Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: aanleg van weg door weiland, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, 40 m2. achtertuin bestraten en houten terrasoverkapping aanleggen, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Den Bosch:

Het laten her-bestraten van terrein achter appartementen

Ca. 65m2, liggen nu 30x30 tegels. Moeten 8 cm klinkers komen te liggen en een parkeer beugel/paaltje. Zoeken naar een efficiënte oplossing, evt. zelf tegels weghalen is geen probleem.

Kunststof vlonder op plat dak maken

Er is nieuwe dakdekking gelegd en nu willen we graag een kunststof vlonder er op laten leggen. Het gaat om circa. 18 m² en we willen ook advies over de te gebruiken materialen. Uitvoering in overleg maar liefst zo snel mogelijk. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Oprit en terras bestraten

Ik ben op zoek naar een stratenmaker voor het laten leggen van een oprit (geschikt voor een zware auto 1750 Kg.) en terras welke in elkaar overgaan. Het betreft een nieuwbouw woning. Een beton look vinden wij mooi. Het gaat om 221 m2. Graag ontvang ik uw vrijblijvende offerte.

Nieuwe vlonder op balkon monteren

De huidige houten vlonder planken op het balkon zijn aan vervanging toe. Het balkon is ca 7,5 m2 groot. Ik wil een nieuwe hardhouten vloer erop of een composiet vloer. De oude vlonder planken graag verwijderen ook.

waaltjes leggen

Ik zou graag waaltjes willen leggen in mijn voor en achtertuin van mijn nieuwbouwwoning. De achtertuin is 40 m2 en de voortuin is 25 m2. Beide zijn goed bereikbaar. Graag opgave zonder materiaal.

Terras aanleggen

Tuin van jaren 30 woning. Terras komt langs een kunstgrasveld te liggen. Liefst op dezelfde hoogte als het kunstgras 25 m2. Tegels liggen er op dit moment, er zal moeten uitgegraven worden en geëgaliseerd worden.

Achtertuin betegelen

Achtertuin betegelen met 60x60 tegels, ongeveer 55 m2, inclusief afwerking met bandjes, voegzand etc. Wat is de prijs van het bestraten incl tegels? Wat is de prijs van het bestraten zonder tegels?

Her bestraten van terras

ongeveer 17 m2 teras, is slecht gelegd door een oplichter. Koppelsteentjes afgewisseld met 12 tegels 60x60. Zand is er voldoende en wij halen het slecht gelegde er zelf uit. Er zou dus iemand moeten komen die het mooi vlak maakt en vervolgens de steentjes er mooi strak in kan leggen...absoluut geen prutser...wij zijn benieuwd wat dit zou moeten kosten. mvg B. de Bel

Een achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om 45 m2. De achtertuin is bereikbaar over de woning of sloot heen. Het gaat om afgraven, ophogen, egaliseren en betegelen. Er zijn nog geen tegels voor aanwezig.

Sierbestrating achtertuin

Verwijderen huidige bestrating Aanleggen van nieuwe bestrating inclusief ophoogzand Oppervlakte bestrating ca. 100 m2.

tuintegels laten leggen

Beste mensen mijn tuin is 4 meter 50 breed en 9 meter lang ik wil twee stukken open laten van 3 meter breed bij 1 meter. Stel ik wil grijze vierkante terras tegels, zoals de foto op jullie site met afwerk randen bij de open stukken. Kunnen jullie mij vertellen wat dit compleet met stenen ongeveer kost incusief zand en de benodigde materialen en inclusief leggen en btw etc. Zijn deze tegels bij jullie ook verkrijgbaar.

Terras betegelen met keramische tegels

Ik wil het terras van ons appartement betegelen met keramische tegels (op tegeldragers). Oppervlakte terras is 52 m². Voor de helft liggen er nu standaard betontegels, deze moeten verwijderd en afgevoerd worden. Prijs van de keramische tegels zou ik graag apart op de offerte willen hebben. Ik bevind me nog in de oriënterende fase. Het is op vier hoog, maar wel bereikbaar met een lift.

Terras vervangen

Het gaat om een terras van 24 m2, direct grenzend aan de achterpui (met schuifpui en draaideur). De huidige houten plankenvloer is op/gedeeltelijk rot, zo ook het ondersteunend houten raamwerk, en moet verwijderd/vervangen worden (afhankelijk van nieuw werk). Zand moet weer opgevuld/geëgaliseerd worden vanwege graafwerkzaamheden konijnen. Op de vloer rust een (open) overkapping (waarvan de heldere polycarbonaat platen overigens ook vervangen moeten worden) met 3 staanders (Keeklamp). De ondergrond moet dit (weer) kunnen dragen dus bij tegelwerk betonklossen oid nodig. In het terras staat een druif geplant, hiervoor moet een ronde uitsparing met een diameter van 50 cm gemaakt worden. Ook moet rekening gehouden worden met reeds aangelegde/aanwezige elektra (van tuinverlichting) en waterleiding. De grondkabel van de tuinverlichting moet nagezien worden ivm mogelijke kortsluiting/capaciteit aangesloten verlichting/heater. Ik realiseer me dat dit niet het seizoen is voor beton storten maar wil het als alternatief voor betontegels toch graag geoffreerd zien. Het terras is alleen toegankelijk via de voorzijde/voordeur woning dus al het werk gaat door de woonkamer, helaas. Vanwege de nu gesnoeide druif en benodigde werkzaamheden aan de overkapping zelf is het gewenst de werkzaamheden zsm uit te voeren.

Het realiseren van een oprit, mogelijk 2

Voor het huis moet er een oprit komen. Het gaat om een nieuwbouwhuis, vandaar dat het mogelijk gaat om een dubbele klus met buren: enkel 32 m2 dubbel 64m2. Er moet ook een tussen strook komen ivm de afscheiding. Voordat deze oprit gelegd kan worden moet er wel eerst afgegraven worden. Het liefste willen wij betonklinkers, met een toplaag afgewerkt in grijs.

Tuin deels bestraten

Een deel van de tuin bestraten. Tuin is 42 m2. Hiervan wil ik ongeveer 16 m2 gras. Aan de zijkant een stenen bloembak van 4 m2 en de rest bestraten met grote zwarte tegels.

Oprit aanvullen met zand en aanleggen beton klinkers

De huidige oprit is ongeveer 25 m2. De ondergrond is volgens mij een soort granulaat / puinafval en erop liggen groffe kiezels. De kiezels gaan we zelf weghalen en we willen daarvoor in de plaats (beton) klinkers. Het is wel de bedoeling dat de vakman dit eerst met zand opvult natuurlijk, vervolgens kunnen de klinkers gelegd worden.

Bestraten achtertuin

Graag ontvang ik een offerte voor het bestraten van onze voor- en achtertuin (ca. 70m2). Kunt u hierin ook een schatting toevoegen van de verwachte materiaalkosten? Onze voorkeur gaat momenteel uit naar grote strakke tegels, maar wij hebben hier nog niet in detail naar gekeken. Verder is het voor ons belangrijk dat onkruid zo veel mogelijk voorkomen wordt met de nieuwe bestrating. En onze voortuin dient als parkeerplaats, dus wellicht dat er ander materiaal gebruikt moet worden i.v.m. mogelijke verzakking. Alvast bedankt!

Bestrating in de achtertuin

Onze achtertuin bij onze nieuwbouwwoning is nu nog een zandbak. Hier zal geëgaliseerd moeten worden en daarna bestrating geplaatst. De tuin is ongeveer 45 m2 groot en goed bereikbaar.

Bestraten achtertuin

Ik wil de oude stenen uit mijn tuin (40 m2) laten verwijderen, dit ophogen en nieuwe bestrating leggen met tegels van 80x80x4 cm. De tegels bestel ik zelf. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Dakterras opnieuw inrichten

Het is nu 4x7 meter, bestaande uit betontegels direct op mastiek. Daarnaast 5 plantenbakken 0,5x05x0,5 meter. Het dak zelf bestaat uit een damwandplatendak dat nogal meeviert. Ik wil e.e.a. vervangen door een stijvere constructie en graag los van dak. Maar hoe? Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Wij wonen in een bovenwoning, daaronder zit een winkel die heel ver naar achteren is uitgebouwd. Boven op de winkel hebben wij een dakterras. Het dakterras heeft een oppervlakte van 4 bij 7 meter. Nu liggen er betonplaten op. Ik wil een nieuw dakterras met een nieuwe inrichting die vrij ligt van het onderliggende dak.

Tuin bestraten met nieuwe tegels

Omdat de klant niet tevreden is met de opgeleverde bestrating ben ik op zoek naar een stratenmaker die het voor mij opnieuw wil leggen. Deze kosten komen geheel voor rekening van de klant. De stenen worden vervangen, afmeting van de stenen is 50x50 cm. Totale oppervlakte is 30 m2.

Bestrating van de carport ophogen

Het ophogen van de bestrating van de carport, breed 310 cm diep 490 cm, met bestaande tegels 50 x 50 cm met levering van enig ophoog zand. Rekening houdend met zaag werk langs de kant. Het afvoeren van circa 2,5 m2 oude tegels en eventuele overige tegels. Het straatwerk aansluiten aan de bestaande tegels en de betonband van de schutting.

Tuintegels ophogen

Ik wil de tuintegels opnieuw ophogen. En bij de schuur een waterafvoer gleuf maken die naar de afvoergoot van de schuur loopt. Of de tegels moeten zodanig geplaatst worden dat het water afloopt. Het oppervlak is 53 m2. De tegels wil ik laten hergebruiken.

Tegels leggen in de tuin

De oude tegels uit de achtertuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet er eventueel opgehoogd worden en nieuwe tegels geplaatst. De oppervlakte is 55 m2.

Terras betegelen

In de achtertuin hebben wij een geëgaliseerd stuk van ongeveer 12 m2. Hier willen wij graag tegels van de Praxis laten leggen. De tuin is goed te bereiken.