Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Drunen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Drunen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Drunen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Drunen of directe omgeving.

139 klanten uit Drunen bevelen een bij Casius in Drunen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Drunen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: ophogen binnenterrein van 1700 m2, bestrating oprit en parkeerplaats, parkeerplaats aanleggen, compleet dakterras realiseren, het realiseren van twee rijstroken van 100m lang, bestrating paden en terras aanleggen, tuin nieuwbouwwoning, terras vervangen, kasseien terras aanleggen, tuin afgraven, egaliseren en betegelen, weg in Almere bestraten, sierbestrating leggen, tuin ophogen, egaliseren en bestraten, sierberstrating leggen, sierbestrating leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Drunen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Drunen:

Oprit pad aanbrengen

Het gaat om een oprit/pad +/- 150 m2, ligt nu aangetrilt gebroken puin. Het liefst laten we hier overheen asfalt/klinkers/platen leggen. Komt weinig/geen verkeer overheen, voornamelijk paarden.

Sierbestrating leggen

Ik zou graag sierbestrating willen leggen van 30 m2. Het gaat om een hoekhuis en de achtertuin daarvan. De tuin is goed te bereiken.

Oprit aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 50 en 100 m². Situatie: rechte oprit van 3 bij 25 meter. Onderlaag van huidige bestrating: stevig aangestampt zand. Gewenst werk: grote rechthoekige kassei oversteens gelegd. Verkeer: personenauto. Incidenteel tractor. Communicatie: bij voorkeur over het internet.

Sierbestrating aanleggen

76 m2 betontegels 60 x 60 cm aanwezig 36 meter sluitbanden 5 x 15 cn aanwezig Grondwerk is gedaan. Wit zand ligt op juiste plaats alleen nog aantrillen. Ontwerptekening aanwezig. Zou in week 42/43 moeten gebeuren.

Voortuin bestraten

Wij willen de voortuin laten bestraten. We hebben een camper en die moet als het kan enkele dagen bij ons in de voortuin staan om in en uit te laden. Nu hebben we dit zelf opgelost met tegels en klinkers maar dit is geen blijvende oplossing. Dus graag offerte. De voortuin is c.a. 7 meter lang en c.a. 4 meter breed. Wij willen graag 10 x 15 cm klinkers in de offerte opgenomen hebben, zand en afgraven plus egaliseren.

Bestrating van een oprit vervangen

Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning en willen met onze buren de bestrating op de gezamenlijke oprit van 90 m² laten vervangen. Er ligt nu heel diverse bestrating op. De bestaande bestrating moet worden afgevoerd en de ondergrond moet wat met ophoogzand geëgaliseerd worden. Daarna willen we er tegels op die geschikt zijn voor het plaatsen van auto's. Mijn buren willen een grote tegelmaat, ik zelf neig meer naar een kleinere tegelmaat in wildverband. Samen komen we er wel uit. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier even te beoordelen en ontvang daarna graag uw voorstel en prijsopgave inclusief de levering van de materialen.

Voortuin met oude waaltjes bestraten

We willen graag onze voortuin deels laten bestraten met oude waaltjes. Het tuinpad is 5 meter lang, het pad voor het raam is 6 meter lang en dan nog een deel om onze fietsen te plaatsen. Het ontwerp kan ik naar stratenmaker mailen. Graag de bestrating aanleggen en ook de waaltjes regelen.

Herstelwerk aan bestrating

Ik wil graag herstelwerk aan de bestrating in mijn tuin laten uitvoeren in verband met verzakking. Het gaat om het opnieuw leggen van 13 tegels van 40 x 40 cm. De tegels zijn in goede staat en kunnen opnieuw gebruikt worden. Het gaat puur om het ophogen.

Oprit aanleggen met gebruikte betonklinkers

Oprit aanleggen van 70 m2 met gebruikte betonklinkers. 20 m2 zwarte grond afvoeren en vervolgen ophogen met ophoogzand.

Bestrating leggen

Leuk en gezelige bestrating leggen

Bestraten tuin

De voortuin willen we laten bestraten. Een stuk is al bestraat en een stuk ligt gras. Mijn vriend wil er alles uit hebben en het grootste gedeelte bestraten en een strook waar hij wat planten kan neerzetten. Standaard voortuin bij tussenwoning. Aantal m2 weet ik niet precies. Gras en struik verwijderen. 1 strook voor beplanting en de rest bestraten. Materiaal/stenen in overleg, eventueel ook leveren.

Bestrating tuin

Tuin opnieuw bestraten met nieuwe wildverband beton tegels en het plaatsen van 3 nieuwe bloembakken

Herleggen terras 16 m2

Na aanbouwen dient ons terras opnieuw gelegd te worden. Bestaande stenen van 10 x 10 cm kunnen worden hergebruikt. Misschien iets afvlakken maar dat zal niet zo veel zijn. Stukje gras moet worden weggehaald en afgevoerd. Werk mag op een zaterdag, wel moeten de muren nog gevoegd worden.

Onze bestrating bij de buitenverkoop, ...

Onze bestrating bij de buitenverkoop, heeft wat kuilen. Dit moet opnieuw gelegd worden. Dus wat ophoogzand eronder en egaliseren. Het betreft klinkers.

We willen een balkonhek van ongeveer 80 ...

We willen een balkonhek van ongeveer 80 cm hoog van glaspanelen met houten tussenpilaren. Het glas of verwant product moet getint zijn.

het betegelen van de achtertuin waar ...

het betegelen van de achtertuin waar achterin een waterval moet komen ook moet er een zit afgebakend worden dit door een muurtje te metselen waar weer een overkapping komt de meeste materialen liggen al hier alleen kan ik het zelf niet meer dit door lichamelijke gebreken.

De oprit van het huis moet opnieuw ...

De oprit van het huis moet opnieuw worden bestraat, is op veel plaatsen verzakt. Zo geld dat ook voor het terras en de paden. Graag willen we ook een terras erbij bestraat hebben.