Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating opnieuw leggen en planten verwijderen:

Bestrating opnieuw leggen en planten verwijderen

It's about 60m2 of pavement; half of it only needs to be reaplaced, the other half needs garden removal. -Remove tiles, garden and plants -Add new sand -Place 60m2 of new tiles
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating opnieuw leggen en planten verwijderen uit heel Nederland:

Bestrating leggen

Ik wil de achtertuin laten bestraten. Oppervlakte 25 vierkante meter en opsluitbanden voor 26 meter. Graag offerte voor bestraten inclusief trotoirtegels 30 x 30 en opsluitbanden 6 cm hoog 1 meter lang en legzand. Oude tegels worden door ons verwijderd.

Bestrating dakterras met andere tegels (58m2)

Ik wil nieuwe tegels laten leggen op mijn dakterras. Er liggen nu 230 betontegels met rubberen tegeldragers. Het aantal tegels is niet variabel En de rubberen tegeldragers zijn verplicht, i.v.m. VvE reglement. Ik sta open voor tegel advies van de stratenmaker.

Bestrating binnen serre van 400cm bij 330 cm

We willen graag sierbestrating laten leggen in een af te sluiten (nieuwe) serre. Er moet iets afgegraven worden + afgevoerd moeten worden en we denken aan tegels van 30cm bij 120cm Houtlook (4 of 5 cm dik) die we eventueel zelf kunnen bestellen. Op de foto ziet u de ruimte, deze wordt nog dichtgemaakt met glazen schuifdeuren.

Bestrating voortuin leggen

De bestrating van onze voortuin is verouderd en verzakt. Door het verwijderen van dode buxusstruiken zijn er bovendien lege stukken ontstaan. Wij willen graag een budgetvriendelijke oplossing om onze tuin weer netjes te maken. We denk zelf aan grote betontegels met opsluitbanden rondom. De tuin zal opgehoogd moeten worden met zand en de oude stenen moeten verwijderd en afgevoerd worden. Het gaat om ca. 15 m2.

Betontegels leggen

Leggen bestrating 20 m2. Tegels heb ik uitgekozen maar nog niet besteld: 40 x 40 cm betontegels. Ik moet dan nog doek en extra zand extra bestellen, of u levert dat? Wanneer kunt u komen? De oude tegels verwijderen is in overleg.

Afvoeren huidige bestrating en leggen keramische tegels 20m2

Verwijderen en afvoeren huidige bestrating en zand, leggen 20m2 keramiek 60x60cm tegels. Alle materialen inkoop opdrachtgever, behalve ophoogzand. Tuin is door huis toegankelijk.

Terras aanleggen

Ik wil graag mijn terras opnieuw laten bestraten. De oppervlakte is ongeveer 20m2. De oude bestrating is er al uit. Er komt een stuk fundering onder de schuur vandaan. Hier ga ik iets anders overheen leggen (vlonder, grasmat o.i.d.) Aan de hand van de foto’s en wensen zou ik graag een offerte ontvangen. Ik wil er graag tuintegels van 50x50 of 60x60 in antraciet/donker grijs in hebben. Om het snijwerk aan de zijkanten te beperken is een randje grind geen probleem. Het stenen randje om de ‘’plantenbak’’ waar de boom staat, wil ik netjes afgewerkt hebben. Daarnaast dient het terras opgehoogd te worden. Ik laat me adviseren of het aanbrengen van een worteldoek aan te raden is. Het liefst zou ik de klus zo snel mogelijk laten uitvoeren. Ik woon in Amsterdam oud west. Betaald parkeren voor de deur. De tuin is toegankelijk via de woning. Ik kijk uit naar een passende offerte. Zie de bijlagen voor foto’s en een plattegrond.

Bestrating opnieuw leggen en verhogen

De huidige bestrating graag opnieuw leggen, alles is een beetje verzakt. Dan zand erbij om iets op te hogen en dan egaliseren en dan de bestrating opnieuw leggen. En er is een stukje kunstgras dat dan ook weer opnieuw erin gelegd dient te worden.

Vernieuwen oprit

Wij willen eventueel onze oprit naar de woning laten vernieuwen. Het gaat over totaal 104 m2. 1. Oprit ontdoen van oude bestrating, en afvoeren. 2. Zandbed aanvullen daar waar nodig 3. Leveren van 104 m2 stenen gebakken dikke klinkers 4. Leggen van nieuwe bestrating in visgraat. 5. Invegen en aantrillen nieuwe bestrating. 6. Opleveren en opruimen

Bestrating leggen

Het gaat om 80 m2 betontegels

Partners

Partners van Casius