Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor achterplaats bestraten:

Achterplaats bestraten

De bestrating van mijn achterplaats is op een drietal plaatsen verzakt. De huidige bestrating van 10 bij 10 cm betonkeitjes met granieten bovenlaag, dient te worden opgehoogd en opnieuw bestraat. De totale oppervlakte is plus minus 12 m2. Bij 2 plantenborders ga ik zelf de bestaande houten afscheidingspaaltjes verwijderen. In plaats daarvan dient door u een ander randafscheiding te worden aangebracht, bijvoorbeeld betonpaaltjes, stenen blokken, of iets dergelijks; ik heb daar nog geen duidelijk idee over. De achterplaats is goed bereikbaar.
Onze klant uit Hilvarenbeek (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achterplaats bestraten uit heel Nederland:

Achterplaats opnieuw bestraten en inrichten

Wij willen onze kleine achterplaats van 30 m2 graag opnieuw bestraten. De bestrating hergebruiken. Wel wat zand toevoegen en egaliseren. Ook is het van belang om de schutting (gedeeltelijk) te verhogen. Vanwege uitzicht op een stacaravan van de buren. Ook advies over de indeling van de achterplaats stellen wij op prijs. Graag het eerste contact per mail.

Achterplaats opnieuw bestraten

Het achterplaatsje wil ik graag opnieuw laten bestraten. De oude tegels dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De ondergrond is zand, eventueel dient er een klein beetje opgehoogd te worden. De oppervlakte van de achterplaats is 25 m2.

Tegels buiten laten leggen

Ik wil graag on]w achterplaats bestraten met keramische tegels van 60 x 60 cm. Er liggen nu stoeptegels die eerste verwijderd zullen moeten worden, verder moet het geëgaliseerd en aan 1 zijkant verstevigd ten opzichte van de tuin van de buren, die lager ligt. De oppervlakte is ongeveer 25 m2. Hopelijk valt dit binnen de mogelijkheden.

Terras bestraten

De gehele achterplaats bestraten met gedeeltelijk tegels en gedeeltelijk klinkers. Alles natuursteen + verlichting verzonken in de vloer. Oppervlak ongeveer 30 m2.