Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Breda of directe omgeving.

2424 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: een verhoogd dakterras aanleggen, dakterras aanleggen op plat dak, tuin egaliseren en bestraten, zij- en achterpad ophogen, het bestraten van een achtertuin met betonstenen, oprit ophogen en opnieuw bestraten, oprit bestraten, sierbestrating leggen in de achtertuin, betontegels 100x100 leggen, terras en oprit aanleggen, dakterras met balustrade en vlonderplanken aanleggen, oude tegels eruit nieuwe erin, keramische tegels plaatsen, betegelen achtertuin, verwilderde tuin opnieuw bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Breda:

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil mijn tuin ( 6,4 bij 5,5 meter) deels afgraven en opvullen met zand. Daarna bestraten met tegels van 60 x 60 cm.

Tuin bestraten

Het laten bestraten met betonnen tegels van achtertuin van ongeveer 68 m2. Momenteel liggen er stoeptegels. Deze dienen te worden verwijderd, grond afgegraven en nieuw zand gestort en dan de tegels gelegd. Het verwijderen van de oude tegels dienen separaat vermeld te worden op de offerte.

Garage herbestraten

Het herbestraten van een garage box. Incl verwijderen oude tegels. Egaliseren met afschot en levering nieuwe betontegel met facet grijs 30x30x4,5 cm

Bestrating achtertuin

Het laten leggen van bestrating in de achtertuin van ongeveer 4 m2. Er ligt momenteel gewoon aarde. Ik zorg zelf voor de tegels, vakman voor overig materiaal.

Terras ophogen

Ik wil mijn overdekte terras laten ophogen. Het gaat om een oppervlak van 4,5 bij 2,9 meter. Het dak wat eronder zit is van bitumen met zwarte rubbers en betontegels erop. Deze zijn 50 bij 50 cm en liggen een stuk lager. Er zijn speciale terras ophogers die ik zou willen gebruiken. Laagste punt is 15 cm en hoogste punt 18 cm.

Terras aanmaken

We wonen in een jaren 30 huis met een ronde erker op de begane grond. Boven de erker is een rond balkon. Dat balkon heeft nu alleen dakbedekking. We willen daar graag een terras op hebben. Het oppervlak is minder dan 10 m2.

Bestraten tuin

Het bestraten van een stuk van de achtertuin. Er ligt nu gras. Stuk is ongeveer 30m2.

Patio bestraten

Het betreft een patio van een bungalow van 5 x 4 meter. De patio moet worden uitgegraven, beton erop en vervolgens grote tegels in overeenstemming met de vloer binnen. Er is een achterom aanwezig.

Sierbestrating leggen

Ik wil sierbestrating (oude waaltjes) leggen in de voortuin. Het gaat om het pad naar de voordeur (circa 430 x 125 cm) en een deel voor het raam (circa 350 x 60 cm). Tevens het deel van die waaltjes ophogen met zand, nieuwe bandjes plaatsen en het afvoeren van de oude tegels. Omdat de huidige tegels los liggen en val gevaar bestaat.

Herbestrating van de achtertuin

Ik zoek een hovenier die in mijn achtertuin een afwateringssysteem kan realiseren. Ik heb een stadstuin van ongeveer 20 m2 welke ten opzichte van de buren erg laag ligt. De bestrating ligt nu met een afloop naar het huis toe wat tijdens regenval niet bevorderlijk blijkt voor de muren. Graag zou ik hiervoor een juist afwateringssysteem aangelegd zien wat niet op het riool aangesloten hoeft te zijn. De huidige bestrating kan hergebruikt worden.

Tuin egaliseren en bestraten

Tuin bestraten (looppad en terras) met zo'n 77 betontegels van 60x60. Graag prijs per m2.

Lege tuin bestraten

In totaal 35 m2 bestraten. Met tegels van 50 x 50 cm (worden nog geleverd). In de achtertuin een voor- en achter terras van 15 m2 en 20 m2 aanleggen. Geen ophoogzand aanwezig wel nodig voor de gehele tuin van ongeveer 55 m2, in verband met aan te leggen kunstgras. Tuin zal leeg zijn bij aanvang. In overleg starten, maar op korte termijn heeft voorkeur. Tuin is via poort en brandgang bereikbaar (staan paaltjes in de brandgang).

Tuin herberstraten

De tegels in de achtertuin dienen te worden verwijderd. Hierna zal er een laag grond afgegraven moeten worden en opgehoogd. De oude bestrating mag er daarna weer in. De oppervlakte is ongeveer 65 m2 groot. Er is een achterom.

Tegels laten leggen

Nieuw tegels leveren en laten leggen. Een simpele maar wel nette tegel. De oude bestrating verwijderen en afvoeren. Egaliseren en daarvoor het zand meenemen. Ongeveer 48 vierkante meter. Het mag op korte termijn uitgevoerd worden.

Terras bestraten

Er dient een deel van 2.50 bij 3.50 meter bestraat te worden. Dit deel zal eerst geëgaliseerd moeten worden. De achtertuin is redelijk goed bereikbaar.

Aanwezige bestrating recht leggen

Meteen achter het huis ongeveer 3. 5 bij 5 meter liggen 60x40 betontegels, wat verzakt door mieren. Het is niet heel erg, je breekt je nek niet, maar het water loopt niet meer mooi naar het putje. Verder pad van ong 7 meter bij 1,2 gewone 30x30 stoeptegels, loopt ook niet meer mooi af naar het paadje achter.

Tegels aanleggen in de achtertuin

In de achtertuin van 38 vierkante meter tegels aanleggen.

Gladde tegels in de achtertuin aanleggen

Grindtegels moeten vervangen worden door gladde tegels van 50 x 50 cm. De achtertuin heeft geen achterom, de klus moet dus door het huis heen gebeuren. Het gaat in totaal om 35 vierkante meter ongeveer. Graag via de mail contact opnemen.

Groot terras leggen met betontegels

Wij hebben een groot terras met betontegels in de achtertuin. De oppervlakte hiervan is ongeveer 55 m2. De straattegels moeten worden verwijderd en Schellevis tegels van 1 bij 1 meter gelegd. De tuin is goed te bereiken.

Tuintegels leggen

Er liggen nu oude grindtegels. Nu toe aan en gladde tegel grote licht grijs 65 2m

Tuinterras aanleggen

Gedeeltelijk de achtertuin bestraten met natuursteen voor terras. 28m2

Zithoek op een terras ophogen

Zithoek ongeveer 15 m2, met op hoeken platanen ophogen tot een terras van ongeveer 10 cm hoogte en afwerken met natuursteen banden. Foto's situatie op aanvraag. Tuin is bereikbaar.

Bestrating terras achtertuin

Kunt u een offerte geven voor het bestraten van ons terras in de achtertuin. Het terras is 4,5 meter bij 3,20 meter. Momenteel ligt er een terras van composiet planken die eruit gaan en tegels van 60 x 60 cm komen ervoor terug. De composiet planken verwijderen wij zelf. Het terras zal ook opgehoogd en geëgaliseerd moeten worden. We hebben alleen geen idee hoeveel zand we hiervoor moeten bestellen. Langskomen voor het bekijken van de tuin is uiteraard mogelijk. Tegels en zand kunnen we zelf bestellen, als u aangeeft hoeveel zand het is. De tuin is alleen door de woning heen te bereiken. Met vriendelijke groeten.

Sierbestrating leggen met keramische tegels

Het laten leggen van keramische tegels van 60 bij 60cm. De oppervlakte is 31 vierkante meter. De tuin is leeg, moet nog wel worden opgehoogd en geëgaliseerd. Graag ontvang ik een offerte.

Stuk terras achtertuin herstellen

Ik wil een gedeelte van mijn terras herstellen. Een deel van mijn terras is verzakt. Dit deel wil ik weer laten ophogen en egaliseren. Daarnaast wil ik een borderrand laten aanbrengen van 4.50 meter.