Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor grindtegels leggen in wildverband:

Grindtegels leggen in wildverband

Een plaatsje van ongeveer 27m2 is nu betegeld in een wildverband met grindtegels. Ik wil dit nu graag laten betegelen met nieuwe gladde tegels wederom in wildverband gelegd. Graag ook het afvoeren van de oude tegels. Ik schaf de nieuwe tegels zelf aan. Het te bestraten plaatsje is goed bereikbaar.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindtegels leggen in wildverband uit heel Nederland:

Oprit opnieuw bestraten

Het garagepad is 27 m2 en deze zouden we graag opnieuw willen bestraten met beton klinkers in de kleur zwart en een fundering laten leggen. Er ligt nu grindtegels die allemaal verzakt zijn. De bestrating zal in elleboog of keperverband gelegd moeten worden en tussen de buren een opsluitband. Er staan altijd 2 auto's op het garage pad. Ik hoor graag van u.

Tegels leggen in de tuin

Ik wil graag onze achtertuin met circa 5 kuub zand laten ophogen en betegelen met 60 x 60 cm tegels. Daarbij moet nog een 25 m2 grindtegels worden verwijderd en afgevoerd.

Achtertuin opnieuw laten bestraten

De oude grindtegels moeten worden verwijderd en afgevoerd. Eventueel moet er iets ophogen worden en dan de nieuwe tegels 60 x 60 cm leggen. Aan een kant strak tegen de muur. Aan de andere kant met opsluitbanden (6 meter). Wat getegeled moet worden is 7 x 3,5 meter en een stuk van 5.5 x 2 meter. De tegels moet ik nog kopen. Het zal een tegel in een grijstint zijn. Graag een offerte.

Nieuw terras in de achtertuin aanleggen

Graag wil ik het de oude grindtegels van mijn terras laten verwijderen, egaliseren en het nieuwe terras laten leggen. Het wordt een onderhoudsvrije tuin. Wij halen zelf de beplanting weg. Betreft een oppervlak van ongeveer 44 m2. Ik heb tegels op het oog, gaat om tegels van 80 bij 80 cm.

Tuin renoveren

Wij hebben een besloten achtertuin zonder achterom van ongeveer 64 m². We willen de tuin vernieuwen en hebben al een oude schuur verwijderd. We hebben een kunststof schuur besteld van 290 x 240 cm. We willen er een fundering onder laten maken van opsluitbanden met de bestaande grindtegels. Er moet ook even worden bekeken hoe de schuur kan worden verankerd. Verder willen we 42 m² bestrating laten leggen. We hebben hiervoor al bestaande tegels van 15 x 15 cm en die zullen we zelf aanvullen tot het benodigde aantal. Ook moeten er 2 borders van in totaal 4 m² worden aangelegd en 7 à 8 m² kunstgras worden gelegd. Dat materiaal hebben we ook al liggen. We hebben inmiddels ook al wat zand aangevoerd. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Bielzen vervangen en gedeelte voortuin ophogen

Ik wil graag twee bielzen in de voortuin laten vervangen (1 van circa 3.50 meter en 1 van circa 2.50 meter) en de grindtegels in de voortuin opnieuw laten leggen (enigszins ophogen).

Oprit herbestraten

De oprit herbestraten: deels gras weghalen en afvoeren; grindtegels weghalen; deels wit zand storten; uitgewassen grindtegels in molenwiek leggen over 75 m2; levering van schakelsteentjes 20 x 20 cm, zwart( mag 2e hands zijn). De oprit is circa 75 m2.

Cobblestones en grindtegels aanbrengen

Graag een prijsopgave van afvoer 88 grindtegels 40x60 en het leggen van 22 m2 10x10 cobblestones, al aanwezig. Rechttoe-rechtaan, geen ingewikkelde dingen

Voor- en achterterras aanleggen

Ik wil tegels laten leggen van 60 x 60 type broadway afgewisseld met 8 m² walen. Achter is een terras van 9 x 4 meter, voor 3 x 4 meter. Ik haal zelf de oude gewassen grindtegels weg en graaf weg wat de vakman nodig vindt. In de bijlage vindt u een ontwerp.Tegels wel aanwezig, zand niet.

Terras achter het huis leggen

Achter mijn huis ligt een bestaand terras van gewassen-grind tegels. Deze moeten vervangen worden door 60 x 60 x 2 cm keramische tegels. De oppervlakte is 25 m2. Ik heb als leek geen oordeel over de bestaande ondergrond. Ik wil ook graag dat de oude gewassen-grindtegels afgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius