Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Eindhoven of directe omgeving.

3287 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Eindhoven:

Garagepad aanleggen

Ik zou graag ons garagepad in zijn geheel laten bestraten met klinkers. Eerst moet het grind en de grijze tegels eruit en afgevoerd worden. alleen de grindrand langs het huis moet blijven (zie foto). De lengte van het pad is 14,4 m en de breedte wordt ongeveer 2,75 m. Waarschijnlijk moet het eerst nog opgehoogd worden met zand. Ik heb de klinkers nog niet aangeschaft.

Tuin betegelen

Het gaat om tegels leggen in de voortuin. Er liggen nu straat tegels waar het onkruid steeds doorheen komt. Ik wil het graag onderhouds- vriendelijk, dus geen onkruid meer. Ik denk ongeveer 20 a 25 vierkante meter.

Oprit opnieuw leggen

Het betreft het opnieuw bestraten van de hele oprit, inclusief waar nu nog een perkje naast de oprit is (Zie bijgevoegde foto's). De totale te bestraten oppervlakte wordt dan ongeveer 4,5m bij 5,5 meter. Het weghalen van het perkje zou ik graag ook door u willen laten uitvoeren, mits mogelijk.

Herbestraten oprit

Ik zou graag mijn oprit opnieuw willen laten bestraten. Het gaat om een oppervlakte van 32 m2. Ik zou de oude tegels Schellevis 50x50 graag willen hergebruiken. Waarschijnlijk moet de oprit nog worden opgehoogd met zand.

Achtertuin betegelen

Ik zou graag mijn achtertuin willen laten egaliseren en betegelen in een simpel patroon. De tegels zijn nog niet aanwezig. De huidige ondergrond is zand.

Sierbestrating leggen in de achtertuin

Onze achtertuin is 88 m2 en we zouden graag het terras, paadje richting de poort en achterom op opnieuw willen laten bestraten met betontegels 50*50 of 60*60 afgewisseld met kleinere klinkers voor randen en paadje. Ook zouden we de borders aan beide zijden van de tuin met opstaande randen willem laten afbakenen.

Dakterras aanleggen met composiet vlonderplanken

Ons huidige dakterras willen we vervangen. Ik haal alles weg, voer het af en lever het veeg-schoon op. Het terras is ongeveer 43 m² en deze willen we voorzien van composiet vlonder planken. Het liefst begin ik over 2 weken.

Leeghalen en bestraten voortuin

Leegmaken van voortuin +/-30m2 gras, tegelpad naar voordeur en border met struiken (border=+/-5m2). Bestraten van de voortuin met betonnen tuintegels

Bestrating opnieuw leggen en planten verwijderen

It's about 60m2 of pavement; half of it only needs to be reaplaced, the other half needs garden removal. -Remove tiles, garden and plants -Add new sand -Place 60m2 of new tiles

Oprit leggen

Oprit 65m2 leggen. Pad 30m2 bestrating. Nieuwbouw in Eindhoven.

Opnieuw bestraten tuin

Wij hebben een tuin met ongeveer 30m2 aan bestrating en ook een paar bomen en struiken er in. Wij willen dit weg laten halen en vervolgens de gehele 60 m2 laten bestraten. Dit zal wel her en der moeten worden opgehoogd. Maar dit laat ik over aan u om in te schatten. De tegels zoeken wij zelf uit. De tuin is bereikbaar via een poort van 1.50 breed.

Tuin laten bestraten

De achtertuin laten bestraten in totaal 70 m2 we weten alleen nog niet wat voor stenen we willen en er moeten 2 draines aan gelegt worden en volgens een andere stratenmaker moet er ook nog 5 kuub geel zand in en de oude bestrating moet er uit

Tuin bestraten

We willen ongeveer 40 m2 van de tuin laten betegelen (zie bijgevoegde tekening). Er ligt nu alleen een terras van ongeveer 16 m2. Dit moet weggehaald worden (kunnen we eventueel ook zelf doen). Voor de zomer graag beginnen.

Tuintegels leggen

Achtertuin moet op 2 plekken bestraat gaan worden, zie foto. Gaat om betontegels van 60x60cm. Het terras heeft 2 verschillende betontegels, er omheen komen opsluitbanden. Gaat om twee oppervlakten, 5,40 x 3.60 en 3 x 4,20. De tuin zal alleen zand betreffen dus moet alleen geëgaliseerd worden voor het leggen. De nieuwe tegels hebben wij al. Wat zou dat gaan kosten daar zijn we benieuwd naar.

Tegels zetten tuin

Hi wij hebben oude tegels en een stuk gras in de tuin. We willen dat verplaatsten door nieuwe tegels. 60 x 60 m2

Stoeptegels leggen

Ik heb een oppervlakte van 4x2 meter. Ik zou daar grind tegels willen laten legen. Er ligt nu gras halen jullie de gras zooien ook weg? En hebben jullie ook geel zand? Hebben jullie ook tegels?

Een voortuin voorzien van bestrating

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. De tuin is bijna geheel leeg geruimd op het pad naar de voordeur na en nog wat zand dat eruit moet. Het gaat om gedeeltelijk betegelen, ruimte laten voor beplanting en gedeeltelijk grind (17 vd 20 m2). Naast het betegelen dient er overtollig zand afgevoerd te worden.

Bestrating leggen

Mijn tuin is 6 x 8,5 meter. Wil graag nieuwe bestrating, mag een gebruikte partij zijn, wel netjes, anders goedkoopste beton tegels, oude ook graag meenemen. Er liggen nu betontegels, oude, maar ook van allerlei kleuren door elkaar. De boel is netjes geëgaliseerd.

Bestrating terras

Betreft 15 m2 leggen voor een terras, tegels zijn 60 x 60 en 1 cm dik. Deze tegels liggen nl al in mijn woonkamer en wil deze graag doorleggen naar buiten. Er ligt nu geel zand maar er moet mogelijk iets bij. De nieuwe tegels verzorg ik zelf.

Oprit bestraten en plaatsen infiltratiekrat

Het huis word op dit moment gebouwd en ik wil graag een oprit hebben, deze mag bestraat worden graag met stenen. Het gaat om 70 m2. De tuin is ongeveer 30 m2 dit wil ik ook graag laten bestraten. Verder zou ik graag willen dat er een infiltratiekrat word gelegd als dit mogelijk is.

Dakterras maken

Plat dak is voorzien van nieuw dakleer. Ik wil hier een terras / vluchtweg van maken met draintegels. Plat dak is toegankelijk via een deur. De oppervlakte bedraagt ongeveer 28 m².

Grind van de oprit vervangen door beton

We hebben een oprit met grind. Deze willen we vervangen door beton. Het is een stuk van ongeveer 6 x 5 meter.

Bestrating achtertuin

Wij willen de achtertuin laten bestraten, het gaat om een oppervlakte van totaal ongeveer 30 m2. De oude bestrating is verwijderd. Deels nieuw tegels 20 m2, deels oude tegels 10 m2. Er moet ongeveer 2 a 3 m3 zand toegevoegd worden ivm uitbreiden bestaand terras. Graag prijs voor het leggen en zand meenemen. De tegels regelen wij zelf.

Oprit aanleggen

Ik wil graag een oprit die niet verzakt vanwege het parkeren van auto’s (dus bijv betongruis plaatsen). Oppervlakte is 57 m2. Kasseien kleur blauw en/of grijs, graag nog advies voor andere stenen. 2 offertes als het kan. 1 alles compleet, afgraven grond, puin storten, kasseien incl bestraten zelf. 2: alleen het bestraten. Overige werk wordt zelf gedaan.

Oprit en terras aanleggen

Bestaande oprit opnieuw leggen ± 46 m2 kasseien. Aanleggen terras in achtertuin incl. zandbed ± 10m2 waalklinkers. Graag contact opnemen via telefoon om een afspraak te maken. Alvast bedankt! Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m².