Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor opritten bestraten:

Opritten bestraten

Ik vroeg me af wat het kost om samen met onze buren onze oprit te laten bestraten. Het betreft een nieuwbouwwoning dus geen voorwerk nodig. Tegelkeuze zijn we nog niet over uit maar waarschijnlijk is het een kleine steen afgewisseld met enkele grotere tegels. Het betreft alles bij elkaar ongeveer 130 m2.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opritten bestraten uit heel Nederland:

Opritten bestraten

Bij onze nieuwbouwwoning wil ik graag goed gefundeerde bestrating laten aanleggen. Het gaat om de oprit van twee garage. Totaal aantal m2 is 90. Onze voorkeur gaat uit naar traditionele kasseien. Deze graag separaat meenemen in de offerte.

Opritten bestraten

Het betreft het bestraten van een oprit, ongeveer 11,5 meter lang en 3,20 meter breed. De buren hebben een zelfde oprit, wij laten de opdracht bij voorkeur samen uitvoeren.

Oprit bestraten

Voor onze nieuwbouw woning zoeken wij iemand die de oprit kan aanleggen. Het gaat om +/- 85 m2 voor de oprit van de buren en die van ons samen. De oprit zal nog uitgegraven moeten worden en voorzien worden van puin en geel zand. We willen er antracieten betonklinkers in hebben. De woningen zijn nog niet opgeleverd dus langskomen kan helaas nog niet. Maar misschien kunt u een indicatie geven voor de prijs voor het aanleggen van deze beide opritten.

Dubbele oprit voor de garage bestraten

Wij zijn opzoek naar een vakman die 2 opritten van in totaal 60 m2 wil bestraten. De opritten zijn ernstig verzakt en moeten worden opgehoogd, repak? Bestraten met met oud gebakken dik &cm en natuursteenwaal zwart 5 cm. Met betonbanden in antraciet. Gelegd in visgraat patroon indien mogelijk.

Opritten bestraten

We zouden graag de oprit van ons en de buren laten bestraten/betegelen van nieuwbouw woningen. Oppervlakte 64 m2. Graag ontvangen we een prijsopgaaf

Twee opritten bestraten

De voortuin is 28 meter diep en 22 meter breed. De eerste 5 meter lengte dient met een breedte van 5 meter bestraat te worden. De overige 17 meter lengte zal 3 meter breed bestraat moeten worden. De 2 opritten van dienen voor het huis op elkaar aan te sluiten. Er is een deel bestrating aanwezig, voor het overige deel ontvang ik graag advies.

Opritten bestraten

Er dienen 2 opritten opnieuw bestraat worden. De bestrating dient er uit gehaald te worden, zand gestort en geëgaliseerd en de bestrating geplaatst. De opritten zijn elk ongeveer 22 m2 groot.

Tuin en opritten bestraten

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van sierbestrating voor tuin, circa 40 m2 plus twee naast elkaar gelegen opritten van beide 30 m2. Totaal dus 100 m2 aan te legen. Tegels worden door mij zelf besteld. Het betreft een nieuwbouwwoning.

Oprit leggen tussen twee woningen

Twee naast elkaar gelegen woningen met aangrenzende oprit. Het project betreft het bestraten van beide opritten. Oppervlakte betreft 2 x 15 meter (lang) x 3 meter (breed) = ongeveer 90 m2. Wij ontvangen jullie prijsopgave graag per email.

Opritten opnieuw bestraten

Ik wil graag mijn oprit richting de garage en de toegang naar de voordeur alsmede een kleine voortuin, laten herstraten. De huidige bestrating moet worden verwijderd en worden afgevoerd. Waarschijnlijk is het zandpakket onvoldoende en dit zal wat aangevuld moeten worden. De oprit wordt de parkeerplaats van onze auto en is ongeveer 14 m2. De voortuin (met een eenvoudige bloembak in de bestrating) en het pad zijn samen ongeveer 10 m2. De stenen moeten we nog uitzoeken maar hier ontvangen we graag advies over. De stenen moeten in ieder geval dik genoeg zijn om een auto van 1250kg te kunnen dragen. De bloembak die moet zo blijven als deze op dit moment is. Graag ontvang ik een offerte.