Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuintegels leggen :

Tuintegels leggen

Er liggen nu oude grindtegels. Nu toe aan en gladde tegel grote licht grijs 65 2m
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuintegels leggen uit heel Nederland:

Leggen van tuintegels

Voor de tuin willen wij andere tegels, namelijk tegels 60 bij 60 cm. Het gaat om een klein voortuintje en de achtertuin in totaal ongeveer 45 m2. Wat zou het ongeveer kosten om 45 m2 te bestraten?

Tuintegels leggen inclusief voorbereiding van de bodem

Ik wil graag tuintegels (beton 30 X 30 cm) laten aanleggen. Het moet in totaal 70 tuintegels aangelegd zijn (dus ongeveer 7 m2). Ik heb zelf geen tegels en geen zand. Dus het moet nog besteld zijn en aangeleverd. De bodem is niet klaar dus het moet voorbereid voor een legging van de tegels. Werkzaamheden zijn voor in de achtertuin en deze is alleen bereikbaar via de woning.

Tuintegels laten leggen

Het gaat om een stuk van 6x3 meter wat nu grastapijt op ligt. Hier willen we graag grote tuintegels. De tegels moeten minimal 50 x 50 cm zijn, grijs/antraciet/zwart en niet heel glad waar je op uit kunt glijden. Kunt u mij voorbeelden sturen van tegels en de kosten? Met worteldoek en inclusief legkosten.

Tuintegels leggen

Het leggen van sierbestrating/betontegels in de achtertuin. Er moet ong 30 m2 aan tegels gelegd worden, onze voorkeur 60 x 60 tegels. Geven jullie ook aan wat alles inclusief kost ? Dus tuintegels, opsluitenbanden en het leggen? Onze tuin is klaar voor het leggen, het zand ligt al goed verdeeld.

Achtertuin bestraten

Achtertuin wordt door mijzelf helemaal geleegd zodat er alleen nog zand ligt. Wat ik graag wil is dat er door de hovenier materiaal wordt gelegd wat nodig is voor de aanleg van tuintegels (ondergrond). Deze tuintegels mag hij dan leggen. Het gaat om ongeveer 45m2 en het is in een rechthoek vorm. Ook zou ik graag overtollig zand en ander afval laten afvoeren

Tuin aanleggen

Tuin 12 x 6 meter bestraten. Het laten leggen van tuintegels in de achtertuin, bloem/plantenbakken van steen gemetseld of opsluitbanden. En een nieuwe tuindeur ophangen en in de voortuin opsluitbanden voor de hedera's plaatsen.

Tuintegels leggen

Ik wil tuintegels laten leggen. Het oppervlak van de tuin is ongeveer 40-44 m2. Ook moet er rond de 15 m2 kunstgras geplaatst worden. Dat dient de vakman ook te plaatsen. De tuin hoeft niet leeggehaald te worden. Ik heb een achterom.

Keramische tuintegels leggen

Ik heb 60 keramische tuintegels Ólivian Black van fabrikant Michel Oprey. De afmetingen zijn 80 x 80 x 2 cm. Het gaat in totaal om 37,76 vierkante meter bestrating die over 2 terrassen, redelijk rechttoe rechtaan gelegd moeten worden. Tuin maak ik gereed om meteen te kunnen starten. U voert benodigde (naar ik begrijp speciale) zand en mortel aan en mij is geadviseerd de tegels te voegen. Ik verneem graag een schatting van de kosten. Het betreft een goed toegankelijke tuin.

Tuin met tuintegels betegelen

Laten leggen van tegels in tuin, 30 m2. Liggen nu nog andere tegels

Tuintegels leggen

Het leggen van 16 m2 tuintegels, waterpas

Partners

Partners van Casius