Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor sierbestrating leggen:

Sierbestrating leggen

Ik wil sierbestrating (oude waaltjes) leggen in de voortuin. Het gaat om het pad naar de voordeur (circa 430 x 125 cm) en een deel voor het raam (circa 350 x 60 cm). Tevens het deel van die waaltjes ophogen met zand, nieuwe bandjes plaatsen en het afvoeren van de oude tegels. Omdat de huidige tegels los liggen en val gevaar bestaat.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sierbestrating leggen uit heel Nederland:

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van circa 100 m2 sierbestrating 60 x 60 x 4. Hierbij komt over de totale lengte aan beide kanten opsluitbanden. Tevens komt er een verhoging van circa 25 m2 in de tuin Dit is aan het eind van de tuin. Tuin is afgegraven en zand moet gestort worden.

Sierbestrating leggen

Tuin is 11 bij 6 meter en er ligt nu deels tegels deels gras en planten. Ik ben op zoek naar iemand die de rest voor mij kan betegelen. Ik ontvang graag een offerte.

Sierbestrating opnieuw leggen met bestaande tegels

Ik wil graag een prijsopgave om de tuin opnieuw te laten bestraten met de bestaande keramische tegels van 80x40x2cm. De ondervloer bestaat uit betonnen tegels in wildverband. Daarop is de keramische vloer gelegd op instelbare pootjes. Dit alles werkt niet en wiebelt aan alle kanten. Wilt u mij bellen zodat ik wat meer informatie kan geven mbt de werkzaamheden. Het gaat om 59m2 oppervlak.

Sierbestrating leggen achtertuin

Wij willen ongeveer 41 m2 tegels van 60x60 in de achtertuin. Waarschijnlijk ook het aanleggen van een watergoot aan de zijkant. Riolering ligt er al. De tegels zal ik zelf aanschaffen.

Sierbestrating leggen

Ik ben op zoek naar iemand die sierbestrating voor mij kan leggen. Het gaat om een oppervlakte van 16 m2.

Sierbestrating herstellen en leggen

In onze tuin hebben we een uitbouw laten bouwen. Daardoor is de huidige bestrating los geraakt. De huidige sierbestrating moet dus weer hersteld worden. Ondergrond is zand gemengd met hier en daar aarde. Ook graag voor de nieuwe gevel twee kleine plantvakken maken. Het is een kleine klus, ongeveer 2 m2 oppervlakte.

Sierbestrating leggen

Ik wil graag een terras van max. 15 m2 achterin de tuin + verbreding van een bestaand pad met ca .40 m. De tuin is leeg, hoeft alleen zand op en waalse klinkers (kleur: Tambour).

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van sierbestrating voortuin. 29 vierkante meter. Graag langskomen voor offerte.

Terras en plantenbakken realiseren in een achtertuin

Ik zoek een hovenier die een aantal werkzaamheden kan uitvoeren in mijn achtertuin. Wij willen graag een terras aan laten leggen met sierbestrating. Afmetingen van het terras zijn 7 bij 4 meter, hier zijn nog geen tegels voor aanwezig. Dit moet alleen geëgaliseerd worden. Door de hoogte verschillen in onze tuin zal dit hoger komen te liggen dan het aangrenzend stuk gras. Ook willen wij 3 verhoogde plantenbakken laten maken in verschillende afmetingen.

Terrastegels in tuin leggen

Ik ben op zoek naar een stratenmaker voor het laten leggen van sierbestrating als terras in onze achtertuin direct achter ons huis. het gaat om ca 15 m2. We oriënteren ons nu nog op formaat betontegels. Alvast bedankt voor de prijsindicatie.