Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Gemert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Gemert heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Gemert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Gemert of directe omgeving.

97 klanten uit Gemert bevelen een bij Casius in Gemert aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Gemert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: natuurstenen platen in de voortuin leggen, het leggen van twee terrassen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, twee terrassen leggen in de tuin, nieuwbouwtuin bestraten, sierbestrating leggen, een terras met keramische tegels aanleggen, tegels en waaltjes leggen over een oppervlak van circa 150-170 m2, bestrating om huis aanleggen, terras egaliseren met betontegels, sierbestrating leggen keramische tegels, oprit en terras aanleggen nieuwbouwhuis, terras aanleggen en keerwanden van beton vervangen door hout, oprit realiseren bij een nieuwbouwwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Gemert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Gemert:

Terrastegels leggen achtertuin

Grote betonnen tegels die zijn zo gelegd zijn dat er geen onkruid meer tussen groeit. We hebben ook nog geen tegels. Het gaat om twee keer 20 m2, dus min totaal 40 m2.

Betonplaten en tegels plaatsen

Rondom de woning, oprit, voor-, zij- en achtertuin, hebben wij koppelstones liggen. Deze dienen te worden verwijderd en het afvoeren ga ik eventueel zelf verwijderen. Hierna willen wij tegels laten plaatsen en op de oprit van 6 bij 3.50 meter betonplaten. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.

Herbestraten van een oprit

Ik wil graag mijn oprit van ongeveer 40 m² opnieuw laten bestraten. Ik wil de klinkerbestrating laten verwijderen en de oprit met zand laten ophogen en egaliseren. Daarna moeten de bestaande klinkers worden herplaatst. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie.

Bestrating aanbrengen

Wat kosten tegels 60x60

Tuin aanleggen met bestrating

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het inrichten van een tuin van ongeveer 80 m2. Graag laat ik betontegels van 30 x 30 leggen en verder indeling van de tuin wil ik met u bespreken. Er zit nu bestrating en beplanting in.

Bestrating leggen

Het gaat om 20 m² bestrating leggen met daarbij het uitgraven, ophoogzand aanbrengen, afrijden, complete klus. Wij hebben al 60 x 60 terras tegels aangeschaft. Het betreft een nieuwbouwwoning.

Herstraten van de oprit

De oprit met de bestaande stenen herstraten op een gestabiliseerd zandbed.

Balkon

Wij zijn een kapsalon en zitten op een eerste verdieping van een oud doktershuis. We hebben een prachtig groot balkon erbij waar klanten in de zomer heerlijk kunnen zitten. Nu moet het alleen hier en daar wat opgeknapt worden, de matten die er nu liggen moeten eruit en er moet een ander soort vloer in, en we willen er graag leuke kleurrijke plantjes hebben staan, zodat het er wat gezelliger uit ziet. Dit is eigenlijk het grootste gedeelte wat we eraan willen laten doen. Nu zijn we heel benieuwd wat dit ongeveer gaat kosten.

Terras en oprit bestraten

Wij willen graag een terras laten leggen en een oprit voor de auto. Achter moet een groot gedeelte bestraat worden. Aantal m2 durf ik niet te zeggen. Graag komen kijken. Levering van de stenen in overleg.

Bestraten terras

We willen ons terras laten ophogen en opnieuw laten leggen. Stenen 10 x 10 cm over een stuk van 11 m2. Stenen zijn er al.

Tuinverharding

Verharden van de tuin met een mooie tegel of klinker. Er ligt nu gras. Uitgraven en afvoeren zwarte grond, aanvullen met gele grond. Het leveren en leggen van bestrating.

herbestrating

Herbestrating inrit van beton klinkers ongeveer 39 m2.

ik zoek iemand die mijn achtertuin kan ...

ik zoek iemand die mijn achtertuin kan bestraten..we hebben een zwembad aangelegd en nu ligt er zolang gras maar we willen het eigenlijk laten verharden.

Totaal 90 m2 bestraten. (70 m2 ...

Totaal 90 m2 bestraten. (70 m2 dikformaat, 20 m2 tegels 100x100 cm) zwart zand uitgraven en afvoeren, geel zand aanvoeren. 6 kleine boomwortels uit de grond trekken. 4 redelijk grote hortensia's verzetten. 15 m2 grond klaarmaken voor graszoden. (leggen we zelf)