Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin met eenvoudige tuintegels bestraten:

Tuin met eenvoudige tuintegels bestraten

In de achtertuin ligt een stuk gras van ongeveer 3 bij 4 meter en verder tegels. De tegels en het gras dient te worden verwijderd en daarna opnieuw bestraat. De oppervlakte is ongeveer 22 m2. De tuin is bereikbaar via een achterom.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin met eenvoudige tuintegels bestraten uit heel Nederland:

Terras vergroten

Wij willen het terras in de achtertuin vergroten met een stuk van ongeveer 8 m2. De bestrating moet met dezelfde klinkers gebeuren die er al liggen (eenvoudige rode). Er ligt nu gras. De achterkant van de tuin is te bereiken via een lange brandgang van 1 meter breed. Oude gras mag u afvoeren.

Houten vlechtscherm schutting plaatsen

Ik wil een eenvoudige houten vlechtscherm schutting plaatsen van circa 6 m lengte en standaard hoogte van 1.80 m of meer. Makkelijk bereikbaar in een nog aan te leggen tuin (dus geen voorwerk).

Tuin op een perceel aanleggen

Wij hebben een perceel gekocht waar we een huis gaan laten bouwen. Daar hoort ook een tuin bij. Het perceel is 2800 m2 groot. We willen een eenvoudige, onderhoudsvriendelijke en kindvriendelijke tuin, geen vijvers. Veel gras, wat beplanting langs de rand, een aantal bomen, momenteel is het een leeg weiland, een grindpad als oprijlaan en een hek om het perceel. Bent u ook een tuinarchitect, of voert u alleen uit? We zijn benieuwd wat u kan betekenen van ons, en wat een indicatie van de kosten zou zijn. De tuin moet ongeveer 2400-2500 m2 worden.

Tuin opnieuw bestraten

Ik wil graag onze tuin opnieuw laten bestraten. Hierbij graag ook het eruit halen van de huidige tegels, een stuk gras en een klein stuk van de stenen plantenbakken. De tuin is ongeveer 5 meter breed en 8 meter diep, al met al een vrij eenvoudige tuin. De achtertuin heeft een achterom en is nog via Funda te bekijken ook.

Terras aanleggen en graszoden planten

Terras aanleggen van 20 m2 en graszoden leggen op ongeveer 88 m2 in tuin na verbouwing. Eenvoudige grijze tegel, passend bij grijze gietvloer binnen. Tuin is momenteel kaal en leeg, moet waarschijnlijk nog wel geëgaliseerd worden. Er is zand aanwezig.

Casco aanbouw aan de garage maken

Eenvoudige casco aanbouw aan de garage van 2.6 bij 3.5 meter met een plat dak en 1 kozijn. Paal pulsen tot 15 meter diepte, moet later de houten verdieping kunnen dragen. De tuin is redelijk toegankelijk.

Schuur bouwen

We zijn benieuwd naar een indicatie van de kosten voor de aanleg van een houten schuur met plat dak in een tuin waar nu geen fundering ligt. Ik vond u op internet. Geen idee of u ver weg woont of niet, het is echt puur nu om een prijsindicatie te weten wat zoiets kost, we hebben namelijk geen idee. De afmeting van de schuur wordt circa 3 x 5 meter. Denk aan de meest eenvoudige variant met een deur, ramen en elektra.

Eenvoudige schutting plaatsen

Bij de hoekwoning willen wij een nieuwe schutting. De oude erfafscheiding is op dit moment al verwijderd. Het gaat om een stukje 47 cm, dan de hoek dan een lang gedeelte van 10.20 meter, de hoek om en nog een deel van 47 cm. De hoogte zal 2 meter worden. De schutting wordt gemonteerd aan de woning en de schuur. Wij hebben de voorkeur voor een schutting van vuren houten schuttingsdelen en houten palen of een schutting met beton palen en onderplaten. De tuin is goed bereikbaar.

Fundering voor tuinhuis laten maken

Wij willen volgend voorjaar in onze tuin een houten tuinhuis gaan bouwen. We willen graag een fundering laten maken door een vakman. Het gaat om een fundering van ongeveer 9 x 6 meter. Dat mag een eenvoudige fundering zijn, bestaande uit zand met grote tuintegels of anders een betonnen plaatfundering. Voor beide opties wil ik graag een offerte ontvangen.

Tuin leeghalen, terras aanleggen met eenvoudige overkapping

Het achterste deel van de tuin leeghalen (+afvoeren), terras aanleggen met gewone betontegels 30 x 30 o.i.d. en een overkapping maken met dezelfde grootte als terras. Ik dacht zelf aan zwarte golfplaten met hier en daar een doorschijnende. Afdak dient om zowel alle fietsen droog te houden en tevens een zitplaats te hebben bij minder mooi weer.