Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor grindtegels leggen in wildverband:

Grindtegels leggen in wildverband

Een plaatsje van ongeveer 27m2 is nu betegeld in een wildverband met grindtegels. Ik wil dit nu graag laten betegelen met nieuwe gladde tegels wederom in wildverband gelegd. Graag ook het afvoeren van de oude tegels. Ik schaf de nieuwe tegels zelf aan. Het te bestraten plaatsje is goed bereikbaar.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindtegels leggen in wildverband uit heel Nederland:

Terras opnieuw leggen met nieuwe tegels

Terras opnieuw laten bestraten. Het is ca 35 m2 en er liggen momenteel grindtegels in en koppelstones.

Inrit vernieuwen

Inrit van circa 50 m2 vernieuwen: wij denken onder andere in het kort (uitvoerige omschrijving is aanwezig) aan de volgorde van het belangrijkste werk: 01. Grindtegels, punt looppad voordeur, grind, klimop, overtollige en 10/15 cm afgegraven grond verwijderen. Wat bruikbaar is elders in de tuin gebruiken? 02. Bamboeafscherming (wortelbegrenzer) van 10 meter lang x 0,65 hoog. 30 cm (wordt 40 cm met ophoogzand) in de grond en 1 meter aan straatkant voor de schutting plaatsen/ingraven. 03. Vanaf garage naar en 1 meter h tegen schutting een grijs ¾ elektra buisje leggen met drie aderig grondkabeltje. 04. Voor de bamboeafscherming, 10 lang x 2 meter hoog (10 cm in ophoogzand) en 1 meter aan straatkant, gespleten bamboematten aan de schutting vastmaken. 05. Ronde haag ver en diep terugsteken en het ronde model aanpassen. 06. Voor de nieuwe haag ronding wortelbegrenzer plaatsen/ingraven. 07. Totale oprit 10 cm ophogen met gebroken puin en 5 cm ophoogzand. 08. Gebroken puin en ophoogzand aantrillen/uitvlakken/uitreien. 09. Zwarte betonnen palissade paaltjes en zwarte betonnen bielsen plaatsen. (De paaltjes en de bielsen vormen de opsluitband voor grindplaten met grind.) 10. Anti worteldoek leggen. 11. Grindmatten plaatsen. 12. Grindmatten vol storten met grind. 13. Grind egaliseren. 14. Aansluiting haag met oprit buren en straat herstellen.

Zand opbrengen en grindtegels leggen

Op de camping De Holterberg heb ik een tuinhuis bij mijn stacaravan. Dit huisje wordt vervangen door een nieuw huisje. Voor die tijd moet ik de fundering hiervoor vernieuwd hebben: 2.50 x 2 meter. Zand opbrengen en grindtegels leggen. Het is niet veel maar ik zoek iemand die dit kan doen voor mij.

Zand plaatsen, aantrillen en grindtegels leggen

Ik ben in mijn tuin wat boomstronken en boomwortels aan het verwijderen. Ik haal daarbij ook de grindtegels van het terras weg. Ik ben nu op zoek naar een stratenmaker die daarna dat stuk van de tuin met wat zand kan ophogen en goed kan aantrillen. Daarna moeten daar de bestaande grindtegels worden herplaatst, het gaat om 18 m². Er moeten ook twee tegels op maat worden gemaakt en enkele sparingen worden gezaagd. Ik wil het werk in overleg inplannen, ik denk dat ik in week 17 klaar ben met het verwijderen van de wortels. Ik ontvang graag uw offerte.

Terras en voorgevormde vijver aanleggen

Aanleggen achtertuin. Verwijderen grindtegels, ingraven voorgevormde vijver van 0.50 meter diep en 140 cm in diameter (Ubbink Victoria 140), ook graag de tuin egaliseren en het leggen van nieuwe stenen. Het gaat om zo'n 15 m2.

Tuin laten bestraten

Onze tuin is 6 meter breed en 9 meter diep. Er moet bestraat worden. 3 meter vanuit de woning dan 3 meter gras en daarna weer 3 meter bestrating tot aan de schuur. Het zand kruien we zelf de tuin in. De grindtegels zijn er al uit en willen deze ondersteboven laten leggen. Dus aan trillen, opsluiten en straten. Misschien komt er nog meer bij kijken. Graag wil ik weten wat de kosten ongeveer zijn en op welke termijn dit uitgevoerd kan worden.

Terras in de voortuin vervangen

Voortuin: 17 m2 grindtegels verwijderen en afvoeren. Daarna graag 17 m2 nieuwe tegels leggen, het gaat om 60 x 60 cm tegels. Ophogen is niet noodzakelijk.

Terras aan laten leggen

Ik wil graag mijn voor- en achter tuin gedaan hebben. De achtertuin is ongeveer 22 m2. Hier liggen nu klinkers in. Deze dienen te worden verwijderd en de oppervlakte opnieuw bestraat. De voortuin is ongeveer 40 m2. Hier liggen nu grindtegels en is er een vijver en 2 bomen aanwezig. Dit dient allemaal verwijderd te worden en afgevoerd. Er zal dan ongeveer 10 m2 bestraat moeten worden met tegels van 60 bij 60 cm. Het overige deel zal gras of kunstgras gaan worden. Om de voortuin heen zou ik graag een houten hekje van ongeveer 1.20 meter hoog laten plaatsen.

Kunstgras leggen

Betreft het leveren en leggen van ongeveer 28 vierkante meter kunstgras. Op dit moment liggen hier grindtegels en ik wil het hier graag over heen laten leggen. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin laten bestraten

Ik wil graag mijn voor en achtertuin volledig laten bestraten. Graag een indicatie van de verwachte kosten. Voortuin: 32 m2. Achtertuin: 76 m2. Achtertuin: Grond egaliseren, banden leggen langs de schuttingdelen heen en bestraten Voortuin: Grond egaliseren, banden leggen met ruimte ertussen om later een hekje te plaatsen, en bestraten. Svp ook indicatie kosten voor afvoeren oude grindtegels tuin. Het gaat mij met name om arbeidskosten voor het egaliseren en bestraten van iets minder dan 110 m2. Op basis hiervan kan er een keuze gemaakt worden voor een steen. Wildverband of betontegels van 40 x 40 of 60 x 60 centimeter.

Partners

Partners van Casius