Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor herbestrating van de achtertuin:

Herbestrating van de achtertuin

Ik zoek een hovenier die in mijn achtertuin een afwateringssysteem kan realiseren. Ik heb een stadstuin van ongeveer 20 m2 welke ten opzichte van de buren erg laag ligt. De bestrating ligt nu met een afloop naar het huis toe wat tijdens regenval niet bevorderlijk blijkt voor de muren. Graag zou ik hiervoor een juist afwateringssysteem aangelegd zien wat niet op het riool aangesloten hoeft te zijn. De huidige bestrating kan hergebruikt worden.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herbestrating van de achtertuin uit heel Nederland:

Herbestrating voortuin

Het betreft het opnieuw bestraten van de oprit in de voortuin. De voortuin is 12-13 m2. Een gedeelte, 10 m2 moeten worden voorzien van nieuwe tegels, grastegels, de rest moet bestraat worden met de bestaande tegels. De achtertuin dient opnieuw bestraat te worden met de bestaande tegels. Deze oppervlakte is 25 m2. Graag ontvang ik voor beide tuinen een offerte, separate.

Herbestrating laten verzorgen

De bestrating in de achtertuin dient opnieuw gelegd te worden. Hiervoor zullen de grindtegels van 60 bij 40 cm met een middensteen van 20 rood verwijderd moeten worden. Hier en daar zal er opgehoogd moeten worden en daarna geëgaliseerd en de tegels terug gelegd. De oppervlakte is ongeveer 50 m2 en is goed te bereiken.

Herbestrating en uitbreiding terras achtertuin

We willen het achterste terras in onze achtertuin opnieuw laten bestraten en uitbreiden met een deel wat nu nog een plantenperk is. Het totaal te bestraten deel betreft 18 m2. We willen graag grote, 60 x 60 cm vierkante, antraciet kleurige tegels gebruiken. De tuin heeft een achterom en is goed bereikbaar.

Middelgrote achtertuin herbestraten

Wij willen een offerte voor de totale herbestrating van onze middelgrote achtertuin, aflopend naar een waterkant. De tuin is ongeveer 17 meter diep en bij het huis 12 meter breed en aan het water 7 meter. Tegen de waterkant moet de tuin stapsgewijs aflopen, dat is nu ook wel het geval, maar met de verkeerde stappen. Er ligt nu nog ongeveer 35 m2 gazon in afgezien daarvan leveren wij de tuin leeg op. Wij rekenen op ongeveer 60 m2 straatwerk bestaande uit betontegels 60 x 60 x 5 cm en ongeveer 24 m2 met gebakken klinker: 20 x 5 x 5 cm. Wij vragen ons af wat de kosten zijn van het afvoeren van het gras, het op juiste hoogte brengen van de verschillende delen van de tuin en het bestraten.

Herbestrating van de achtertuin

Herleggen van bestrating in achtertuin. Ca 60m2. Makkelijk berijkbaar via breede achterom

Herbestraten van de oprit, voor- en achtertuin

110 m2 herbestrating houten bielsen verv voor beton, keerwand recht zetten

Herbestrating voor- en achtertuin

De bestrating in de voor- en achtertuin is inmiddels aardig verzakt. De bestrating dient of opnieuw gelegd te worden of vervangen door nieuwe tegels. Dit heeft te maken met het financiële plaatje. De oppervlakte is ongeveer 45 tot 50 m2.

Straatwerk achtertuin herbestraten

Het betreft de herbestrating van de achtertuin, ongeveer 30 m2, en het afvoeren van de oude bestrating. Levering tegels in overleg.

Tuin met bestrating herbestraten

Het betreft het opnieuw bestraten van achtertuin en oprit, inhoudende herbestrating oprit, 60 m2, met waaltjes. Dit zijn nu betontegels. De achterterrassen waar nu betontegels liggen dienen ook vervangen te worden met waaltjes en een deel met natuur steen. De oppervlaktes zijn 23 m2 en 19 m2. Het laatste terras moet worden aangeheeld met extra 10 m2.

Herbestrating van de achtertuin

De tegels/steentjes grijze getrommelde waaltjes zijn aanwezig. We hebben onze houten vlonder verwijderd en dat stukje moet opnieuw worden bestraat.