Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Oisterwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Oisterwijk heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Oisterwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Oisterwijk of directe omgeving.

184 klanten uit Oisterwijk bevelen een bij Casius in Oisterwijk aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Oisterwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 250 m2 bestrating en 300 m2 oprit voorzien van split, bestraten 300m2 oprit, aanleg terras, fundering tuinhuisje en vlonders plaatsen, verzakte oprit bedrijfspand verharden tegen zwaar gewicht (200 m2), sierbestrating nieuwe tuin aanleggen, bedrijfsoprit herbestraten en ophogen, vlonders leggen, oprit bestraten, herbestraten van erfverharding (600 m2), bestraten sleufsilo, de bestrating in een tuin renoveren, composiet vlonders leggen, ophogen en herstellen brandgang achter tuinen, terras leggen met beton klinkers (180 m2), parkeerplaats van 320 m2 egaliseren na verwijderen grind en bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Oisterwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oisterwijk:

Terras met tegels en bestrating opnieuw leggen

In de achtertuin (52 mtr) stenen verwijderen en afvoeren. Nieuwe tegels (60 bij 60) leggen in stabilisatiezand. Totaal 50 mtr. Tegels koop ik zelf. Terras opsluiten met 9 mtr opsluitbanden. Verder bestaande bestrating in voortuin en gangpad naast woning herleggen. Betreft stenen 14 / 7 / 4 cmtr die nu plat liggen en op z’n kant komen te staan, aangevuld met dezelfde stenen uit de achtertuin. Totaal ongeveer 22 a 25 mtr2.

Oprit aanleggen

Oprit +- 36m2 afgraven zwarte grond, deze verspreiden in de achtertuin. Vullen met gebroken puin, banden, opvulzand en bestraten in enkele visgraat met waaltjes.

Inrit bestraten

De inrit is voorzien van betonklinkers. Dat moet eruit en opnieuw gelegd worden. En hij moet ook verbreed worden met dezelfde soort stenen. De totale afmeting van de inrit is 11 x 5 meter. 20 m2 daarvan is betegeld en moet opnieuw gelegd worden en 40 m2 moet nog aangelegd worden. Het moet ook opgehoogd worden, zelf zorg ik voor zand en nieuwe tegels.

Rondom een chalet bestraten

Rondom ons chalet dient bestrating te komen. De totale oppervlakte is 150 m2. Ruim 90 m2 hiervan is bestraat en dient opnieuw gedaan te worden. Voor de overige 60 m2 dient er nieuwe tegels te komen. De ruimte is goed bereikbaar.

Keramische tegels in tuin opnieuw leggen

Onze pas gelegde keramische tegels laten en liggen los. Indien mogelijk moeten deze deze er uitgehaald worden (zonder beschadiging) en opnieuw worden gelegd. De oppervlakte is 50 m2. Tegelformaat is 60 x 60 cm.

Terrastegels leggen

Leggen van terrastegel 60 x 60, keramisch 2 cm dik (deze gaan wij zelf aanschaffen). Terrassen en paden zijn eenvoudig aan te leggen. Recht toe recht aan werkzaamheden. Ook onder de overkapping komen dezelfde tegels. Voorwerk doen we zelf, wel moet de vakman waarschijnlijk de grond ophogen/egaliseren. bij elkaar ongeveer 54 m2.

Sierbestrating leggen

Bestraten van en kleine achtertuin die ongeveer 5 bij 6.50 meter is. Er liggen nu stoeptegels van 30 bij 30 cm, circa 35 m2. Daarnaast ook een strookje van 5 meter bij 0,9 meter is 4,5 m2. In totaal is het iets meer dan 40 m2. We willen nieuwe bestrating met mooi materiaal. Kunt u langskomen en wat voorbeelden van diverse stenen laten zien?

Siertegels opnieuw leggen in een patio

In onze patio liggen ongeveer 250 siertegels van 40 x 40 cm. Ze zijn 10 tot 15 jaar geleden gelegd in een zandbed met toevoeging van mortel. In een deel van de patio liggen de tegels ongelijk en daar wil ik de tegels laten opnemen en opnieuw en vlak laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 150 tegels (5 rijen van 30 stuks). Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Bestrating in de achtertuin herplaatsen en uitbreiden

Wij willen onze achtertuin graag laten bestraten. Het gaat om ongeveer 76 m² bestrating waarvan een deel herbestraten en een deel nieuwe bestrating met klinkers van 20 x 6 x 5 cm. Onze voorkeur gaat uit naar halfsteensverband. Deel a en het grootste stuk van deel b zijn nu ook bestraat, dat ligt in geel zand. Deel A is nu geheel bestraat. We zijn de vakken al aan het voorzien van vaste planten. Het gele zand dat daar uit komt, hebben we apart gehouden. We willen deel A voorzien van nieuwe bestrating en de oude klinkers die daar uit komen gebruiken voor deel b en c. Het verwijderen en schoon maken van de bestaande bestrating nemen wij voor onze rekening. Volgens de tekening zouden we ongeveer 80 meter opsluitbandjes nodig hebben. Zie verder bijgevoegd bestratingsplan. Een bezoek is overigens ook prima. Wij zullen de materialen zelf aanschaffen.

Pad naar de voordeur aanleggen

We willen een tuinpad aan laten leggen naar de voordeur. Het pad zal 10 meter lang moeten worden en 1.60 meter breed, 2 tegels. Wij hebben hiervoor al Blue Stone van 80 x 80 cm op voorraad.

Bestrating in de tuin vernieuwen

Wil mijn tuin laten bestraten en de oude stenen en zand laten verwijderen en afvoeren. Het gaat om een tuin van 8 bij 6 meter met tegels 60/60. Ik wil graag donkergrijze graniettegels. Ik wil van de 48 m2 graag 35 m2 laten bestraten.

Terras voorbereiden

35 m2 terras rechthoek, nu ligt er licht zand maar er zal stabilisee of iets dergelijks moeten komen in verband met natuursteen tegels van slechts 3 cm dik. Tweede terras van 30 m2 zelfde verhaal. Ik wil zelf aan de slag maar indien kostenplaatje het toelaat zoek ik hulp om een en ander te versnellen en voor te bereiden. Graag ontvang ik een offerte voor alleen de voorbereidingen en een offerte voor de voorbereidingen en het bestraten van de terrassen.

Oprijpad (her)bestraten

De oprit naar mijn huis ligt ongelijk. Tegels en straatklinkers moeten opnieuw worden gelegd. In totaal voor de klinkers 8 vierkante meters en tegels 20 vierkante meters. En een nieuw te leggen stuk van 10 m2 waar bestaande tegels voor gebuikt kunnen worden. Het deel waar de tegels voor het nieuwe stuk weggehaald zijn, moet met nieuwe tegels gelegd worden. Nieuwe tegels schaffen wij zelf aan.

Egaliseren en eventueel herbestrating tuin en oprit

Egaliseren en eventueel herbestrating van achtertuin en oprit. Oppervlakte achtertuin circa 55 m2, oprit circa 35 m2. Uitvoering beton grindtegels 50x50 cm, per m2 gevat in klinkers. Bestrating moet geegaliseerd worden. Uitvoeringstermijn in overleg.

Aanleggen terras

Plusminus 15m2 terras aanleggen met betonklinkers. Ophoogzand ligt er al.

Een vijver moet opgevuld worden met zand

Een vijver moet opgevuld worden met zand