Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor voortuin volgens tuinontwerp bestraten:

Voortuin volgens tuinontwerp bestraten

Er moet 30 m2 bestraat worden, Tegels zijn aanwezig, ontwerp ook (ongeveer). De tuin moet nog uitgegraven en geëgaliseerd worden. Als het mogelijk is nog voor het einde van augustus.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin volgens tuinontwerp bestraten uit heel Nederland:

Maken van een tuinontwerp

Onze tuin moet een metamorfose ondergaan. 1e kind is op komst dus daar zal ook rekening mee gehouden moeten worden. Achtertuin is 10 bij 6 meter met een schuurtje. Voortuin is 3 bij 6 meter.

Voortuin volgens tuinontwerp aanleggen

Aanleggen van een voortuin. Zie afbeelding voor omschrijving 45 m2 tuin 15 m2 nieuwe tuinaarde en beplanting aanbrengen 20 m2 Grind op grindplaten

Tuinontwerp en -aanleg

Wij hebben een bestaande tuin, 160 m2, voor + achtertuin, die wij volledig opnieuw willen laten inrichten. De schutting mag blijven maar de rest mag afgevoerd worden. Het afvoeren van de oude tuin zouden wij zelf willen verzorgen. Ik wil graag een kind vriendelijke tuin, een doorrij naar de garage achterin de tuin een een zithoek / terras. Verder mag het een moderne maar wel bloemrijke tuin worden. De zijtuin langs de woning willen wij laten bestraten met Amsterdams waaltjes. Hier ligt nu grind. De voortuin is nu leeg. Hier willen wij een deel gras en een groene omheining laten plaatsen.

Tuinontwerp bij nieuwbouwwoning

Ontwerp voor onze tuin (nieuwbouwwoning) in Amsterdam. Inclusief voortuin/oprit. Totale oppervlakte ca 230m2.

Voortuin afgraven, egaliseren en bestraten

Afgraven, puin en zand storten. In totaal circa 30 m2, 6 meter X 5 meter. Bestraten met gebakken waaltjes en deels getrommeld. Ongeveer 8 tegels 50 X 50 cm. Indien mogelijk plaatsen containerhok en fietsbeugel Betreft voortuin nieuwbouwwoning met zandgrond. Zie foto tuinontwerp

Achtertuin opnieuw aanleggen

Ik ben zelf binnenhuisarchitect en heb een nieuw tuinontwerp gemaakt voor onze achtertuin van 555 x 593 cm. We willen de achtertuin opnieuw laten aanleggen en er is ook wat werk te doen in de voortuin. We willen een afspraak maken om het ontwerp te bespreken en de tuin te laten beoordelen. We staan open voor uw advies. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en een offerte.

Tuin aanleggen volgens tuinontwerp

Het betreft een nieuwbouwhuis in Eemnes. Ongeveer 90 m2 achtertuin en 12 m2 voortuin. Van grondwerk tot en met de aanleg van terrassen en beplanting, elektra en beregening.

Voor- en achtertuin ontwerpen en aanleggen

Graag zouden wij een afspraak willen maken voor het maken van een tuinontwerp en een beplantingsplan, mits nodig. Dit gaat gelden voor zowel de voor- en de achtertuin. De grond is reeds voorzien van zand, en de tuin is ook voorzien van hardhouten schuttingen. Opmerkingen: Wij hebben een hond. We willen wel graag daar rekening mee houden met de achtertuin. Tuinontwerpschets Tuinontwerp Beplantingsplan voor Achtertuin + Voortuin Oppervlakte tuinen totaal: 55 m2 Type woning: Rijtjeshuis

Tuinaanleg volgens tuinontwerp

De tuin leeghalen en afvoeren. Daarna voor het grootste deel bestraten. Er is een ontwerptekening aanwezig, deze kan ik u mailen. De tuin is ongeveer 6 x 4 meter, een voortuin. Ik ben het best tussen 3 en 5 uur bereikbaar.

Nieuwe tuin laten aanleggen

Ik wil graag een offerte voor de aanleg van een nieuwe tuin. De achtertuin van ons nieuwbouw huis heeft een afmeting van 12 x 24 = ongeveer 288 m2, de zij- en voortuin ongeveer 122 m2. In de achtertuin wil ik een schutting en een tuinhaag, bestrating voor terras en langs de zijkanten strook met beplanting en kunstgras. Ik heb geen tuinontwerp. Aan de voorzijde wil ik bestrating met wat beplanting in plantenbak.