Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor erf bestraten:

Erf bestraten

Graag zou ik 400 m2 van mijn erf met betonklinkers leggen op een met laser gemaakt zandbed. De stenen heb ik zelf.
Onze klant uit Hank (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor erf bestraten uit heel Nederland:

Bestrating erf vervangen

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die mijn oprit, totaaloppervlak 730 m², kan bestraten. Nu ligt er (gebroken) puin, dit dient verwijdert te worden. De eerste 73m (2.65 breed, dus 195 m² totaal) dienen met grind opgevuld te worden, de resterende 540 m² met betontegel.

Erf bestraten 500 m2

Bestaande klinkers van erf van 20x25 meter moeten verwijderd en afgevoerd worden, ondergrond moet extra verstevigd worden met 25 cm gebroken puin. Daarna zandbed en bestraat met nieuwe A kwaliteit straatklinkers.

Erf opnieuw aanleggen

Er liggen nu 8 stelconplaten die opnieuw op afwatering gelegd moeten worden of stelconplaten verwijderen en opnieuw bestraten. Er kan niet opgehoogd worden, eerder iets afgraven. Dit wil ik zodanig dat er auto's over kunnen rijden. Vervolgens de aanleg van een regenwaterput, die aangesloten kan worden op een bestaand put maximaal 10 meter verder verwijderd. Ook wil ik opsluitbanden over een lengte van 8 meter. De stelconplaten zijn 2 bij 2 meter.

Bestrating H-pro leveren en aanleggen

Gaat om afvoeren en herbestraten verontreinigde H-pro stenen op erf dat bestraat is met H-pro stenen. Afvoeren 30 m2. Nieuw leveren en bestraten 30 m2. Openbreken en herstellen (in combinatie met bestaand) 50m2.

Tuin bestraten

Wij willen onze achtertuin, erf en voortuin laten bestraten met alleen maar tegels. In eerste instantie gaat het om het afgraven, opvullen met wit zand en het egaliseren van ongeveer 130 m2. Vervolgens moet deze oppervlakte dus betegeld worden. De tuin en woning zijn goed bereikbaar.

Erf laten bestraten

Wij ontvangen graag een offerte voor het afgraven en afvoeren van de grond met puin. Hierna zal er ongeveer 300 m2 straatwerk gelegd moeten worden voor een inrit en een parkeerplaats. Daarnaast zal er nog 55 meter opsluitband geplaatst moeten worden langs een groene strook.

Erf van boerderij bestraten

In totaal een, reeds met puin verharde oppervlakte van ongeveer 140 m2, rond het huis bestraten met waaltjes of een vergelijkende steen. Er rijden regelmatig trekkers en zware machines over het erf. Wij wonen in de beemster waar wateroverlast een groot probleem is op het erf. Een goed afwatering is daarom essentieel. De boerderij is van 1895, belangrijk vinden wij een bestrating die past bij deze periode. Separaat zou ik willen weten wat alleen de oprit van 90 m2, met puin verharde oppervlakte, zou kosten.

Erf ophogen en bestraten bij rijtjeswoning

Ik wil bij mijn woning het voorerf ophogen en opnieuw bestraten met de bestaande tegels /steentjes. Het betreft een rijtjeswoning met garage. Oppervlakte bedraagt ongeveer 38 vierkante meter en er moet 10 tot 17 cm zand op, oplopend tot de voordeur.

Erf bestraten met H-klinkers

Ik wil graag mijn erf laten bestraten met H profiel klinkers. Het gaat om een afmeting van ruim 100 m2. Graag met levering van de klinkers, en het zand wat er onder moet en dergelijke.

Erf bestraten met H-klinkers

1200 m2 erf bestraten met H-klinkers. Nu ligt er een gedeelte asfalt, stelconplaten en repak. Dat moet verwijderd worden. U kunt dat mee aanbieden. Daarna het erf egaliseren. De H-klinkers ook mee aanbieden. Het werk moet in een zo kort mogelijke periode uitgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius