Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor dakterras opnieuw inrichten :

Dakterras opnieuw inrichten

Het is nu 4x7 meter, bestaande uit betontegels direct op mastiek. Daarnaast 5 plantenbakken 0,5x05x0,5 meter. Het dak zelf bestaat uit een damwandplatendak dat nogal meeviert. Ik wil e.e.a. vervangen door een stijvere constructie en graag los van dak. Maar hoe? Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Wij wonen in een bovenwoning, daaronder zit een winkel die heel ver naar achteren is uitgebouwd. Boven op de winkel hebben wij een dakterras. Het dakterras heeft een oppervlakte van 4 bij 7 meter. Nu liggen er betonplaten op. Ik wil een nieuw dakterras met een nieuwe inrichting die vrij ligt van het onderliggende dak.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras opnieuw inrichten uit heel Nederland:

Dakterras inrichten

Ik wil graag de dakterras mooi inrichten heb geen idee hoe. Ik wil graag rubberen terrastegels en aankleden. De afmeting is lang 4 vierkante meter en breed 5 vierkante meter.

Dakterras inrichten

Mijn dakterras is 5 bij 5 vierkante meter en mag ingericht worden.

Dakterras met planten inrichten

We hebben reeds een afgewerkt dakterras, maar willen het nu inrichten met planten/bomen (type olijfboom)/planten bakken/potten. Grote bakken voor kruiden, et cetera. Terras is ongeveer 100 m2.

Dakterras beplanten en inrichten

Mijn dakterras van ongeveer 40 m2 is klaar. Er dient alleen nog beplanting en eventueel een waterpunt geplaatst te worden. Graag zou ik dit op korte termijn willen laten uitvoeren. Kunt u mij hierbij helpen?

Dakterras schoonmaken en inrichten

Ik wil graag mijn dakterras laten schoonmaken (groene aanslag), verder mijn oude lounge set afvoeren en wat andere dingen. Daarnaast graag een nieuwe lounge set van steigerhout laten maken.

Dakterras inrichten

We krijgen over twee weken de sleutel van onze nieuwe woning. De woning heeft een terras van 55 m2 en is nog helemaal kaal. We willen hem gezellig inrichten maar hebben geen idee waar te beginnen. Welke planten/bloemen te gebruiken. Een Spaans tintje lijkt ons leuk. Maar weten niet welke planten in ons klimaat buiten kunnen.

Bamboe balkonafscheiding en herinrichten terras

Gaarne offerte voor een bamboe matten afscheiding voor dakterras, lengte 5.50 meter en hoogte 1.65. De bamboe moet dicht tegen elkaar staan zodat er geen doorkijk mogelijk is. Tevens wil ik het dakterras van circa 25 m2 opnieuw inrichten. Hiervoor wil ik graag advies omdat het op 4 hoog is en de wind erop staat. Aankleding van het terras en iets van een grasbalkon met bloemen in potten. Ik ben er nog niet uit wat geschikt en het mooist is. Ik zoek iemand die behalve de bamboe afscheiding mij adviseert en realiseert met de inrichting voor een een nieuw dakterras. Uitvoering komend voorjaar.

Dakterras

Het weghalen van de plantenbakken met grond. Het opnieuw geheel inrichten van het dakterras met een zithoek en haard en nieuwe onderhoudsvriendelijke planten en plantenbakken. Kleine en grote panten en kleurrijk. Klimplanten zijn ook welkom. Dakterras is +/- 35 m2 en is op het zuidwesten.

Dakterras inrichten

Bloembakken maken voor dakterras en dakterras van 7 x 4 meter mee helpen inrichten. Bloembakken als afscheiding over gehele lengte. Van licht(gewicht) materiaal, waarschijnlijk hout. Hoge bakken, ongeveer 40-60 cm.

Een dakterras inrichten

We betrekken binnenkort een huis uit 1630. Dit huis heeft geen tuin maar een dakterras van 60 m² . Maar ja hoe richt je nu zo'n groot terras in op een leuke wijze die ook nog past bij de oudheid van het huis?