Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor kinderkopjes op de oprit opnieuw leggen:

Kinderkopjes op de oprit opnieuw leggen

Het opnieuw leggen van kinderkopjes op onze oprit. De lengte is 30 meter en de breedte 2,50 meter. De zijkanten van de oprit liggen nu lager dan het midden, vandaar opnieuw bestraten met bestaande kinderkopjes.
Onze klant uit Boxtel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kinderkopjes op de oprit opnieuw leggen uit heel Nederland:

Oprit opnieuw bestraten

Ik zoek een partij die mijn oprit van 85 m2, opnieuw kan bestraten met stenen van 30 x 60 cm. Er liggen nu een soort kinderkopjes. Dit moet eerst worden afgegraven (en afgevoerd), vervolgens opgehoogd met zand en geëgaliseerd worden. De oprit is goed bereikbaar.

Oprit naar de garage en voordeur aanleggen

Ik wil een oprit van 25 m2 laten betegelen. Het gaat om tegels van GeoArdesia. Er moet een stabiele ondergrond gelegd worden en er moet 20 cm afgegraven worden. Ook heb ik kinderkopjes die afgevoerd moeten worden.

Tuin egaliseren en oprit naar de garage bestraten

Voortuin egaliseren, ongeveer 50 m2 voor gras. Met daarnaast oprit naar garage met mooie steentjes, kinderkopjes. Paadje naar voordeur met zelfde steen en naast garage naar achtertuin. Achtertuin egaliseren en grasmatten. Ongeveer 75m2

Conifeer met wortel en al weghalen

Ik wil graag ongeveer 5 meter hoge conifeer compleet laten weghalen. En kinderkopjes weer laten toevoegen. De tuin is makkelijk bereikbaar voor de vakbedrijven via een oprit. Ik wil de conifeer ook graag af laten voeren.

oprit bestraten (11,5 X 4,5 meter).

Wij zoeken een stratenmaker die onze oprit opnieuw wil bestraten. De huidige stenen moeten worden verwijderd en een stukje van de ondergrond moet worden afgegraven ivm de diepte van de nieuwe stenen (ca. 3 cm). Aan de zijkant moet de oprit ongeveer een halve meter worden verbreed. Daar zal een nieuw zandbed aangebracht moeten worden. De opsluitband uit kinderkopjes moet in cement gezet worden. Wellicht dat een rij kinderkopjes in de oprit verwerkt worden. Voor stenen (dikformaat)wordt gezorgd. Ongeveer 50 m2.

We willen graag belgische kasseien op ...

We willen graag belgische kasseien op ons garage oprit laten leggen. De kasseien / kinderkopjes worden geleverd vanuit Belgie. We zoeken en vakman die oude tegels afvoert, ondergrond verstevigd en de kasseien legt. De oprit is recht toe recht aan +/- 4 meter breed en 25 meter diep.