Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: rechte weg voor woonwijk bestraten, plaatsen stelconplaten, parkeerterrein bestraten nieuwbouw, dakterras aanleggen en dak verstevigen, terrastegels binnenplaats studentenhuisvesting, herbestraten parkeerplaatsen, onderheid terras aanleggen, oprijlaan aanleggen met klinkers, bestrating aanleggen, oprit bestraten naar garage en voordeur, terras vernieuwen, dakterras bouwen, dakterras bestraten, terrasbestrating leggen, sierbestrating van Waaltjes leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Den Bosch:

Tuin bestraten met nieuwe tegels

Omdat de klant niet tevreden is met de opgeleverde bestrating ben ik op zoek naar een stratenmaker die het voor mij opnieuw wil leggen. Deze kosten komen geheel voor rekening van de klant. De stenen worden vervangen, afmeting van de stenen is 50x50 cm. Totale oppervlakte is 30 m2.

Bestrating van de carport ophogen

Het ophogen van de bestrating van de carport, breed 310 cm diep 490 cm, met bestaande tegels 50 x 50 cm met levering van enig ophoog zand. Rekening houdend met zaag werk langs de kant. Het afvoeren van circa 2,5 m2 oude tegels en eventuele overige tegels. Het straatwerk aansluiten aan de bestaande tegels en de betonband van de schutting.

Tuintegels ophogen

Ik wil de tuintegels opnieuw ophogen. En bij de schuur een waterafvoer gleuf maken die naar de afvoergoot van de schuur loopt. Of de tegels moeten zodanig geplaatst worden dat het water afloopt. Het oppervlak is 53 m2. De tegels wil ik laten hergebruiken.

Tegels leggen in de tuin

De oude tegels uit de achtertuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet er eventueel opgehoogd worden en nieuwe tegels geplaatst. De oppervlakte is 55 m2.

Terras betegelen

In de achtertuin hebben wij een geëgaliseerd stuk van ongeveer 12 m2. Hier willen wij graag tegels van de Praxis laten leggen. De tuin is goed te bereiken.

Voortuin bestraten

Ik zoek iemand die mijn voortuin kan bestraten. Bij elkaar circa 20 m2. Voorwerk doe ik zelf, moet wel worden geëgaliseerd. Ik heb zelf vierkante stenen (14.5 cm) van zo'n 3 kilo die gelegd kunnen worden, een aantal zullen wel op maat gemaakt moeten worden.

Dakterras aanleggen

Plat dak van circa 21 m2 met twee schuine zijden, waarop een dakterras moet worden aangelegd. Voorkeur gaat uit naar vlonderplanken van hout of composiet. Dak is goed bereikbaar door woning, bij grote spullen kan de woning van de mede buren gebruikt worden.

Keramische tegels leggen op dakterras

Ik heb een dakterras van 63 vierkante meter waar ik keramische tegels van 13 kilo op wil leggen Die tegels moeten op een stevige ondergrond liggen . Anders waaien ze weg.

Oprit opnieuw bestraten

Grindtegel zal reeds verwijderd zijn. Nieuwe tegel (hergebruik, zie foto) leggen (deze is wel dikker). Ca. 65 m2.

Oprit aanleggen bij nieuwbouw

Wij zouden graag een oprit van ongeveer 65 m2 willen laten aanleggen bij onze nieuwbouw woning in Culemborg. Oprit is goed bereikbaar.

Patio beleggen met vlonderplanken

Ik wil mijn bestaande patio opnieuw bestraten met houten vlonderplanken. De bestaande bestrating haal ik zelf weg. Wellicht moet er dan geegaliseerd en opgehoogd worden maar misschien blijkt het niet nodig. Er is een bestaande bloemenborder aan 1 kant die moet blijven. Gaat om een ommuurde ruimte van ca 350 bij 360cm.

Terras op balkon aanleggen

Wij hebben een balkon van 11 m2 op de vierde verdieping. Hier willen wij een vlonderterras op aanleggen. Aanvoer materiaal uitsluitend mogelijk via lift. Kleur is composiet lichtgrijs. Materialen voor de vakman. Wat mag het kosten?

Tegelwerken buitenshuis

Welke vlakken wil je laten betegelen? Andere, namelijk: Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft en tuin van 60 m2. Keramische tegels van 60 bij 60. 2 cm dik. Graag offerte inclusief alles, dus leggen en alle materialen en ondergrond etc.

Terras verwijderen en nieuw terras aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Minder dan 10 m² Wat wil je bekleden? Vloeren Voor welke toepassing dient de vloer? Terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaand terras op beton moet vervangen worden inclusief afvoer. Terras bevindt zich op de eerste verdieping, tevens moet voorkomen worden dat water lekt in de onderliggende garage. Het terras is ongeveer 4,8 meter breed en 2 meter diep en grenst aan de woonkamer. De woning is van het type drive-in. Rondom het terras is een muur gemetseld met aan de woningzijde een houtenkozijn.

Bestrating tuin

Het gaat om 75 m2 tuin waar nu nog gras ligt en waar we een simpele betontegel willen laten leggen.

Tuin egaliseren en met betontegels betegelen

Wil graag een offerte voor het egaliseren van een voortuin. Het leggen van betontegels antraciet 50 x 50 cm. De voortuin is 17 m2. Ongeveer 5 meter breed bij 3.40 meter lang.

Bestratingsklus in de tuin

Het gaat hier om een bestratingsklus. Het bestraten van ongeveer 32 vierkante meter onder een afdak in onze achtertuin met waalklinkers, en het bijkomende paadje van ongeveer 6 vierkante meter. Visgraat is volgens ons het mooiste. Zal ook wat voorbereidend grondwerk bij zitten.

Bestraten van de voortuin

Het bestraten van de voortuin. De tuin is ongeveer 25 m2. De tuin is helemaal leeg, er ligt alleen zwarte aarde. Straatzand moet aangebracht worden en daarna bestraten. Graag compleet, met tegels, aanbieden. Ik denk aan een 60 x 60 cm tegel.

Achtertuin aanleggen

De huidige bestrating in mijn achtertuin van 30 m² moet opnieuw worden gelegd. Er zijn kuilen en het terras is onregelmatig. De ondergrond moet dus geëgaliseerd worden.

Voortuin aanleggen met betontegels

Ik wil graag mijn voortuin laten aanleggen met beton tegels van 30 bij 30 cm. De tegels heb ik nog niet aangeschaft. Omdat ik niet goed weet wat ik nodig heb, zou ik dit graag in overleg met de vakman aanschaffen. De oude bestrating van 30 bij 30 cm moet eruit, het moet geëgaliseerd worden en eventueel opgehoogd. Vervolgens moet het dus opnieuw bestraat worden.

Tuintegels in de tuin aanbrengen

Ik wil graag mijn tegels 60 x 60 cm in de tuin goed gelegd hebben. Ze liggen er nu in, maar niet helemaal recht en we struikelen/vallen er over. Het gaat over een stuk van 4 x 6 meter en een stuk van 6 x 1.20 meter. Er is nog geen zand om het te egaliseren. Kunt u dat verzorgen?

Tegels op het balkon aanleggen

Wij hebben een balkon waar we nieuwe tegels op willen. We hebben nu composiet planken en daaronder gewone straattegels (daktegels). Deze gaan we zelf verwijderen. Daaronder zit dakleer, dus zullen de tegels op pootjes moeten worden gelegd. Het balkon is ongeveer 6 bij 2.80 meter en niet heel goed te bereiken van buitenaf, uiteraard wel vanuit de woning. We hadden 60 x 120 cm tegels in gedachten (indien mogelijk).

Terras in de achtertuin laten aanleggen

Ik wil graag een terras in de achtertuin laten aanleggen. Het materiaal kan buitenom aangevoerd worden. Het oude terras wordt afgevoerd maar moet opgehoogd worden met c.a. 7 cm. Tegels van 60 x 60 cm zijn nog niet aangeschaft maar we weten wat we willen.

Oude waaltjes leggen

Het gaat op ongeveer 10 m2 waar nu zwart zand ligt. Hier zou ik graag oude waaltjes laten plaatsen. Kunt u hiervoor een offerte maken?

Opritten bij woning aanleggen

Het leggen van totaal 105 m2 oprit. Eerst moeten de huidige stenen weggehaald en afgevoerd worden. We vinden wildverband mooi. Tussen beide opritten willen we twee leibomen en 3 meter Taxus haag. We wonen in Den Bosch.