Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Fijnaart te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Fijnaart heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Fijnaart u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Fijnaart of directe omgeving.

35 klanten uit Fijnaart bevelen een bij Casius in Fijnaart aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Fijnaart bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: ophogen binnenterrein van 1700 m2, bestrating oprit en parkeerplaats, parkeerplaats aanleggen, garagevloer deels herbestraten, compleet dakterras realiseren, het realiseren van twee rijstroken van 100m lang, bestrating paden en terras aanleggen, bestrating van drie terassen, tuin nieuwbouwwoning, terras vervangen, kasseien terras aanleggen, tuin afgraven, egaliseren en betegelen, weg in Almere bestraten, sierbestrating leggen, tuin ophogen, egaliseren en bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Fijnaart staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Fijnaart:

Bestrating aanleggen en egaliseren

Bestrating aanleggen ongeveer 25 m2. Moet gelegd worden direct aan huis achtertuin naar een ronding toe met een straal van 6 meter. Stenen zijn Waaltjes. Moet nog geëgaliseerde worden en 8 m2 ongeveer 5 cm zand erop en aarde eraf. Is de achtertuin via pad 3 meter breed bereikbaar.

Vloertegels vervangen door composiet vloerdelen

Het betreft hier een kleine patiotuin van ca 20 m2 waarbij de vloertegels vervangen dienen te worden door composiet vloerdelen. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Tuin bestraten

Wil me gras tuin in bestrating om gooien loop om me huis heen achter kant terras voor kant terras wil klein stukkie gras veld laten liggen de rest bestrating hebben met de goed kopen tegels heb zelf niet veel uit te geven dus hoop dat niet zo duur is

Achtertuin bestraten

Ik heb een achtertuin van ongeveer 15 bij 5,5 meter en de tuin moet betegeld worden. Aan de zijkanten van de tuin komen planten bakken van steen die moeten ook gemaakt worden. Ik heb een tekening van wat de bedoeling is. Tegels en stenen in overleg te bespreken. Ik ga de tuin schoon en leeg opleveren, of u moet het voor een mooie prijs willen doen.