Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Hoogerheide te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Hoogerheide heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Hoogerheide u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Hoogerheide of directe omgeving.

109 klanten uit Hoogerheide bevelen een bij Casius in Hoogerheide aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Hoogerheide bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 250 m2 bestrating en 300 m2 oprit voorzien van split, bestraten 300m2 oprit, aanleg terras, fundering tuinhuisje en vlonders plaatsen, verzakte oprit bedrijfspand verharden tegen zwaar gewicht (200 m2), sierbestrating nieuwe tuin aanleggen, bedrijfsoprit herbestraten en ophogen, vlonders leggen, oprit bestraten, herbestraten van erfverharding (600 m2), bestraten sleufsilo, de bestrating in een tuin renoveren, composiet vlonders leggen, ophogen en herstellen brandgang achter tuinen, terras leggen met beton klinkers (180 m2), parkeerplaats van 320 m2 egaliseren na verwijderen grind en bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Hoogerheide staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Hoogerheide:

Bestraten oprit

Het gaat om een oprit van circa 8 meter lang bij 3 meter breed (24 m2). Daarnaast ligt een driehoekig vlak van diezelfde lengte en met een breedte van ca. 3 meter (12 tot 15 m2). Dan wil ik van de andere hoek naar het woonhuis een hoek bij laten leggen, deze is ook 8 meter lang bij een breedte van ca. 8 meter (driehoek (ca 32 m2), totale schatting 71 m2. Wat het precies gaat worden hangt natuurlijk van de prijs af. Tevens is de oprit en hoek van oude betonsteen nu, en de hoek die het grootste is, staat nog beplanting. Op zich lijkt het mij het beste even langs te komen voor een eventuele nauwkeurige meting en de optische visie van het geheel.

Grond afvoeren tuin

Voor het aanleggen van het terras moet er eerst grond afgevoerd worden zodat het mogelijk wordt om een laag repack en waterdoorlatend beton mortel aan te brengen waar de tegels op gelegd kunnen worden. Het gaat om 70 m2.

Sierbestrating leggen

Oude bestrating en gras verwijderen en afvoeren, tuin afgraven en ophogen met het juiste zand en bestrating er in, ongeveer 55 vierkante meter. Er is een brandgang en een achterom met een breedte van 80 cm.

Sierbestrating laten leggen

Het laten leggen van ongeveer 50 m2 bestrating.

Achtertuin betraten

Ik wil graag keramische tegels van 60 bij 60 cn laten plaatsen in mijn achtertuin van 45 m2. Deze moeten erna ook gevoegd worden, zodat er geen onkruid tussen gaat groeien. Zand is aanwezig voor egalisatie.

Oprit opnieuw aanleggen

Wij hebben een oprit bij onze woning van 4 meter breed en ongeveer 20 meter lang. De oprit is bestraat met een deel klinkers en een deel tegels van 40 x 60 cm. Wij willen de hele oprit opnieuw laten bestraten met nieuwe klinkers. Er zal flink wat zand moeten worden aangevoerd. De bestaande klinkers willen we laten hergebruiken om een opstelplaats aan de voorzijde te laten maken voor een tweede auto. Wij nodigen bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen en alles in te meten. Wij ontvangen daarna graag een offerte.

Achtertuin bestraten met sierbestrating

Het leggen van sierbestrating in de achtertuin. Volledig project inclusief leeghalen en afvoeren. Het betreft 36 m2

terras en tuinpad herbestraten

Tuinpad van 1 meter breed en 7 meter lang, terras 5.40 meter breed 2.20 meter diep. Er liggen nu grindtegels, die willen wij laten vervangen door andere bestrating, het liefst een gecoatte terrastegel. Leveren en leggen. Oude tegels moeten eruit.