Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras op balkon aanleggen:

Terras op balkon aanleggen

Wij hebben een balkon van 11 m2 op de vierde verdieping. Hier willen wij een vlonderterras op aanleggen. Aanvoer materiaal uitsluitend mogelijk via lift. Kleur is composiet lichtgrijs. Materialen voor de vakman. Wat mag het kosten?
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras op balkon aanleggen uit heel Nederland:

Terras en balkon aanleggen

Er ligt nu een houten vloer die aan vervanging toe is. Het terras is 4 bij 4,5 meter. Er is nog geen keuze tussen hout en composiet gemaakt. Zit er veel prijsverschil in? Wellicht dat ik een paar opties voorgeschoteld kan krijgen om deze te overwegen?

Terras of balkon op palen

De tuin van ons huis ligt een verdieping lager dan onze begane grond. We willen een balkon/veranda met een trap naar de tuin laten maken. De trap is al aanwezig, deze mag gebruikt worden. Het gaat om ongeveer 6 meter breed en ongeveer 2 meter diep veranda bouwen. De trap willen we aan de zijkant hebben. Ik heb een foto bijgevoegd van ongeveer de bedoeling moet zijn (dit is slechts een voorbeeldfoto ter indicatie). Wij willen het graag uit gegalvaniseerd staal. Vloer hout en glas. Graag uw indicatiebod inclusief materiaal en btw. Op de meest aantrekkelijke ga ik in. Het betreft een pand in Zandvoort. Het project kan al snel beginnen indien dat u schikt. Graag nog in April.

Composiet terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Minder dan 10 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Een balkon van 300x240 ongeveer 7m iets aflopend met een klein hoogte verschil

Balkon laten bouwen

We zijn op zoek naar iemand die een balkon (5 m2) kan plaatsen aan de achterzijde van onze woning. Dit balkon is bij de buren (zie eerste twee foto's) al gerealiseerd en bevindt zich boven het water. Naast het balkon zal ook een aansluitend terras (7,8 m2) met houten vlonders geplaatst moeten worden. Als laatste moet een bestaande steiger van nieuwe vlonders worden voorzien. De steiger moet met een duurzame wenteltrap bereikbaar worden vanaf het balkon. Bekijk ook de foto's met huidige terras, steiger en balkon bij de buren. Al met al een uitdagend project waar we veel zin in hebben! We zien uw reactie graag tegemoet, zodat we snel een afspraak kunnen maken.

Composiet terras aanleggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? 4.80 x 2.65 meter en een gedeelte van 2.90 x 1.20 meter. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Volgens mij geen voorwerk nodig: nieuwbouw balkon van beton met 'hokjesstructuur' (ansti-slip). Rondom in beton verzonken afvoergoot. Offerte liefst voor massief composiet!

Bestaand terras door houtcomposiet vervangen

De huidige woning heeft geen tuin, maar een groot terras van 42 vierkante meter. Er liggen nu hardhouten planken en deze dienen vervangen te worden voor houtcomposiet. Ook van een kleiner balkon aan de voorzijde van 11 vierkante meter dienen de hardhouten vlonders vervangen te worden voor composiet. Ik wil een offerte met een all in prijs, dus inclusief houtcomposiet voor totaal 53 vierkante meter en een offerte voor alleen het werk. Bij het grote terras dient er extra versteviging te komen onder het terras. de werkzaamheden moeten gaan plaatsvinden in de 1e week van juni 2018.

Dakkoepel inspecteren en repareren

Ik heb een woning met een plat dak met een vaste dakkoepel. De koepel is ongeveer 2,5 x 2 meter. Graag inspectie, omdat hij geluid maakt (klapperend, fluitend) bij stevige wind. De afdichtingsband lijkt versleten en laat los. Deze moet waarschijnlijk vervangen worden. Er is geen lekkage. Dak is op de eerste verdieping, bereikbaar via terras/balkon.

Dakopbouw laten bouwen

Ik wil in het najaar van 2018 graag een dakopbouw (met plat dak) van 6 x 4 meter laten bouwen. Het huidige dak is plat met een groot dakterras. De opbouw dient volledig afgewerkt van binnen en buiten met een schuifpui en aan één zijkant ramen. Er moet elektra worden aangelegd, watervoorziening en een afvoer. De helft van het huidige terras wordt dan bebouwd en de andere helft blijft balkon. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Terras/balkon op palen realiseren

Graag zou ik de kosten en bijkomende benodigdheden zoals een vergunning, ontwerp, materiaal en realisatie willen onderzoeken voor het bouwen van een dakterras op palen aan de achterzijde van mijn appartement op de eerste verdieping. Het dak onder mijn bestaande balkon is niet gemaakt om op te bouwen dus het vervangende dakterras zal op palen moeten komen als fundering. Het gaat om ongeveer 30 vierkante meter.

Houten vlonders op balkon aanleggen

Op 12 februari verhuizen wij naar de 12de verdieping. We hebben een balkon van 12 meter lengte en 1.84 meter breedte. We willen graag een houten terras, hart hout of Europees hout, afhankelijk van kosten. We zouden graag tussen 12 feb - 1 maart het terras laten betimmeren. Kunt u ons een offerte doen toekomen van materiaal, inclusief leggen. Er liggen nu tegels op, stoeptegels, en deze halen we weg. We zouden de planken graag in de lengte laten leggen.