Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor betonplaten en tegels plaatsen:

Betonplaten en tegels plaatsen

Rondom de woning, oprit, voor-, zij- en achtertuin, hebben wij koppelstones liggen. Deze dienen te worden verwijderd en het afvoeren ga ik eventueel zelf verwijderen. Hierna willen wij tegels laten plaatsen en op de oprit van 6 bij 3.50 meter betonplaten. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.
Onze klant uit Gemert (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonplaten en tegels plaatsen uit heel Nederland:

Vloer isoleren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: de isolatie betreft de woonkamer (circa 48 m2) en keuken (circa 10 m2). Huidige vloer marmeren tegels in woonkamer en keuken 40x40 cm (voeg 2 mm). Isolatievloer bevestigen op marmeren tegels. Op isolatievloer (dunne platen) komt in woonkamer onderkleed en wollen vloerbedekking en in keuken is een hardhouten vloer gepland. Gang, toilet en bijkeuken waar de vloeren ook van dezelfde marmer zijn blijven in de oorspronkelijke staat. Het zijn betonplaten die direct op de drassige ondergrond aangebracht. Of moet de hele vloer eruit? Dat is het advies van Vereniging Eigen Huis om tot energielabel A of B te kunnen komen. Echter, een grote verbouwing zit niet in de planning. Het huis is van 1967.

Complete achtertuin renoveren

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. Mijn tuin is 6 meter breed en 15 meter lang. Ik wil houten schuttingen hebben met betonnen palen en betonplaten aan de onderzijde. De schutting is links 15 meter lang en rechts 11,50 meter lang (wegens een uitbouw van de rechter buurman). Ik wil een dubbele openslaande poort hebben, zodat ik als het nodig is mijn auto naar binnen kan rijden. Voor het bestraten moet de tuin voor de helft (+/-40 m²) 40-50 cm opgehoogd worden. Daarna wil ik er antraciet tegels van 60 x 60 cm laten plaatsen. Aan de linker kant wil ik een 50 cm hoge plantenbak hebben van ongeveer 4 meter lang en 1.20 meter breed. Rechts achterin wil ik ook een schuur van 6 m² (2 x 3 meter) laten plaatsen. Ik wil een afspraak maken om de werkzaamheden hier met u te bespreken en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Badkamer stuken of opnieuw betegelen

Graag wil ik de badkamer een nieuwe look geven. De badkamer is 2,5 bij 2,20 meter en ongeveer 2,45 meter hoog. De wanden zijn nu in zijn geheel betegeld, met tegels van 15 x 20 cm. Het plafond bestaat uit betonplaten en zijn geschilderd. In de badkamer zit een raam van 1,40 bij 1 meter. Ik overweeg om de betegelde wanden te laten stuken of nieuwe tegels te laten plaatsen over de huidige. Het plafond moet gestuukt en opnieuw geschilderd (vochtwerend) worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten betreffend deze twee opties.

Betonschutting laten plaatsen en bestraten

Ik wil graag een nieuwe schutting laten plaatsen. Per kant: 15 meter hout in combinatie met beton, 19-planks schermen, grenenhout geïmpregneerd, recht met afdekkap. Totale hoogte is ongeveer 1.95 meter; onder Komo-keur geïmpregneerd (met 2 dubbelzijdige antraciet rots motief betonplaten), daarop een antraciet betonnen afdekkap en antraciet betonpalen. Er moet een oude schutting verwijderd worden. Graag willen we ook onze tuin laten bestraten. De tuin is 15 diep en 5 meter breed. We willen graag de huidige steentjes laten verwijderen en afvoeren en de terrassen dan laten betraten met grotere tegels.

Achtertuin met bestaande gringtegels ophogen

Ik wil mijn achtertuin met bestaande grindtegels laten ophogen (de tegels op de juiste plaats leggen). De struiken kunnen blijven staan. Het gaat om een oppervlakte van 8 bij 5 meter. Er is een achterom ingang en en er liggen ongeveer 9 betonplaten.

Achtertuin bestraten met betonplaten

Graag ontvang ik een indicatie voor het bestraten van de achtertuin. De oppervlakte is ongeveer 55 m2 en er dienen grote grijze tegels gelegd te worden.

Tuinrenovatie en tuin herinrichten

Tuinrenovatie/-herinrichting. Uit te voeren werkzaamheden: - Verwijderen boomstronk en nog aanwezige wortels (lopen onder bestaande schutting door); - Renoveren bestaande betonplaten schutting (stuken en witten). Indien niet mogelijk: - Leveren (in overleg) en plaatsen van nieuwe schutting vóór huidige schutting (voorbeeld aanwezig); - (Onkruidvrij) herstraten tuin met nieuwe (in overleg te leveren) tegels (40 x 80) én deels met aanwezige oude bestrating (waalformaat) en twee plaatsen vullen met wit grind; - Verplaatsen aanwezig tuinschuurtje van 1,5 m x 1,5 m; - Leveren (in overleg) en plaatsen van prieeltje (voorbeeld is aanwezig) 3 m x 3 m; - Afvoer van puin, boomstronk etc, overtollige bestrating en alle verder vrijkomend afval; - Alle noodzakelijke, niet genoemde werkzaamheden. Aandachtspunten: - Er is GEEN achterom; alles moet door de voordeur; - Rekening moet worden gehouden met aanwezige rioleringsbuizen en –put; - Meedenken over de juiste materialen/kleuren etc. Wordt verwacht. Maten (bij benadering) - Voor de schutting: ongeveer 26 m; - Voor de bestrating: totaal 65 m2.

Schutting en bestrating in de tuin

Het afvoeren van een betonplaten schutting en het plaatsen van een houten schutting van 2 meter hoog met een lengte van 12 meter. Nieuwe schutting met betonnen palen en houten dichte schuttingdelen. Het betegelen van een deel van de tuin met grote tegels (15 m2) en met kleine tegels (4 m2). Extra na overleg: renovatie van tuin met betrekking tot de beplanting.

Tuin laten bestraten

Op 6 juni wordt er een nieuwe schutting geplaatst met betonpalen en betonplaten, duurt 1 dag. Vanaf 7 juni zou er gestraat kunnen worden. Het gaat om ongeveer 1.60 x 7 meter en een hoek aan de andere kant van de tuin van 2 x 1 meter, met bestaande tegels. Deze zijn aanwezig en ik zorg zelf voor opsluitbanden. De afmetingen van de stenen betreft 15x20 cm.

Nieuwe badkamervloer en onderplaten

Ik heb via de douchecabine lekkage onder badkamervloertegels. Moet dus nieuwe onderplaten (betonplaten) en nieuwe tegels laten leggen. Er was een verhoogde vloer met cementplaten (geperste houten platen). Er zitten geen tegels op de wanden, alleen een plint. Badkamer is vrij klein, 2 x 2 meter. Ik heb nu een offerte van 1000 euro, kan het voor minder?