Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor drainage en betontegels leggen:

Drainage en betontegels leggen

Eindhoven noord. Water in de tuin zakt niet weg en er moet zo'n 70 m2 betontegels gelegd worden incl. verhoogde borderranden.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor drainage en betontegels leggen uit heel Nederland:

Tuin bestraten

Achtertuin (niet aan de weg gelegen, maar wel goed bereikbaar) met beschutting van circa 36 m2 (8 bij 4.50 cm). Aarde dient te worden uitgegraven (en afgevoerd), ophogen met zand, met trilplaat grond verdichten, eventueel worteldoek en drainage/watergoot, bestraten met simpele betontegels (30 * 30 cm). Graag offerte met materiaalkosten.

Drainage aanleggen, tuin ophogen en betonplaten vervangen

Wij hebben een tuin met een huisje op een volkstuinencomplex. Wij willen daar in een deel van de tuin de drainage verbeteren en de tuin laten ophogen. Het gaat om een stuk van ongeveer 150 m². Verder willen we een pad van 20 meter lang en ongeveer 50 cm breed laten verwijderen. Het pad bestaat nu uit betonplaten en we willen er betontegels laten leggen, hetgeen ook zal bijdragen aan het beter weglopen van het regenwater. We maken graag een afspraak om de klus op locatie te bespreken en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Bestratingswerk in de achtertuin

Wij hebben onlangs in onze achtertuin drainage laten aanbrengen. Daarna is de tuin opgehoogd met zand en geëgaliseerd. Wij hebben al materialen aangeschaft om de tuin mee te bestraten en om bloembakken mee te maken. We willen een terras van 300 x 360 cm met betontegels van 60 x 60 cm en opsluitbanden. Verder willen we 2 bloembakken laten maken van 60 x 240 cm. We hebben daarvoor stapelblokken liggen van 60 x 15 x 15 cm. Als laatste moet er een tuinpad van 28 meter lang en tegelbreed worden gelegd met betonnen grindtegels van 60 x 40 cm, afgewisseld met klinkers. Er moet daarlangs ook een opsluitband worden gelegd. De tuin is er klaar voor, dus het werk mag als het mogelijk is op korte termijn worden verzorgd. Wij ontvangen graag een offerte.

Bestrating bij een school aanleggen

Wij hebben opdracht voor straatwerk en beplanting aanleggen bij een school. Het grondwerk wordt komende week uitgevoerd: drainage aangebracht en zand uitgereden. Het bestraten met betontegels van 30 x 30 cm wil ik graag uitbesteden. Tegels en zand zijn aanwezig. Te bestraten: stuk van circa 47 m2 en circa 220 m2. Het werk dient uitgevoerd te worden in schoolvakantie, dus SPOED! Onder voorbehoud starten op 18 augustus. Het gaat puur om de arbeid. Graag prijs totaal of per m2.

Leggen van rubberen veiligheidstegels ...

Leggen van rubberen veiligheidstegels 188m2 (verdeeld over 2 speeltoestellen) op schoolplein. Tegels 40x40x7,5 zijn aanwezig evenals stoeptegels 30x30x4,5 voor eronder. Voorbereidend grondwerk (drainage aanleggen en kolken/putten plaatsen) wordt van te voren gedaan. Dus louter prijs voor aftrillen en op hoogte afwerken van zandbed en stellen van betontegels en daarna plaatsen rubber tegels (inclusief snijwerk om bestaande speeltoestellen).

Door wateroverlast willen wij het pad ...

Door wateroverlast willen wij het pad achter onze schuren opnieuw bestraten en voorzien van een waterafvoer in de vorm van drainage, goot o.i.d. de lengte is ca. 40 meter en is 1.20 breed en zijn belegd met betontegels 30x30. Op het eind van de steeg moet de drainage nog op het riool aangesloten worden.