Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuintegels leggen :

Tuintegels leggen

Er liggen nu oude grindtegels. Nu toe aan en gladde tegel grote licht grijs 65 2m
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuintegels leggen uit heel Nederland:

Sierbestrating leggen

Voor en achtertuin nieuwe tegels leggen. Zitten al oude tuintegels erin

Balkon beleggen met composiet tegels

Ik wil op mijn balkon (afmeting ongeveer 1. 33x2. 33) tuintegels van composiet laten leggen. De materialen hiervoor heb ik nog niet in mijn bezit.

Tuintegels leggen

Ongeveer 45m2 tegels leggen 60x60 met opluitbanden aan de zijkanten. Egaliseren. Eventueel oude tegels verwijderen. (hoeven niet afgevoerd te worden.

Leggen van betonnen tuintegels

Terras aan de voorzijde vernieuwen. Het staat vol onkruid en een struik aan de linkerzijde die inmiddels flink in de breedte gegroeid is. De bedoeling is dat oude tegels inclusief onkruid en struik wordt verwijderd en door u ook wordt afgevoerd. Nieuwe betontegels er in. Het geheel is 37 m2. Het zou mooi zijn als u de tegels ook levert voor zo'n 15 euro de m2. Er ligt zand onder maar ik ga er vanuit dat dit ook vervangen moet worden.

Tuintegels laten leggen

In de achtertuin van ongeveer 60 m2 wil ik graag nieuwe tegels laten leggen van 60 bij 60 bij 4 cm. De oude tegels zal ik zelf verwijderen en afvoeren. Hierna zal er eventueel opgehoogd moeten worden maar dat dient de vakman te beoordelen. De tuin heeft een achterom.

Tuintegels leggen

De voor- en achtertuin willen wij graag laten bestraten. De achtertuin bestaat nu uit zand en de voortuin heeft tegels die wij zelf gaan verwijderen. Er zal opgehoogd moeten worden, geëgaliseerd en daarna bestraat. De achtertuin heeft een achterom.

Leggen van betonklinkers en tuintegels

Het betreft het aanleggen van ongeveer 116 m2 bestrating. Gaat om nieuwbouw in Dronten. Het zand zal worden aangebracht door bouwer. Ongeveer 57 m2 is oprit (hier komt ook puinbed) met betonklinkers.En ongeveer 57 m2 is voor tuin. Kosten per m2 ongeveer maximaal 25-30 euro. Goed toegankelijk allemaal.

Tuintegels leggen bij een appartementencomplex

Ik wil 25-30 m2 opnieuw laten betegelen. Het gaat om een woning in een appartementencomplex.

Tuintegels op een leeg perceel aanbrengen

Tuintegels leggen op een leeg perceel in een recreatiepark waarop straks een woonwagen/chalet moet worden geplaatst. Oppervlakte: 44 m2 (circa 4 x 11 meter). Kleur: grijs (60 x 60 of 60 x 30, 60 x 40) of bakstenen grijs gemêleerd.

Tuin betegelen met tuintegels

Tuin 12,5 m x 3,5 m Gang 7 m x 1m Voortuin 4,5 m x 4 m Tegels leggen

Partners

Partners van Casius