Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor grindtegels leggen in wildverband:

Grindtegels leggen in wildverband

Een plaatsje van ongeveer 27m2 is nu betegeld in een wildverband met grindtegels. Ik wil dit nu graag laten betegelen met nieuwe gladde tegels wederom in wildverband gelegd. Graag ook het afvoeren van de oude tegels. Ik schaf de nieuwe tegels zelf aan. Het te bestraten plaatsje is goed bereikbaar.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindtegels leggen in wildverband uit heel Nederland:

Grindtegels in de tuin leggen

Het betreft het egaliseren van de tuin. Hierna dienen er grindtegels van 50 bij 50 cm gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 20 m2.

Terras en oprit opnieuw leggen

Goedemorgen, de te verrichten werkzaamheden zijn het opnieuw leggen van een terras achter de woning (22 m2, combinatie tegels 20 x 20 en bakstenen) en de oprit aan de voorkant van de woning (32 m2 combinatie grindtegels 50 x 50 en bakstenen). Het gaat om het herleggen van de bestaande tegels. Kunnen u voor deze klus(sen) een offerte maken?

Tuin ophogen en herbestraten

Wij willen graag onze tuin laten ophogen en daarna weer laten bestraten. Afhankelijk van de kosten, willen we, of de oude grindtegels weer terug laten leggen of nieuwe tegels plaatsen. Het zou fijn zijn als de benodigde materialen door u geregeld worden. Het te bestraten oppervlak is circa 42 m2 groot. Als wij nieuwe tegels nemen, dan graag de oude afvoeren.

Tuintegels bij de stacaravan opnieuw leggen

Ik wil graag bij de stacaravan de grindtegels opnieuw laten leggen inclusief het ophogen. Gaarne levering van zand. Het gaat om een oppervlakte van plus minus 35 -40 m2. De ruimte is makkelijk bereikbaar.

Tegels op terras vernieuwen

Wij hebben een terras van circa 22 m2 met gewassen grind tegels (0.40 x 0.60 meter). Wij willen keramische concrete dark grey tegels (0.60 x 0.60) in plaats van de gewassen grindtegels en iets groter dan huidig terras. Wij hebben uitgedacht dat 73 tegels volstaan (= circa 25 m2). Graag een offerte voor het weghalen en afvoeren van de gewassen grindtegels en het leggen van de nieuwe tegels.

Terras aanleggen met keramische tegels

Ik wil graag een terras aan laten leggen van 50 m2 met keramische tegels, 60 bij 60 cm. Nu liggen er grindtegels, deze wil ik graag laten verwijderen. De tuin is makkelijk toegankelijk (eigen achterom).

Achtertuin opknappen, terrassen ophogen en gras leggen

Mijn achtertuin heeft een opfrisbeurt nodig, mijn tuin is 5 meter breed en 11 meter lang, hiervan zijn 2 terrassen (beide ongeveer 5 bij 5 meter) die opnieuw gelegd moeten worden en ertussen wil ik graag gras laten leggen met een tegelpad. De huidige grindtegels wil ik dus opnieuw laten leggen.

Tuintegels leggen

Ik zoek iemand die 25 m2 aan grindtegels kan leggen op een zandondergrond. De tegels zijn nieuw, van Praxis. Ze zijn 40 bij 60 cm. De ondergrond moet alleen nog aangestampt worden. Hij is al van zand voorzien. Op tegels komt een buitenkeuken te staan. De tegels worden op 18 juli geleverd. Het leggen moet dan zo spoedig mogelijk gedaan worden. Wat zou dit kosten als u dit doet?

Stoep in de voortuin opnieuw leggen

Het pad van de voortuin is nu 5.20 meter lang en 80 cm breed en moet minstens 1 meter breed worden en oplopen naar de voordeur toe, zodat we met de rolstoel naar binnen kunnen rijden, dat is ongeveer 10-15 cm hoger, er liggen nu grindtegels in die mogen er uit, we hebben eventueel genoeg koppelstones van 15 * 15cm liggen, maar als andere tegels beter zijn horen we dat graag en kunnen we nog overleggen. Datum in overleg maar wel graag op korte termijn. Reakties graag per mail, telefonisch slecht bereikbaar.

Verzakte bestrating herstellen

Met de hevige buien de laatste tijd hebben we overlast gehad van water dat uit de tuin onder de tuindeur naar binnen stroomde. We hebben tegels liggen en in de loop der tijd lijken de tegels bij de deur een beetje verzakt waardoor het water naar de deur in plaats van ervan af stroomt. Mogelijk is dit te verhelpen om de tegels binnen de eerste zoveel meters van het huis te lichten en opnieuw te leggen. Het gaat om een breedte van 2 meter en 4 of 5 meter lang, het zijn grindtegels. Is dit iets dat jullie zouden kunnen uitvoeren en hoeveel zou dat ongeveer kosten? Goed om te weten is dat we zelf in het buitenland wonen en het huis verhuren. De planning van eventuele werkzaamheden moeten dus met de huurders worden kortgesloten. Graag mailen of alleen in de ochtend bellen.

Partners

Partners van Casius