Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor het realiseren van een oprit, mogelijk 2:

Het realiseren van een oprit, mogelijk 2

Voor het huis moet er een oprit komen. Het gaat om een nieuwbouwhuis, vandaar dat het mogelijk gaat om een dubbele klus met buren: enkel 32 m2 dubbel 64m2. Er moet ook een tussen strook komen ivm de afscheiding. Voordat deze oprit gelegd kan worden moet er wel eerst afgegraven worden. Het liefste willen wij betonklinkers, met een toplaag afgewerkt in grijs.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het realiseren van een oprit, mogelijk 2 uit heel Nederland:

uitbouw oprit met verdieping + achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren. De oprit naast huis willen wij bij de woonkamer aantrekken + een verdieping erboven op zodat we boven 2 extra slaapkamers creëren. Ook willen we aan de achterzijde van de woning uitbouwen. Het oppervlakte naast de woning is 21 m2. en de verdieping erboven op zal ook 21 m2. De uitbouw aan de achterzijde van het huis zal 27 m2 zijn.

Oprit vernieuwen

De oprit is 9 bij 5 m. Hiervan willen we ongeveer 40/41 m2 met grind. Hieronder moeten dan grindmatten komen. Ongeveer 4m2 bij de voordeur willen we betegelen met een grijze/zwarte grotere tegel. Op dit moment ligt er al grind maar dat willen wij weg laten halen, 5cm lager de nieuwe situatie realiseren.

Droge vloerverwarming realiseren

Goedemiddag, Ik heb een huis uit 1955 en ik wil dat laten renoveren. Er komen grote kozijnen in en een schuifpui en er komt een nieuwe oprit dus de vloer kan gerust een paar centimeter hoger worden. Dus ik dacht aan vloerverwarming zonder uithakken en eerst issoleren. Is het mogelijk om de issolatie op de vloer te leggen en dan vloerverwarming? Graag zou ik ook van het gas af gaan dus misschien een zonneboiler/elektrische boiler? Het betreft hier een woonoppervlak van ongeveer 40m2 Boven wil ik dan gewoon elektrische vloerverwarming als bij verwarming. Ik kom nooit boven maar voor de nieuwe eigenaar in de toekomst is dat denk ik wel handig. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

Beton oprit realiseren

Beton oprit realiseren in de voortuin, deze is vanaf de straat bereikbaar. Het gaat om 90m2. De huidige oprit is van klinkers en tuingrond. Gewenste levering in het voorjaar.

Een kelder in een achtertuin realiseren

Ik zoek een aannemer die een kelder van 5 bij 12 meter kan realiseren in mijn achtertuin. De kelder moet bereikbaar zijn vanuit de garage die ik vervolgens zelf op de kelder ontwikkel. De kelder moet dus bestendig zijn voor een bovenverdieping. Eventueel moet er dus gebruik van heipalen gemaakt worden. De achtertuin is goed bereikbaar via een oprit.

Oprit afgraven en betegelen

Het gaat om het realiseren van een oprit van 115 m2. Hierbij moet ook de oude grond nog afgegraven worden en afgevoerd worden. het is makkelijk bereikbaar. Er liggen nu een paar betontegels van 30 x 60 cm. Het is een nieuwbouwwoning. We willen samen met de buurman de oprit laten bestraten.

Casco uitbouw realiseren met houten constructie

Wij zijn bezig met een verbouwing, doch hebben besloten om op de plaats van de huidige keuken, een uitbouw te plaatsen. Dat betekent dat we over de oprit een vloer maken (beton, doch dat daarop een uitbouw komt. Zie attachment. Het gedeelte van de voorbereiding (muur en vloer) doe ik zelf. Echter, het plaatsen van de uitbouw wil ik (casco) door een bedrijf laten doen. Cruciale vraag? Wat zullen de kosten zijn?

Oprit in weide realiseren

Wij zijn op zoek naar een betaalbare oplossing om een strook in de weide te verharden tot voetpad en oprit, waar ook met de aanhanger overheen gereden kan worden. Zwarte grond met weide is de huidige ondergrond. Het gaat om ongeveer 50 m lang en ik denk 5 meter breed. Ik zie graag uw invulling op dit project tegemoet.

Basalt split voortuin oprit en paden realiseren

Het aanleggen van ca 80m2 oprit en paden bij een nieuwbouw huis, de onderlaag bestaat nu uit gemalen puin. De gewenste opvulling zal Basalt split zijn.

Betonplaten voor oprit realiseren

Het betreft een oprit in combinatie met een deel onder de carport. De oprit is ca. 80 m2 en onder de carport ca. 20 m2. Ik wil de mogelijkheden bespreken om betonplaten met tussenruimte voor opvullen tegels of klinkers te plaatsen.

Partners

Partners van Casius