Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras vervangen:

Terras vervangen

Het gaat om een terras van 24 m2, direct grenzend aan de achterpui (met schuifpui en draaideur). De huidige houten plankenvloer is op/gedeeltelijk rot, zo ook het ondersteunend houten raamwerk, en moet verwijderd/vervangen worden (afhankelijk van nieuw werk). Zand moet weer opgevuld/geëgaliseerd worden vanwege graafwerkzaamheden konijnen. Op de vloer rust een (open) overkapping (waarvan de heldere polycarbonaat platen overigens ook vervangen moeten worden) met 3 staanders (Keeklamp). De ondergrond moet dit (weer) kunnen dragen dus bij tegelwerk betonklossen oid nodig. In het terras staat een druif geplant, hiervoor moet een ronde uitsparing met een diameter van 50 cm gemaakt worden. Ook moet rekening gehouden worden met reeds aangelegde/aanwezige elektra (van tuinverlichting) en waterleiding. De grondkabel van de tuinverlichting moet nagezien worden ivm mogelijke kortsluiting/capaciteit aangesloten verlichting/heater. Ik realiseer me dat dit niet het seizoen is voor beton storten maar wil het als alternatief voor betontegels toch graag geoffreerd zien. Het terras is alleen toegankelijk via de voorzijde/voordeur woning dus al het werk gaat door de woonkamer, helaas. Vanwege de nu gesnoeide druif en benodigde werkzaamheden aan de overkapping zelf is het gewenst de werkzaamheden zsm uit te voeren.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras vervangen uit heel Nederland:

Nieuw terras aanleggen

Ik zou graag mijn grindtegels willen vervangen met gladde tegels en mijn terras iets uitbreiden naar ongeveer 30 m2. De grindtegels wil ik dan naar het terras aan de andere kant van de tuin om dat terras uit te breiden.

Oprit en terras vervangen

We gaan een nieuw huis kopen en inventariseren vast wat de kosten zouden zijn voor het vervangen van de oprit en terras van totaal ongeveer 130m2. Er liggen nu standaard tegels 30x30. We willen graag klinkers. Omdat het een groot opp is willen we graag wel zo goedkoop als het kan.

Terras aanleggen

Er ligt nu een terras met hardhouten planken. Het is 70 m2. Ik wil het graag laten verwijderen, afvoeren en het door keramische tegels laten vervangen.

Hardsteen tegels (3cm dik) leggen onder overkapping achtertuin

Leggen van 7 x 3.5 hardsteen tegels van 3cm dik onder overkapping in de achtertuin. Geen voeg gewenst! In een zand / cementmix. Terras dat vervangen moet worden door de hardsteen tegels, zie bijlage. Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave voor het leggen en een meerprijs voor het verwijderen van de bestaande grindtegels.

De bestrating van een oud terras vervangen

Ik zoek een stratenmaker voor het vervangen van een terras van 3 bij 5 meter. Het is voor mijn vader van 84 dus graag inclusief verwijderen oude tegels en afvoeren, zand aan- en afvoeren en tegels. Ik heb graag dat er gebruik wordt gemaakt van grote tegels met zo min mogelijk oneffenheden. De achtertuin is door de woning heen bereikbaar.

terrastegels leggen

gaarne een offerte voor het vervangen van grindtegels voor een ander soort terrastegel. Het gaat om ongeveer 40 m2 wat ik waarschijnlijk zelf eruit ga halen. De nieuwe terras tegels zou ik graag 60x60 willen hebben, ik ga zelf nog kijken wat voor soort terras tegels ik graag zou willen.

Damwand en terras vervangen

Ik zoek een ervaren vakman die mijn damwand en terras kan vervangen. Het betreft 19 strekkende meter en de waterdiepte aan de walkant betreft 1 meter tot 1,3 meter ongeveer, terras 50 cm boven wateroppervlak. Dus ik denk dat de damwandplanken ongeveer 3 meter moeten zijn. de planken van het terras haal ik er zelf af. de damwand moet wel op delfde plek worden geplaatst in verband met de lengte van de terrasplanken. Het soort materiaal bespreek ik graag met de vakman.

Aanleggen van nieuw gras en terras in tuin

Ons gras moet vervangen worden. Geëgaliseerd en nieuw gras. +/- 35m2. Tevens willen we achter in de tuin over de gehele breedte een terras. +/- 25m2 Tegels moeten nog uitgezocht worden. We doen dit graag in overleg.

Vervangen van 4 schuttingen

Vervangen van 4 schuttingen en een lage ijzeren hek van 2x16 meter. Tegels leggen voor het oprit van 2 huizen en een terras

Loggia in dak renoveren

Het gaat om het vervangen van de zijwanden door trespa panelen met daarachter een dampwerende folie en het plaatsen van isolatie. Tevens dienen de houten terras planken vervangen te worden voor kunststof planken/vlonder. Hieronder ligt isolatie met daaronder de bitumen dakbedekking welk ook aan vervanging toe is. Ook de afvoer van het water is aan een upgrade/vervanging toe. tevens denken we ook de aluminium schuifpui te vervangen voor een kunststof versie.

Partners

Partners van Casius