Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Breda of directe omgeving.

2416 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating vernieuwen, overdekte garage ophogen en herbestraten, grote hoeveelheid beton klinkers leggen, straatwerk parkeergarages egaliseren, sierbestrating leggen, mandelige poort ophogen, ophogen en bestraten bij recreatiewoning, terras aanleggen met Fixplate locksysteem, dakterras aanleggen, grindopritten vervangen door bestrating, bestrating tuin aanleggen, achtertuin straten en terras leggen, composiet vlonderterras aanleggen, tuin laten leggen met grote natuursteen tegels, terrastegels en vlonder leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Breda:

Tuin egaliseren en bestraten

Tuin bestraten (looppad en terras) met zo'n 77 betontegels van 60x60. Graag prijs per m2.

Lege tuin bestraten

In totaal 35 m2 bestraten. Met tegels van 50 x 50 cm (worden nog geleverd). In de achtertuin een voor- en achter terras van 15 m2 en 20 m2 aanleggen. Geen ophoogzand aanwezig wel nodig voor de gehele tuin van ongeveer 55 m2, in verband met aan te leggen kunstgras. Tuin zal leeg zijn bij aanvang. In overleg starten, maar op korte termijn heeft voorkeur. Tuin is via poort en brandgang bereikbaar (staan paaltjes in de brandgang).

Tuin herberstraten

De tegels in de achtertuin dienen te worden verwijderd. Hierna zal er een laag grond afgegraven moeten worden en opgehoogd. De oude bestrating mag er daarna weer in. De oppervlakte is ongeveer 65 m2 groot. Er is een achterom.

Tegels laten leggen

Nieuw tegels leveren en laten leggen. Een simpele maar wel nette tegel. De oude bestrating verwijderen en afvoeren. Egaliseren en daarvoor het zand meenemen. Ongeveer 48 vierkante meter. Het mag op korte termijn uitgevoerd worden.

Terras bestraten

Er dient een deel van 2.50 bij 3.50 meter bestraat te worden. Dit deel zal eerst geëgaliseerd moeten worden. De achtertuin is redelijk goed bereikbaar.

Aanwezige bestrating recht leggen

Meteen achter het huis ongeveer 3. 5 bij 5 meter liggen 60x40 betontegels, wat verzakt door mieren. Het is niet heel erg, je breekt je nek niet, maar het water loopt niet meer mooi naar het putje. Verder pad van ong 7 meter bij 1,2 gewone 30x30 stoeptegels, loopt ook niet meer mooi af naar het paadje achter.

Tegels aanleggen in de achtertuin

In de achtertuin van 38 vierkante meter tegels aanleggen.

Gladde tegels in de achtertuin aanleggen

Grindtegels moeten vervangen worden door gladde tegels van 50 x 50 cm. De achtertuin heeft geen achterom, de klus moet dus door het huis heen gebeuren. Het gaat in totaal om 35 vierkante meter ongeveer. Graag via de mail contact opnemen.

Groot terras leggen met betontegels

Wij hebben een groot terras met betontegels in de achtertuin. De oppervlakte hiervan is ongeveer 55 m2. De straattegels moeten worden verwijderd en Schellevis tegels van 1 bij 1 meter gelegd. De tuin is goed te bereiken.

Tuintegels leggen

Er liggen nu oude grindtegels. Nu toe aan en gladde tegel grote licht grijs 65 2m

Tuinterras aanleggen

Gedeeltelijk de achtertuin bestraten met natuursteen voor terras. 28m2

Zithoek op een terras ophogen

Zithoek ongeveer 15 m2, met op hoeken platanen ophogen tot een terras van ongeveer 10 cm hoogte en afwerken met natuursteen banden. Foto's situatie op aanvraag. Tuin is bereikbaar.

Bestrating terras achtertuin

Kunt u een offerte geven voor het bestraten van ons terras in de achtertuin. Het terras is 4,5 meter bij 3,20 meter. Momenteel ligt er een terras van composiet planken die eruit gaan en tegels van 60 x 60 cm komen ervoor terug. De composiet planken verwijderen wij zelf. Het terras zal ook opgehoogd en geëgaliseerd moeten worden. We hebben alleen geen idee hoeveel zand we hiervoor moeten bestellen. Langskomen voor het bekijken van de tuin is uiteraard mogelijk. Tegels en zand kunnen we zelf bestellen, als u aangeeft hoeveel zand het is. De tuin is alleen door de woning heen te bereiken. Met vriendelijke groeten.

Sierbestrating leggen met keramische tegels

Het laten leggen van keramische tegels van 60 bij 60cm. De oppervlakte is 31 vierkante meter. De tuin is leeg, moet nog wel worden opgehoogd en geëgaliseerd. Graag ontvang ik een offerte.

Stuk terras achtertuin herstellen

Ik wil een gedeelte van mijn terras herstellen. Een deel van mijn terras is verzakt. Dit deel wil ik weer laten ophogen en egaliseren. Daarnaast wil ik een borderrand laten aanbrengen van 4.50 meter.

Tuin met betontegels bestraten

Het leggen van betontegels 60 bij 60 bij 5 centimeter in een achtertuin. De tuin is ongeveer 10 meter lang en 6 meter breed, heeft een ruwe ondergrond dus zal zand bij tussen moeten. Het gaat hierbij om een prijsindicatie.

Achtertuin met tegels bestraten

De bestrating in de achtertuin dient te worden verwijderd. Hierna moet de tuin iets opgehoogd worden en er zal een afwatering geplaatst moeten worden. De nieuwe tegels van 60 bij 60 cm zullen hierna gelegd moeten worden gelegd. De tuin is ongeveer 35 m2 groot. Kunt u alle onderdelen separaat offeren?

Achtertuin bestraten

Betreft het laten leggen van bestrating in de achtertuin. De tuin heeft een lengte van 12 m en een breedte van ongeveer 8 meter. Ik wil niet zoveel geld uitgeven omdat ik binnen een paar jaar ga verhuizen. Als het mogelijk is wil ik wellicht de huidige bestrating opnieuw gebruiken. De tuin moet zo onderhoudsvriendelijk als mogelijk worden. Graag advies en een offerte.

Achtertuintje betegelen

Ik woon sinds enige tijd in een huurwoning met een kleine tuin. Er liggen in een deel van de tuin oude tegels. Ik wil graag de hele tuin netjes laten betegelen met eenvoudige tegels van 30 x 30 cm, zodat mijn kinderen daar fijn in kunnen spelen. Ik weet de maat van de tuin niet, die laat ik hier graag even opmeten. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Terras en klikoplaats aan laten leggen

Ik wil een terras en kliko-plaats aan laten leggen in de achtertuin. Het terras moet met ongeveer 10 cm verhoogd worden met zand. Als voorbereiding zullen wij zelf het oude terras verwijderen en de beplanting uitgraven.De gewenste terrasmaat is 4 x 5,5 meter en de kliko-plaats moet 2,5 x 3 meter worden. We hebben al tegels naar onze smaak gezien maar moeten die nog definitief uitzoeken. Optioneel is dat de materialen dan ook door u worden geleverd. We maken graag een afspraak om de klus hier te laten bekijken en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Achter- en voortuin bestraten

Achtertuin van ongeveer 30 m2 betegelen en een border maken. Voortuin van 16 m2 betegelen. Graag een offerte met apart wat het betegelen kost en het weghalen van tegels/stenen kost.

Straatwerk bij een nieuwbouwhuis

Nieuwbouwhuis welke afgegraven moet worden en opgehoogd worden om bestraat te worden. Terras van circa 22 m2 met een looppad (ongeveer 9 m2) naar een klein terrasje van 5 m2. Er is een tekening.

Achtertuin laten betegelen

Ik wil graag een achtertuin laten betegelen. Het gaat om een ruimte van 36 m2. Er dienen ook oude tegels verwijderd te worden. Ik wil graag een gele tegel.

Tuin egaliseren en bestraten naar ontwerp

Onze achtertuin is momenteel helemaal kaal en leeg en we willen deze laten egaliseren. Het overtollige zand moet worden afgevoerd en daarna willen wij er op verschillende plekken in totaal 40 m² bestrating laten leggen. Wij zullen de betontegels en het zand daarvoor zelf kopen. Dat gaat om tegels van 60 x 60 cm en om een kleinere maat voor een pad. We hebben al een ontwerp gemaakt voor de bestrating en ontvangen graag uw offerte. We willen de klus in onderling overleg en bij voorkeur in april laten starten.

Achtertuin helemaal betegelen

Hele tuin van ongeveer 62 vierkante meter betegelen Met grote, antraciete tegels van 90 bij 90 cm of 80 bij 80 cm. De oude stoeptegels (30 x 30 cm) moeten eruit en afgevoerd worden. En de ondergrond moet geëgaliseerd worden. Het egaliseren valt wel mee, her en der is het iets verzakt. Er is een achterom. Uitvoering in mei of juni.