Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Eindhoven of directe omgeving.

3277 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien, oprit met dam over slootje bouwen, bestrating leggen bij bedrijfspand, terras egaliseren en opnieuw bestraten, tuin laten bestraten, tuin laten straten, bestrating rondom de woning aanleggen, oprit laten verharden, waaltjes op de inrit laten leggen, sierbestrating vervangen, tuin met bestrating onderhoudsvrij maken, terras aanleggen in de achtertuin, plein bestraten met klinkers, tuinbestrating in de tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Eindhoven:

Bestrating aanleggen in de achtertuin

In de achtertuin dient bestrating aangelegd te worden. Het gras en zwart zand dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient er wellicht wat opgehoogd te worden en geëgaliseerd. De oppervlakte is 60 a 70 m2. Daarnaast zit ik er aan te denken eventueel een deel grind te laten leggen in plaats van tegels. Dit overleg ik graag met de vakman. De tuin heeft een achterom.

Tuin deels bestraten om zwembad op te zetten

Stukje achtertuin bestraten 3 bij 3 ongeveer voor plaatsen zwembad

Achtertuin bestraten

Ik wil mijn achtertuin deels laten uitgraven, zand aanleggen en plaatsen van terras en paden in de tuin. 36 m2 moet bestraat worden. De achtertuin is goed bereikbaar en er is een achterom.

Oprit bestraten

Bestraten oprit. Totaal 41,5 M2

Terrasjes bestraten

2 stukjes tuin bestraten met reeds aanwezige steentjes van 10 bij 10 cm. De tuin is goed toegankelijk. Oppervlaktes: 2.70 bij 1.60 meter en 3.10 bij 2.60 meter. Ik heb verder geen wit zand. Graag egaliseren en afgraven van tevoren.

Terras leggen

Het terras is al iets afgegraven in verband met afsteken gras. Maar er moet nog wel iets van zand weg. Daarna moeten er keramische tegels gelegd worden. De Keramische tegel Spots grey 60 x 60 x 2 cm zijn reeds in bestelling bij de Gamma en worden 3 mei geleverd. Totale terras is 3 bij 3 meter dus er hoeft niet gesneden te worden.

Restpartij sierbestrating leveren en leggen

De oude tegels in de achtertuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient er nieuwe, goedkope sierbestrating gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 18 m2 groot en de tuin is bereikbaar via een achterom.

Achtertuin van straatwerk voorzien

Ik wil straatwerk aanbrengen in mijn achtertuin van 22 m² (5,4 meter diep en 4 meter breed). De oude bestrating moet verwijderd worden en afgevoerd en de nieuwe tegels moeten gelegd worden. Tuin is via poort achter bereikbaar.

Bestrating leggen met 30x30 tegels

Het laten leggen van bestrating (30x30 tegels) in de achtertuin waar nu nog gras ligt. De oppervlakte is ongeveer 3x11 mtr.

Tuin laten bestraten

Ik wil mijn tuin graag onderhoudsvriendelijker laten maken. Dit door mijn tuin te laten bestraten. Ik heb een redelijk kleine tuin van ongeveer 30 m2. Aan mijn huis zit een klein schuurtje vast waarin ik de motor zet. Vandaar ook dat ik mijn tuin wil laten bestraten. Het onkruid in de tuin zal ik zelf gaan verwijderen. De oude tegels moeten daarna door de vakman verwijderd en afgevoerd worden. Ik denk dat er een klein beetje opgehoogd zal moeten worden en daarna nieuwe tegels gelegd. De tuin is via de schuur bereikbaar.

Tuintegels leggen

Ik wil mijn tuin opnieuw laten betegelen met grote tegels. Mijn tuin is niet zo groot. De ene kant is het 6 meter lang. En de andere kant 5 meter lang. En de breedte is 5 meter ongeveer. Ik zou keramische tegels willen. De tegels moeten 50 bij 50 cm worden.

Terras in cement leggen

Wij hebben zelf tegels en willen een offerte aanvragen voor het leggen van deze tegels in cement? Het betreft een oppervlakte terras van ongeveer 50 m2. Dankjewel, gr. ,

Composiet terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij willen een composiet terras laten leggen waar nu alleen nog zand met houtsnippers ligt. Er zitten dus ook nog geen palen in de grond. Afmeting 510cm x 4. 50 cm. We twijfelen of we dit klusje zelf gaan doen of het toch nog een bedrijf te laten uitvoeren. (afhankelijk van de prijs)

Grijze abbeystones leggen

- 8 m2 bestraten met 20 x 20 x 6 cm abbeystones grijs - er ligt nu klein grind wat verplaatst zal worden - opsluitbanden toevoegen - eventueel extra benodigde zand / afvoerkosten

Achterterras aanleggen

Ik wil een terras laten aanleggen in de achtertuin. Ik wil hiervoor tegels van 60 bij 60 cm gebruiken. Het oppervlak is 40 m2.

Waaltjesterras en paden in tuin leggen

In onze stadstuin, ongeveer 40m, willen wij graag een bestaand terras van oude waaltjes uitbreiden, en twee smalle paden aan laten leggen. Stijl van de tuin is cottage/natuurlijk. Graag in patroon gelegd terras (rond).

Achtertuin bestraten

Achtertuin wordt door mijzelf helemaal geleegd zodat er alleen nog zand ligt. Wat ik graag wil is dat er door de hovenier materiaal wordt gelegd wat nodig is voor de aanleg van tuintegels (ondergrond). Deze tuintegels mag hij dan leggen. Het gaat om ongeveer 45m2 en het is in een rechthoek vorm. Ook zou ik graag overtollig zand en ander afval laten afvoeren

Drainage en betontegels leggen

Eindhoven noord. Water in de tuin zakt niet weg en er moet zo'n 70 m2 betontegels gelegd worden incl. verhoogde borderranden.

Tuintegels eruit, graven, tegels erin

Er komt in de schuur een extra stroomaansluiting, hiervoor dient er vanuit het huis een geul gegraven te worden naar de berging. Er moeten enkele tegels uit de tuin gehaald worden (+/- 5 m2) en daarna moet er een geul gegraven worden van 60 cm diep (lengte 13 meter). Na werkzaamheden van de installateur, moet alles weer dichtgemaakt worden en tegels recht teruggelegd worden.

Voor- en achtertuin betegelen

Voor- en achtertuin moet strak betegeld worden. In totaal 63 m2, waarvan 60 m2 toerekenbaar aan de achtertuin. Voorzijde voorzien van hardsteen waar ik de maten nog niet van weet. Achterzijde voorzien van tegels van 40 x 40. Momenteel liggen er aan beide kanten klinkers. Die moeten er ook uitgehaald worden en afgevoerd worden.

Opnieuw betegelen van de achtertuin

Verwijderen en afvoeren oude tegels. Grond egaliseren en nieuwe tegels leggen

Tuinpad met tegels aanleggen

Willen circa 40 tegels (1 x 1 meter) achter elkaar laten leggen als tuinpad.

Sierbestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating leggen in de voortuin van (pad naar de deur en een gedeelte onder het raam) ongeveer 9 vierkante meter in totaal. Ik weet niet precies wat ik wil en wat het mooiste kan zijn. We hebben een houten woning en willen iets dat er graag bij past.

Achtertuin met sierstenen en tegels aanleggen

Het is een smalle bestrating in de achtertuin. 7 tegels-grijze- van 40 bij 40 cm dikte 4 cm wil ik bij u bestellen en door uw medewerker naar de achtertuin meenemen om het aan te leggen. Tegels worden afgewisseld aangelegd met sierstenen. Die stenen heb ik genoeg op voorraad.

Oprit opnieuw straten

Op onze oprit van ongeveer 55 m2 liggen nu grindtegels van 60 x 40 x 6 cm. Deze zal ik zelf verwijderen. De ondergrond is 15 tot 20 cm wit zand wat er dus al zo'n 40 jaar ligt. Ik heb een lange, smalle, maar dikke gebakken klinker gekocht die er moet komen liggen. Het is een verlengde waalformaat strengpers 24,5 × 4 × 9 cm. Deze moet in keperverband, visgraat, gelegd worden. Bij voorkeur stenen op maat slijpen in verband van knippen. Het is het laatste project van het renoveren van ons huis en we zijn aardig door ons budget. Ben dus heel benieuwd wat zoiets kost. Ik zie uw offerte met prijs graag tegemoet.