Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestaand dakterras uitbreiden met 24 m2, dakgrind verwijderen en zijhekken plaatsen:

Bestaand dakterras uitbreiden met 24 m2, dakgrind verwijderen en zijhekken plaatsen

Ik wil mijn bestaande dakterras uitbreiden met 24 m2 (straat)tegels. Momenteel is mijn dakterras 6 x 2 m. en wil deze vergroten naar 6 x 6 m. Het heeft een bitumen ondergrond met grind. Dakgrind verwijderen en bestaand balkonhek 4 meter verplaatsen. Zijkanten voorzien van hekwerk.
Onze klant uit Cuijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaand dakterras uitbreiden met 24 m2, dakgrind verwijderen en zijhekken plaatsen uit heel Nederland:

Het dakterras uitbreiden

Momenteel is het dakterras 4.60 m x 2.75 m groot. Ik zou het graag vergroten met beschikbare dak ruimte tot circa 10.00 x 3.75. Het terras moet voldoen aan de VvE-criteria en de constructie mag het dak van het gebouw niet beschadigen. We hebben documentatie nodig voor VvE, kostenraming en toekomstige werkwaardering. We hebben nu straatstenen en azuurblauw metaal. Het is best lastig uit te leggen, ik zou foto kunnen toesturen. Het is de bedoeling dat hetzelfde materiaal wordt gebruikt voor de uitbreiding. Er ligt nu dakleer zonder iets erop.

Uitbouw achterzijde jaren 30 dijkwoning en bewoonbaar maken verdieping

Wij willen het souterrain van onze jaren 30 dijkwoning uitbreiden met een uitbouw van 4x5,35 meter. Hiervoor moet een stuk van de tuin (18 m2) uitgegraven worden met ongeveer 70cm. Op het dak van de uitbouw willen we een dakterras realiseren van 18m2. Hiervoor moet het balkon op de begane grond/1e verdieping verwijderd worden. In het souterrain (40 m2) e de uitbouw (21m2) willen we de volgende ruimtes realiseren: Woonkeuken, slaapkamer, badkamer, toilet, washok en evt bijkeuken. De muren en de vloer van het souterrain moeten nog afgewerkt worden. We willen de trap tussen het souterrain en de begane grond verplaatsen. Daarnaast willen we een nieuwe badkamer op de bovenverdieping.

Uitbouw achterzijde terras

uitbouw circa 7 meter bij 6 meter Wij willen graag onze woonkeuken uitbreiden door onze pui als het ware een paar meters naar voren te plaatsen en dus ons terras vol te bouwen of 1,5 meter voor het trapje naar de tuin op te houden, zodat je nog klein terrasje hebt. De opbouw komt op dakterras, deze is gelegen op beletage, onze woonkeuken ligt op een kleine verdekte parkeerplaats. Fundering is er al. Hierbij de bouwtekeningen van huidige situatie en een afbeelding van terras wat we willen uitbouwen. De bouwtekeningen hebben we over aantal weken. Graag zien wij een indicatie van offerte tegemoet van opbouw. Mogelijk uitvoering in juni of juli. Zo nodig na de bouwvak.

Uitbouw plus badkamer en toiletkamer

• De overkapping (achter het huis) verwijderen en het zijkamertje doortrekken op de plaats van de overkapping. Dat betekent dus een uitbouw van ca 2,5 m x 6,3 m. Ongeveer in het midden openslaande deuren (kon foto ter illustratie niet toevoegen, maar heb deze wel). Aan het einde van de uitbouw (richting directe buren) een extra uitbouw van ongeveer 2 bij 2 met deur erin Het is de bedoeling dat hier een metselskelet gebouwd. De Grond is zand • De doorgetrokken zijkamer wordt dan zo’n 8.5 meter breed, aan de rechterkant dachten we aan een lichtkoepel. De linker/midden-kant zou dan een dakterras kunnen worden. Boven de huidige overkapping hangt een balkon, deze kan weg als er een terras komt. • De keuken willen we uitbreiden naar de nieuwe uitbouw. Dit betekent vast het nodige aan verleggen van leidingen etc • We willen alle ramen (die met nu enkel glas, en paar hebben al dubbelglas) vervangen door kunststoframen dit kan denk ik het beste door een specialist worden gedaan (dus mogelijk buiten de offerte) • Op de eerste verdieping willen we de kleine slaapkamer aan de achterzijde omvormen tot een badkamer (met douche en badmeubel, geen bad) • Wat nu de badkamer is willen we omvormen tot een toilet met ruimte voor de wasmachine/droger • De kasten tussen de slaapkamer achterkant en de (nu nog) kleine slaapkamer kunnen weg en vervangen worden door een muur-afscheiding Het is de bedoeling dat deze plannen volledig compleet worden

Uitbreiden dakopbouw

Het dakterras willen wij graag bij de woning betrekken. De oppervlakte hiervan is ongeveer 40 m2. Er zal een badkamer met toilet moeten gaan komen en de ruimte, dakterras en het woongedeelte wat al aanwezig is moet in 2 kamers worden gedeeld. Voor de badkamer zijn de leidingen al aanwezig. De gehele opbouw moet worden gestuukt en elektra en verwarming doorgetrokken. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw uitbreiden

Wij willen onze bestaande dakopbouw uitbreiden. Momenteel zit er een dakterras voor van 3 x 5 meter die wij willen bijtrekken bij de dakopbouw. Constructie moet HSB worden en gevel damwandprofiel. Ik hoor graag wat u voor mij zou kunnen betekenen.

Balkon uitbreiden op uitbouw

Mijn huidige balkon op de 1e etage is 1 x 6 meter. Ik wil het graag gaan uitbreiden in het voorjaar naar 2.50 x 6 meter. Zodat het een klein dakterras wordt, waarvan dus 1.50 x 6 meter. Op het dak van de uitbouw van mijn onderburen zal komen, hetgeen nu gebouwd wordt. Zij zorgen voor goed dragend dak, ik moet zorgen voor goede balkonvloer, geluid dempend en de bestaande reling met zijschermen plaatsen. De vergunning moet nog worden aangevraagd. Meedenken en ervaring daarmee gewenst.

Hangend balkon laten maken

Ik zoek een aannemer die een ons huidige dakterras kan uitbreiden door middel van een deels hangend balkon. De huidige diepte van het dakterras is 1,90 meter (exclusief muur) en de breedte is 2,17 meter (inclusief muur). Het balkon moet 2,5 meter breder worden. Het werk moet plaatsvinden op de tweede verdieping van een appartementencomplex.

Dakterras uitbreiden

Op dit moment heb ik een dakterras van 6 x 2 meter. Deze wil ik vergroten naar 6 bij 4,7 meter. Hiervoor moet er eerst gecontroleerd worden of het dak het gewicht van de uitbreiding aan kan. Daarnaast ligt er al een terras met hekwerk, deze zal aangepast moeten worden. Materialen in overleg.

Woning uitbreiden met dakterras

Ik zoek een partij die een dakopbouw kan realiseren op de tweede verdieping van mijn woning. Het gaat om een totaal oppervlakte van 20m2. Er is al goedkeuring van de gemeente en de bouwtekeningen voor de opbouw zijn al gemaakt.