Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Etten Leur te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Etten Leur heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Etten Leur u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Etten Leur of directe omgeving.

434 klanten uit Etten Leur bevelen een bij Casius in Etten Leur aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Etten Leur bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: ophogen binnenterrein van 1700 m2, bestrating oprit en parkeerplaats, parkeerplaats aanleggen, compleet dakterras realiseren, het realiseren van twee rijstroken van 100m lang, bestrating paden en terras aanleggen, composiet ondergrond aanbrengen in horeca onderneming, terras vervangen, kasseien terras aanleggen, tuin afgraven, egaliseren en betegelen, weg in Almere bestraten, sierbestrating leggen, tuin ophogen, egaliseren en bestraten, sierberstrating leggen, sierbestrating leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Etten Leur staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Etten Leur:

Opnieuw bestraten van achtertuin

Het laten leggen van bestaande tegels van 60x40 en opvullen met nieuw. Ik heb 3 cuub ophoogzand in de tuin moet nog goed verdeeld worden end misschien meet zand erbij. Het oppervlak is 35m2 Er zijn ongeveer 70 tegels van 60x40 aanwezig maar wel met verschillende diktes

Oprit met betontegels bestraten

Ik zoek een stratenmaker die mijn oprit kan voorzien van nieuwe (beton) tegels. Het gaat om het verwijderen van 20 m2 aan bestrating, het ophogen en egaliseren met zand en opnieuw bestraten van die 20 m2. De oprit is zeer goed bereikbaar.

Bestrating aanleggen

Wij wonen sinds 1 jaar in en nieuwbouw woning waarbij nu de voortuin aan de beurt is. Er dient een oprit worden gemaakt en 2 loop paden, totaal ongeveer 30 m2. Er zal een laag grond afgegraven moeten worden en afgevoerd, Zand gestort en daarna bestraat.

Tuin veranderen

Ik heb een voortuin van 6 bij 10 meter. We willen grijze grit met grijze tegels voor paadje tot de voordeur. Tuin staat vol planten en die moeten er uit we willen een plantenbak voor planten van ongeveer 5 bij 1 meter.

Sierbestrating in de voortuin aanbrengen

Ik wil graag sierbestrating in de tuin aanleggen van 5 bij 5 meter.

Voor- en achtertuin bestraten

Ik zoek iemand die mijn voor- en achtertuin kan bestraten. Voor 20 m2 achter 48m2 er moet nog alleen zand eruit gehaald worden. Tegels regel ik zelf 60 x 60

Sierbestrating in wildverband aanleggen

Ik heb een voortuin van 5 x 5 meter waarbij zwart zand uitgraven en afgevoerd moet worden. Vervolgens wit zand storten en sierbestrating in wildverband leggen. Tuin is goed bereikbaar.

Bestrating leggen in achtertuin

Het laten leggen van bestrating in de achtertuin. De oppervlakte is circa 60 m2. Graag horen we ook voor wanneer jullie momenteel werk inplannen ‘levertijd’

Tuin met eenvoudige tuintegels bestraten

In de achtertuin ligt een stuk gras van ongeveer 3 bij 4 meter en verder tegels. De tegels en het gras dient te worden verwijderd en daarna opnieuw bestraat. De oppervlakte is ongeveer 22 m2. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Betonklinkers leggen op oprit en in voortuin

Het laten aanleggen van zwarte betonklinkers 21x10x8cm ca50m2 in de voortuin en oprit. Er ligt momenteel geen bestrating, alleen maar zwart zand (nieuwbouw opgeleverd) Uitgraven, zandbed leggen en bestraten.

Betontegels leggen

In de achtertuin met achtertuin dienen de tegels opnieuw gelegd te worden. De tegels dienen verwijderd te worden, zand gestort, geëgaliseerd en dan de tegels leggen. De oppervlakte is ongeveer 35 m2.

Tuin bestraten

Grond is momenteel ongelijk, tuin van ongeveer 84m2 waarvan 55m2 bestraat moet worden.

Terras met betontegels laten bestraten

Het betreft een terras van 9 bij 5 meter. Hier dienen er betontegels van 50 bij 50 cm gelegd te worden en 40 meter opsluitband. Het terras is al uitgegraven en voorzien van 15 cm geel zand. De tegels liggen hier al naast klaar. In het terras moeten er 12 betonpoeren worden geplaatst.

Voortuin leggen van keramische plavuizen

In de voortuin wil ik keramische tegels laten leggen van 120 x 60 centimeter en een paar tegels van 60 x 60 centimeter. De voortuin is ongeveer 28 m2 groot. Als er aangegeven kan worden wat voor ondergrond nodig is dan kan ik dat zelf voor bereiden. Bij een schappelijke prijs wil ik ook de achtertuin laten doen met een oppervlakte van 60 m2.

Achtertuin bestraten en oud materiaal afvoeren

Wij willen in onze achtertuin een terras van 9 meter x 3.5 meter met tegels van 60 x 60 centimeter laten leggen. Nu liggen er voor een deel oude stoeptegels en grind. Dat moet ook verwijderd en afgevoerd worden. Er dient opgehoogd te worden en geëgaliseerd. De tuin heeft een achterom.

Terras betegelen

Graag een offerte voor het leggen van 8 vierkante meter bestrating. De plek is al afgegraven en met geel zand opgevuld. Er moeten tegels van 60 bij 60 cm. worden gelegd. Graag ontvang ik een offerte.

Keramische tegels in de tuin leggen

Wij willen graag ongeveer 50 m2 keramische tegels van 60 bij 60 in onze achtertuin aan laten leggen op basis van monokorn, is het advies van de tegel verkoper. Graag ook 25 meter borders van 15 bij 15 bij 60 cm. Graag ook vijverrand op bestaande verlijmde stenen vijver is 2.50 meter breed en 3 meter lang en dan 3 rijen hoog. Tevens 25 m2 kustgras aan leggen. Oude bestrating is weg, inclusief bomen en struiken. Graag een prijsindicatie van de werkzaamheden.

Waalse klinkers laten aanleggen

Ik wil een terras in de achtertuin laten aanleggen van 8x4 m2 met Waalse klinkers.

Bestrating achtertuin met grote tegels

Bestrating achtertuin met grote tegels. Ca 45m2 totale tuin ongeveer 30m2 bestraten.

Achtertuin volledig bestraten

Ik wil graag mijn achtertuin volledig laten bestraten. Mijn tuin is 10 meter lang en 7,5 meter breed. De tegels zijn 50x50 cm. Ik haal zelf het oude tegelwerk eruit en de planten ook. Het zand en de tegels lever ik zelf aan. Het geheel egaliseren en de tegels leggen. Alleen door het huis heen is de tuin te bereiken.

Bestrating in de achtertuin vervangen

Ik wil de bestrating in de achtertuin vervangen, de oppervlakte is ongeveer 45 m2. Het formaat van de nieuwe tegel is 60 x 60 cm. De tegels zijn al besteld. De oude bestrating halen we er zelf uit. De achtertuin is goed bereikbaar. De tegels zullen wij achter laten neerzetten. Werkzaamheden bij voorkeur in mei - juni uit te voeren.

Bestraten van voor- en achtertuin

Bestraten van de voor- en achtertuin, in totaal 70 m2. De opdrachtgever zorgt voor tegels. Aannemer dient de oude tegels, stenen, groen en overtollig zand af te voeren. Tevens dient aannemer voor eventueel ophoogzand te zorgen. Tevens dient er afvoerputje in achtertuin gecreëerd te worden inclusief aansluiting op afvoer.

Bestrating aanleggen in voor- en achtertuin

Achtertuin. Verwijderen oude bestrating en afvoeren. Plantenbak blijft. Tevens aanleggen van afvoerputje bij schuurtje en aansluiten op hemelwaterafvoer. Bestraten van circa 55m2. Voortuin. Verwijderen bestrating, heggen, grint en beplanting. Tevens afvoeren van eerder genoemde. Bestrating trapsgewijs aanleggen. Tegels zorgen wij zelf voor. Eventueel zand etc. Dient door bestrater verzorgd te worden

Achtertuin bestraten

In onze achtertuin van ongeveer 10 meter lang en 4,5 meter breed zou ik graag 60x60 tegels willen laten leggen. De oude tegels dienen te worden verwijderd en te worden afgevoerd door de vakman. De nieuwe tegels moeten geleverd worden door de vakman.

Bestrating aanleggen nieuwbouwwoning

Complete bestrating. Zand afvoeren, geel zand en bestraten van 135 m2. Stenen ook leveren. Goed bereikbaar via achterkant woning. Moet geheel klaar zijn op vrijdag 30 maart a.s. Het is bij een nieuwbouwwoning.