Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor leeghalen en bestraten voortuin:

Leeghalen en bestraten voortuin

Leegmaken van voortuin +/-30m2 gras, tegelpad naar voordeur en border met struiken (border=+/-5m2). Bestraten van de voortuin met betonnen tuintegels
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leeghalen en bestraten voortuin uit heel Nederland:

Oprit opnieuw aanleggen + vergroten

Wij willen onze oprit opnieuw laten bestraten (940 x 300 cm) en gelijk de voortuin leeghalen en ook bestraten. De voortuin is ca. 600 x 500 cm. In de voortuin willen we nog wel een bloembak aanleggen van ca. 400 x 150 cm met blokken. De tuin moet dus leeg gemaakt worden en voorzien van geel zand. Graag een aparte offerte voor het leeghalen en het bestraten. Bedankt.

Voortuin bestraten

wij willen de huidige voortuin leeghalen en opnieuw laten bestraten wat geschikt is voor een parkeerplaats. ca 25 m2

Tuinrenovatie

Wij willen onze tuin, voor en achter het huis (circa 200 m2) renoveren. Het gaat hierbij vooral om het 'grote werk': – Voor en achter alles afgraven/leeghalen en egaliseren met zand. – Voor en achter bestraten, voor het grootste gedeelte op zelfde plaats als waar verharding nu ligt, bestaande verharding hergebruiken. – (Nieuw): Smalle strook verharding in voortuin grenzend aan berm tbv uitstappen uit auto aan straat

Achtertuin bestraten

Het gaat om de achtertuin waar ik ca 41 m2 wil laten bestraten en aanleggen van een border van 4 m lang en 45 cm hoog. Graag 2 offertes: 1 voor alleen dit werk én 1 offerte met daarbij leeghalen van de tuin en afvoeren van de grond en leveren van ophoogzand.

Tuin renovatie

Wij willen onze tuin laten renoveren (datum is bespreekbaar). Bestrating aanleggen, gehele tuin leeghalen (planten, bomen, hele kleine vijver, bestrating) en dan de gehele tuin bestraten, plaatsen van schutting. De tuin heeft GEEN achterom en kan dus alleen via de huiskamer bereikt worden. Graag een prijs aanbieden voor alle werkzaamheden maar exclusief tegels. Indien jullie een mooie partij tegels hebben voor een mooie prijs ontvang ik daar graag een aparte offerte voor. De tuin is ongeveer 60 m2 en ik heb fotos beschikbaar indien u die wilt ontvangen hoor ik het graag.

Voortuin vernieuwen

De voortuin is 13 m2 en moet vervangen worden. Werkzaamheden: leeghalen en afvoeren, bestraten en beplanten. Materiaal willen we graag laten leveren door de vakman, wat voor soort materiaal doen we graag in overleg. Voor het leeghalen heb ik eventueel nog een foto van de tuin.

Tuinrenovatie

Betreffende: -circa 750 cm hek plaatsen, zelfde als de rest zoals al geplaatst is (beton met hout)(dikke zwarte lijn op de schets) -In deze 750 cm ook een deur met slot. -Zand in dit gedeelte ook ophogen tot aan de juiste hoogte, bestraten hoeft niet want dat doe ik zelf. Hoogteverschil bij de tuindeur is circa 20-25cm wat gloeiend afloopt vanaf het begin waar de schets/achterkant tuin begint. -2 schutborden (betonplaten tussen de palen) op elkaar aan de zijde van de brandpoort ivm groot hoogteverschil tussen de tuin en de brandpoort. -Betonpalen liefst niet ingekort maar op totale lengte in de grond ivm grote hoogteverschil. -Leeghalen achterkant zal ik zelf doen. Mocht dit uiteindelijk niet allemaal lukken, dan is dit natuurlijk gewoon meerprijs.

Tuin bestraten

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn tuin kan leeghalen en opnieuw kan bestraten het gaat om 44 m2.

Voortuin leeghalen en opnieuw bestraten

Ik zoek een hovenier die mijn gehele voortuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels en beplanting. Vervolgens dient er voor 24 m2 aan tegels gelegd te worden. Tevens het plaatsen van een tuindeur van 90cm breed, tuinpoort van 250 cm breed en hekje van ongeveer 2 m plaatsen.

De bestrating in een tuin renoveren

Ik zoek een stratenmaker voor het leeghalen, afvoeren en ophogen bestaande voor en achtertuin. Bestraten voor en achtertuin. Totaal +/- 55m2. Bestellen nieuwe tegels bespreekbaar. Deel bestaande bestrating kan deels worden hergebruikt in de voortuin. Het ontwerp voor de bestrating is aanwezig. Bij voorkeur gebakken klinkers.

Partners

Partners van Casius