Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Cuijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Cuijk heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Cuijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Cuijk of directe omgeving.

131 klanten uit Cuijk bevelen een bij Casius in Cuijk aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Cuijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, een tuinpad asfalteren, bestraten oprit en tuin, erfbestrating aanleggen in een weide, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, verwijderen van grindwerk en leggen klinkers voor grote parkeerplaats, vlonders op balkon leggen, bestrating parkeerplekken, stoeptegels extra leggen, betegelen tuin, dakterras aanleggen, bestrating vervangen, bestrating patiotuin met schellevis tegels aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Cuijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Cuijk:

Bestaand dakterras uitbreiden met 24 m2, dakgrind verwijderen en zijhekken plaatsen

Ik wil mijn bestaande dakterras uitbreiden met 24 m2 (straat)tegels. Momenteel is mijn dakterras 6 x 2 m. en wil deze vergroten naar 6 x 6 m. Het heeft een bitumen ondergrond met grind. Dakgrind verwijderen en bestaand balkonhek 4 meter verplaatsen. Zijkanten voorzien van hekwerk.

Tuin tegels 50m2

Ik wil in mijn tuin 50 m2 laten bestraten, tegels heb ik nog niet.

Tuintegels omdraaien en opnieuw leggen

Bestaande bestrating in de tuin omdraaien en weer netjes recht leggen. Het gaat om een pad van 4 bij 1,5 meter en een terras van 3 bij 5 meter. Allemaal goed toegankelijk.

Tuin afgraven, ophogen en bestraten

Hoe kan het zo zijn dat jullie iets aanbieden op jullie site (afgraven afvoeren en ophogen 60 m²) en ik daar geen reactie op krijg?

Tuinpad herstellen

De stenen liggen ongelijk en ik wil dit weer netjes gelegd hebben. Het zijn 40 x 60 tegels en het zal in totaal om ongeveer 5 vierkante meter gaan.

Tuinpad in de tuin herstellen

Tuin pad herstellen in de achtertuin, er zijn wat ongelijk liggende stenen. Tegels zijn 60 bij 40

Tuin

Wij zijn 3 maanden geleden verhuisd naar onze eerste (koop)woning. We willen de tuin graag laten doen. De schutting wordt medio juni al geplaatst. Er ontbreekt een schuurtje. Verder willen wij een gedeelte betegeld hebben (hier komt een lounge-gedeelte), een pad naar de tuindeur, een stuk met gras voor de kleine later, rondom de tuin leuk opfleuren met bloemen en fruitbomen.

Terras leggen Chinees hardsteen

Terras in zandcement leggen. Het gaat om een terras van 3 x 3 meter en een strook van 1 x 6 meter langs het huis in de achtertuin. Het zijn Chinese hardsteen tegels van 50x50x3 en banden. Wel moet er grond uit voor het terras en een zandcement bed aangelegd worden. De tegels zijn al aanwezig. Er is geen achterom.

Chinees natuursteen leggen

27m2 Chinees natuursteen leggen. Tegels door bedrijf te leveren.

Herstel bestrating paden tuin, pad met ...

Herstel bestrating paden tuin, pad met tegels 30x30 - lengte ca. 39 tegels, breedte ca. 3 tegels; terras met tegels 30x30 - lengte ca. 12 tegels, breedte 18 tegels; mogelijk een combinatie maken met deels nieuwe bestrating, inclusief aankoop nieuwe materialen en afvoer van overbodig straatmateriaal. Mogelijke aanleg op korte termijn.

Bestraten van 2 terrassen van samen 85 ...

Bestraten van 2 terrassen van samen 85 m2 met tegels van 80 bij 80 en 20 bij 100.

Wij willen onze tuin van ca 60m2 opnieuw ...

Wij willen onze tuin van ca 60m2 opnieuw aan (laten) leggen maar met een beperkt budget. We willen een vlonder, grasveldje, border, tuinhuisje/blokhut en een ruim terras in onze nieuwe tuin.