Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin met eenvoudige tuintegels bestraten:

Tuin met eenvoudige tuintegels bestraten

In de achtertuin ligt een stuk gras van ongeveer 3 bij 4 meter en verder tegels. De tegels en het gras dient te worden verwijderd en daarna opnieuw bestraat. De oppervlakte is ongeveer 22 m2. De tuin is bereikbaar via een achterom.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin met eenvoudige tuintegels bestraten uit heel Nederland:

Fundering voor tuinhuis laten maken

Wij willen volgend voorjaar in onze tuin een houten tuinhuis gaan bouwen. We willen graag een fundering laten maken door een vakman. Het gaat om een fundering van ongeveer 9 x 6 meter. Dat mag een eenvoudige fundering zijn, bestaande uit zand met grote tuintegels of anders een betonnen plaatfundering. Voor beide opties wil ik graag een offerte ontvangen.

Tuin leeghalen, terras aanleggen met eenvoudige overkapping

Het achterste deel van de tuin leeghalen (+afvoeren), terras aanleggen met gewone betontegels 30 x 30 o.i.d. en een overkapping maken met dezelfde grootte als terras. Ik dacht zelf aan zwarte golfplaten met hier en daar een doorschijnende. Afdak dient om zowel alle fietsen droog te houden en tevens een zitplaats te hebben bij minder mooi weer.

Tuin afgraven, egaliseren en tegels leggen

De tuin van 100 m2 20 cm afgraven en afvoeren. Egaliseren met zand en aanleg met eenvoudige tegels.

Heg verwijderen en schutting plaatsen

Ik heb een stukje heg in mijn tuin staan wat weg moet, en ik wil er een eenvoudige houten schutting voor in de plek. Ik wil graag de kosten weten. Het betreft een recht stuk van 6 meter lang.

Schutting, pergola en klinkers aanbrengen

Graag willen wij voor onze nieuw aan te leggen tuin 3 zaken laten uitvoeren: een schutting plaatsen, een eenvoudige pergola laten plaatsen en klinkers en gras aanbrengen. In de bijlage staan de tekeningen voor extra uitleg. (1) Plaatsen van schutting • Plaatsen palen: Hardhouten palen (deze schutting staat tegen die van de buren aan) • Plaatsen van planken: duurzaam zwart gespoten Zweeds rabat (niet gedompeld). Horizontaal gelegd. Bij voorkeur 19 cm brede planken (14,5 is alternatief) (2) Plaatsen van pergola • Eenvoudige pergola in 2 delen (zie tekening) • 1) Tussen hek deur en schuur: balken, palen en tussenliggers/verticale latjes • 2) Boven een zitje tegen de schutting: balken, palen en tussenliggers/verticale latjes • Een van de balken moet geschikt zijn voor een kinderschommel (tot 6 jaar), eventueel inclusief schommelhaken (3) Leggen van Klinkers en gras • Egaliseren van zand en grond (Er ligt reeds zwarte grond en wit zand op de juiste locaties. Zie bijlage) • Leggen van klinkers volgens ons ontwerp (zie bijlage): circa 20 m2 • Plaatsen van gras

Waterput slaan en pomp leveren/aansluiten

De tuin heeft een grasmat van circa 200 m2. De overige 500 m2 zijn struiken, heesters en borders met planten. Een eenvoudige voorziening met put, pomp en slang. Tuin is goed bereikbaar. Ik weet niet hoe diep het water staat.

Plaatsen van schutting en eenvoudige pergola

Graag willen wij voor onze nieuw aan te leggen tuin een schutting en een eenvoudige pergola laten plaatsen. In de bijlage staan de tekeningen voor extra uitleg. Plaatsen van schutting: • Plaatsen palen: Hardhouten palen, zodat onze buren er aan de andere zijde andere planken tegen kunnen zetten • Plaatsen van planken: duurzaam zwart gespoten Zweeds rabat (niet gedompeld). Horizontaal gelegd. Bij voorkeur 19 cm brede planken (14,5 is alternatief). Plaatsen van pergola: • Eenvoudige pergola in 2 delen (zie tekening) • 1) Tussen hekdeur en schuur: balken, palen en tussenliggers/verticale latjes • 2) Boven een zitje tegen de schutting: balken, palen en tussenliggers/verticale latjes • Een van de balken moet geschikt zijn voor een kinderschommel (tot 6 jaar), evt incl schommelhaken Daarnaast willen we als optionele stelpost het leggen van een tijdelijk grasmat. Er ligt reeds zwarte grond en wit zand op de juiste locaties (zie tekening). Echter omdat wij verwachten dat de stenen tegels pas in najaar zullen worden gelegd, willen we nu (tijdelijk) alvast een grasmat voor de kinderen. Werkzaamheden: Uitrollen en aanstampen van grasrollen (grond is al geëgaliseerd). Graag ontvangen we uw offerte met specificatie van materialen en arbeid.

Bestrating in de tuin aanbrengen

Het laten leggen van eenvoudige tegels in de achtertuin, met border voor planten, ongeveer 3 bij 3 meter, mogelijk zal er wat grond moeten worden afgevoerd.

Achtertuin bestraten en schutting met poortdeur plaatsen

Ik wil graag mijn achtertuin van 32 m² geheel laten bestraten met eenvoudige tegels van 30 x 30 cm. Verder wil ik een schutting laten plaatsen van 2,5 schuttingdeel Wales met poortdeur Wales van 180 cm hoog. De oude schutting is al verwijderd en ook een schuurtje. Op de plek van het schuurtje liggen nog wat grindtegels en er is verder een klein grasveldje en een plantenborder. Dat moet er allemaal uit en daarna moet de ondergrond voorbereid worden met zand, zodat het netjes betegeld kan worden. Ik wil een afspraak maken om de tuin te bekijken en alles hier in te meten. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Grondwaterpomp voor tuinberegening aansluiten

In mijn tuin is een grondwaterpomp-leiding aangelegd. Toen wij het huis kochten zei de verkoper al: je moet wel een nieuwe pomp kopen, want de onze is kapot. Na de verhuizing was de oude pomp dus weg en lagen er alleen de twee slangen (aan- en afvoer). Ik heb inmiddels een pomp gekocht met de nodige aansluitstukken, maar het lukt me niet om deze goed aan te sluiten (dus op de aanvoerslang en de afvoerslang richting aftappunten in de tuin). Het lijkt me een een eenvoudige klus voor mensen die vaker met dit bijltje hakken.