Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor patio bestraten:

Patio bestraten

Het betreft een patio van een bungalow van 5 x 4 meter. De patio moet worden uitgegraven, beton erop en vervolgens grote tegels in overeenstemming met de vloer binnen. Er is een achterom aanwezig.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor patio bestraten uit heel Nederland:

Patio met straatwerk bestraten

Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het her bestraten van mijn tuin/patio. Het is 9 m2, maar daar van is 2 m2 beplanting, deze mag blijven. Graag de bestaande grind tegels afvoeren. Egaliseren en worteldoek aanleggen. Materiaal staat nog niet vast, ik zal dit zelf regelen, maar graag hoor ik of er verschil is in prijs tussen stenen/tegels. Goed toegankelijk allemaal.

Patio beleggen met vlonderplanken

Ik wil mijn bestaande patio opnieuw bestraten met houten vlonderplanken. De bestaande bestrating haal ik zelf weg. Wellicht moet er dan geegaliseerd en opgehoogd worden maar misschien blijkt het niet nodig. Er is een bestaande bloemenborder aan 1 kant die moet blijven. Gaat om een ommuurde ruimte van ca 350 bij 360cm.

Oprit aanleggen

Ik zou graag mij oprit / voortuin bestraat willen hebben met tegel type: 'Excluton Abbeystones' grijs/zwart (formaat bijvoorbeeld 20 x 30 x 6 cm of 30 x 40 x 6 cm) (zodat ik er 2 auto's op kan parkeren) Verder moet het oppervlakte schoon worden gemaakt voor leggen van de tegels, dit bestaat uit afvoeren oude grond / grind wat er nu ligt. Het gaat om 2 stukken: 1. Bestraten van voortuin van ongeveer 50 m2 2. Bestraten van achtertuin kleine patio van ongeveer 15 m2

Tuin bestraten en schutting met tuindeur plaatsen

Het gaat om aanleg patio tuin van ongeveer 15 m2. Deze dient opgehoogd te worden met wit zand, volledige bestrating met bijvoorbeeld waaltjes en opsluitband. Daarnaast plaatsing hek van ongeveer 3 meter. Tevens bestrating van een pad van ongeveer 10 m2. Eveneens ophoging, waaltjes en opsluitband. Tenslotte Tuindeur van ongeveer 1,5 meter.

Bestrating in de patio vervangen

Ik wil graag mijn patio opnieuw laten bestraten. De afmeting van de patio is ongeveer 2 bij 3 meter. De huidige tegels (ik denk dat het plavuizen zijn) moeten verwijderd en afgevoerd worden. De patio is bereikbaar via een achterom. De nieuwe tegels kan ik zelf aanschaffen, maar mogen ook geleverd worden door de stratenmaker.

Het bestraten van een patio en een oprit

Voor een nieuwbouw patio woning, gereed na zomer 2016 in Papendrecht in de Oostpolder, graag een kosten indicatie voor mijn bouwdepot. Graag een indicatie voor het volgende: het bestraten van een patio van ca 27 m2 en een oprit/entree van ca 12.5 m2 (3.5 x 3.5 m2) met grotere stenen/tegels die nog aangeschaft dienen te worden. Patio en oprit worden voorzien van schone bouwgrond. Er zal afgegraven moeten worden en schoon zand, laagdikte 30 centimeter (?) aangebracht moeten worden om de bestrating goed stabiel te kunnen leggen. Afgraven/afvoeren schone bouwgrond en aanbrengen/verdichten van ophoog zand is in deze gevraagd. Tussenkomst van aankoop van stenen/tegels door uitvoerder eventueel te bespreken. Voor eventuele inlichtingen gaarne telefonisch contact.

Bestraten van patiotuin en oprit

Bestraten van patiotuin 50 m2 en oprit plus pad naar voordeur 25 m2. Ik wil graag getrommelde stenen van 20 x 30 x 6 cm. Oude bestrating patio plus kiezel oprit weghalen, verzorgen van een goed zandbed en het leggen van stenen. Liefst offerte inclusief materiaal.

Patio nogmaals bestraten

De patio is bestraat maar dit is zo slecht gedaan dat het opnieuw moet. De tegels moeten eruit en opnieuw gelegd worden. De beschadigde tegels moeten er tussenuit gehaald worden en vervangen. De patio is ongeveer 28 m2 groot en het zijn keramiek tegels op beton, 60 bij 60 bij 4 cm.

Patio bestraten

De patio is 2,40 bij 3,60 meter. Hier wil ik graag tegels van 60 bij 60 cm laten leggen. Op 3 plekken dient er een stukje te worden uitgezaagd, dus 6 tegels in lengte 4 in de breedte.

Patio opnieuw laten bestraten

De patio van 4 bij 5 meter willen wij opnieuw bestraten, omdat de tegels die er nu 2,5 jaar liggen bijna allemaal kaal zijn geworden. De huidige tegels van 50 bij 50 cm moeten eruit en nieuwe erin. De tegels liggen op een zandbed. Wat gaat ons dit kosten? De tegels schaffen we zelf aan.