Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor grind van de oprit vervangen door beton:

Grind van de oprit vervangen door beton

We hebben een oprit met grind. Deze willen we vervangen door beton. Het is een stuk van ongeveer 6 x 5 meter.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grind van de oprit vervangen door beton uit heel Nederland:

Oprit aanleggen

Ik zal graag een oprit van 35 tot 40 vierkante meter willen aanleggen voor mijn garage. Er ligt nu grind, de rest van de tuin heeft grindtegels, grijs gecombineerd met zwart. Ik graag stenen aanleggen die passen bij deze kleuren. Kan ik hiermee geholpen worden?

Oprit bestraten met nieuwe tegels

Momenteel ligt er grind. Schatting is 70 m2 bestraten met grote tegels bijv 60 x 60. Het is een rechthoekig project. Ondergrond is zand. (Veel) Parkeerplaats personenauto's.

Grindtegels vervangen door grind

Verwijderen en afvoeren grindtegels, oprit voorzien van grind, oprit loopt af op de laatste 2 meter, dus zorgen dat grind niet 'wegloopt' Totale opp: 40-45 m2 (lengte 15 m, breedte: 2,5-3 m) Ik zou graag eerst een schatting willen van de kosten voordat we een afspraak maken.

Oprit aanleggen

Ik wil graag een oprit laten aanleggen tbv stallen camper. Lengte ongeveer 14 meter; Breedte 3,50 mtr. Momenteel in gebruik als zijtuin. Grond en beplanting afvoeren. Bed aanleggen en verharding van grind

Oprit vervangen

Onze oprit is 5,80 breed x 8,50 lang en aan vervanging toe. Wij vinden de look van een grijze betonnen oprit erg mooi en zijn benieuwd naar het prijskaartje wat hierbij komt kijken. Het optisch voegen zodat het lijkt of het gigantische tegels zijn vinden wij mooi, maar geen voegen misschien nog mooier. Graag horen we hier de prijsverschillen van. De oprit is nu half betegeld en half grind wat nog afgegraven zal moeten worden.

Klinkers of eventueel grind

Er liggen nu tegels op de oprit. Deze wil ik zelf verwijderen. Daarvoor moet in de plaats klinkers of grind komen. Oppervlakte is ongeveer 40 m2. De nieuwe klinkers en of grind in overleg met de vakman.

Oprit voor rolstoel en grindpad

Ik wil een oprit naar het terras (20 cm hoger) met de breedte van een rolstoel laten maken en daarbij aansluitend het grindpad laten vernieuwen, met "doek" onder het grind tegen het onkruid. Pad ongeveer 25 meter lang en 3 meter breed.

Grind aanleggen oprit

Het laten aanleggen van grind (wit) op de oprit. De oprit is geheel leeg gehaald. Oppervlakte is ongeveer 120m2.

Tuinaanleg

nieuwbouwhuis, voortuin 45m2 met grind oprit waar 2 auto’s op kunnen, de zijkanten grond open houden voor beplanting Achtertuin 91,5m2 met een terras van 20m2, een kleine overkapping, een schuurtje, grasgazon 30m2, de zijkanten grond open houden voor beplanting, gat graven van 1,5m diep, 4 meter lang en 2,5 meter breed voor een vijver.

Een oprit voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn oprit kan voorzien van nieuwe tegels. Momenteel liggen hier 60 bij 30 cm tegels in en oud grind. Dit dient verwijderd te worden. Daarna moet de 12 m2 worden opgehoogd en geëgaliseerd worden. Uiteindelijk moet de oprit worden voorzien van 12 m2 aan tegels. Betonrandjes verwijderen