Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Hank te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Hank heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Hank u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Hank of directe omgeving.

35 klanten uit Hank bevelen een bij Casius in Hank aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Hank bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: plaatsen van overkapping met lichtstraat, terras vernieuwen en verbouwingsklus, aanbrengen van bestraatte goot 84 meter tussen de straatkolken, reconstructie woonwijk, terras verbreden, verzakte tuin bestraten, twee terrassen en een oprit realiseren, sierbestrating en grind leggen, oprit en terras bestraten, inrit en tuinbestrating leggen, herstraten binnenterrein, sierbestrating leggen, kaseien terras aanleggen, thermowood terras realiseren op een woonark, nieuwe sierbestrating recreatiewoning, bestraten tuin met betontegels (150m2) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Hank staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Hank:

Erf bestraten

Graag zou ik 400 m2 van mijn erf met betonklinkers leggen op een met laser gemaakt zandbed. De stenen heb ik zelf.

Oprit bestraten

Het gaat om het afgraven van het oude zand in de oprit, vervolgens het vullen met nieuw zand en als laatst het bestraten met lichtgrijze betonklinkers. De oprit is ongeveer 75 m2. De tegels regel ik zelf en de tegels die erin liggen ruim ik zelf.

Terras met grindtegels vervangen

Ongeveer 100 m2 grindtegels vervangen. De oude afvoeren en nieuwe terrastegels leggen. Gaarne m2 prijs opgeven voor het verwijderen van de oude tegels en nieuwe leggen. Geen verzakkingen. De nieuwe tegels zullen 60 x 30 cm tegels worden, ga ik mogelijk zelf bestellen.

In en rond tuinhuis bestraten

Ik wil bestrating leggen in tuinhuis 12 m2 en rondom mijn nieuwe tuinhuis. 12m2 en zevenbandjes zetten 20x6x100.