Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor looppad langs gehele zijkant huis laten bestraten:

Looppad langs gehele zijkant huis laten bestraten

Het laten leggen voor n looppad beginnend aan de zijkant van t huis zo langs de voorkant naar de oprit. Momenteel ligt er zwart zand. Het gaat om ongeveer 25m2
Onze klant uit Budel-Schoot (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor looppad langs gehele zijkant huis laten bestraten uit heel Nederland:

Nieuwe tegels in tuin

Ik wil graag mijn achtertuin opnieuw laten betegelen. Het gaat om 170 tegels 60 cm bij 60 cm leggen in rechthoekig vlak en met looppad van 1,20 m. De gehele tuin is 10 bij 14 m. De huidige bestrating moet eruit en daarna moet het worden opgehoogd worden met zand. De tuin is via een achterom te bereiken.

Terrassen aan leggen in een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die mijn gehele achtertuin kan renoveren. terras van 5x8,5 mtr looppad 8x+/-0,75mtr terras voor schuur 2x1,5mtr terras tbv blokhut/overkapping 6,5 x 3 mtr Zijtuin looppad 14x2mtr voortuin terras 5x2.6 looppad 7x1mtr ruimte 2 parkeerplekken ongeveer totaal 5x4,5 mtr. Misschien kunnen we voor terras blokhut de tegels gebruiken die nu als looppad gebruik worden. Betreft nieuwbouw huis in Hoek van Holland. Middenklasse tegels, makkelijk schoon te houden. De bestaande tegels die niet gebruikt kunnen worden dienen verwijderd en afgevoerd te worden.

36m2 tegels leggen

Tuin is 36m2 bij de woonkamer is er op dit moment van kleine tegels een looppad naar de schuur. Deze moeten weggehaald worden, vervolgens moeten er 60 x 60 tegels gelegd worden over de gehele tuin. De tegels ga ik zelf aanschaffen.

Een gehele achtertuin moderniseren

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren door middel van 2 à 3 plantenbakken, het creëren van beton muurstenen (blokken b.v. 60x15x15) , een terras voor mijn schuifpui aanleggen met tuintegels 60 bij 40 cm (oppervlak 3 bij 5 meter), een stuk kunstgras leggen incl. worteldoek en stabilisatordoek oppervlak 3 bij 4 meter, omringd met opsluitbanden en een looppad naar de schuur aanleggen met stenen of tuintegels. 1 bij 8 meter. Langs 1 zijde van de bestaande schutting opsluitbanden of beton muurstenen plaatsen. Lengte 10 meter. wellicht een gedeelte ophogen om een goede waterafloop naar de brandgang te behouden. Totale oppervlakte van de tuin is 5 bij 10 meter.

Tuin aanleggen

Op dit moment ligt er nog bouwgrond in de tuin. We willen graag een deel betegelen en de rest bedekken met mos. Ook willen we een plantenbak over de gehele lengte van 1 van de schuttingen aanleggen met een laag zink over de bak en de schutting aan de andere kant bedekken met Wilde Wingerd. Daarnaast willen we 2 houten palen plaatsen voor een hangmat en een houten steiger plaatsen als soort van zwevend looppad. De totale oppervlakte van de achtertuin is 30-35 m2. We hebben ook een kleine voortuin die we willen betegelen, ongeveer 7 m2.

Bestraten van de achtertuin en looppad in voortuin maken

Het betreft een achtertuin van 5.5 meter breed en maximaal 10 meter diep. Niet de gehele tuin hoeft bestraat te worden. Echter hetgeen dat wel bestraat moet worden; in 2 verschillende soorten tegels/ stenen. Voor de tegels/stenen zorgen wij zelf. Alvorens het bestraten/ aanleggen van de tuin willen wij de achtertuin voorzien van drainage en elektra voor de verlichting. De voortuin willen wij voorzien van 2 leilinden. Tevens is daar een looppad dat bestraat moet worden. Eventueel met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs. Overige materialen in overleg.

Tuinwerkzaamheden rondom de woning

Wij zijn op dit moment een woning aan het verbouwen. Half februari/maart willen we graag de verharding erin hebben omdat we eind maart verhuizen. De tegels die wij willen gebruiken zijn 20 x 20 cm. Er zal een terras van 8 bij 4 meter gelegd moeten worden, dan een looppad naar achteren van 25 meter lang en 1 meter breed en dan weer aan de achterzijde een terras van 5 bij 3 meter. Aan de voorzijde van de woning met de oprit willen wij graag grind. De oprit is 6 bij 4 meter en aan de voorzijde zal het 2.50 bij 8 meter moeten worden. Voordat er bestraat wordt zal de gehele achter tuin geëgaliseerd moeten worden. De tuin is totaal 8.50 meter breed en 25 meter lang. Er zal ook aan 1 zijde een schutting geplaatst moeten worden van 21 meter lang. Er staat al een gemetselde muur van 4 met lang. Hier zoude de houten schutting afwisselend met gaas tegenaan geplaatst kunnen worden.

Tuin aanleggen bij een nieuwbouwwoning

In januari 2018 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. De tuin bij de woning is 9,5 x 4,2 meter. Wij willen de basis van de tuin laten aanleggen en uiteindelijk zelf de beplanting verzorgen. We willen bij de openslaande deuren aan de achterzijde een terras van 2,5 meter diep met tegels. Verder willen we over de gehele breedte een moderne platte vijver voor waterplanten met een looppad er langs van tegels. Aan beide zijden moeten er in de tuin groenstroken komen van ongeveer 1 meter breed. In de tuin staat een schuur van 2 x 3 meter. Verder moet de rest van de tuin worden betegeld. We hebben een ontwerp met alle maten, die kunnen wij u toesturen voor een prijsopgave.

Tuin laten renoveren

Graag willen wij onze tuin opnieuw laten aanleggen. In de bijlage een ontwerp door ons gemaakt. De afmetingen van de tuin zijn 6 x 10 meter. Toelichting op de tekening: 1. De gehele tuin bestraten met oude waaltjes. 2. Vanaf het terras, voor de openslaande deuren naar de tuindeur, een looppad. Ook van waaltjes maar dan op een andere manier gelegd. 3. Rondom schutting schutting plaatsen voorzien van beplanting om het wat minder ‘houterig’ te laten lijken. 4. Rechts borders met witte hortensia’s 5. Links een vierkante of rechthoekige buxushaag met hierin ook witte hortensia’s of lavendel 6. Achterin de tuin 2 of 3 bomen om de gevel van het achterhuis te bedenken. 7. We zouden het leuk vinden om de bomen te planten in een strook wit grind. 8. Tussen de bomen, en rechts tussen de hortensia’s, verlichting plaatsen, spots 9. Rechts achterin de tuin een tuinhuisje, zo klein mogelijk. Bijvoorbeeld 1,80 x 2 meter 10. Hiernaast een tuindeur, achter de schutting loopt een steeg. 11. Onder het raam van de keuken een houten kast voor 2 vuilnisbakken. Graag een totaalofferte inclusief materiaal, beplanting en afvoeren.

Gehele voortuin vernieuwen

Bij de voortuin van ongeveer 20 m2 omrandings bielsen verwijderen, twee wortels van struiken verwijderen. Gehele omranding maken, nog te bespreken wat voor materiaal, en worteldoek leggen en het geheel met witte kiezelsteentjes beleggen. Het looppad ligt schuin in het midden.