Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuintegels aanleggen:

Tuintegels aanleggen

20 m2 keramische tegels in tuin leggen en ongeveer 40 m2 betontegels. We willen onze tuin veranderen, nu liggen er koppelstones in gecombineerd met waaltjes. We willen dit veranderen in een stuk met keramische tegels, op de plaats van het tuinhuis, daar komt een veranda te staan, en de rest, naast wat kunst gras, met betontegels. Grondwerk moet voor een groot deel ook worden aangepast, onder de koppelstones ligt wel gele grond, maar er komen ook tegels waar nu kunstgras op zwarte grond ligt. Achtertuin is goed bereikbaar middels een gang van 1.30 meter breed naast het huis. Graag een prijs voor het leggen van de beide tegelsoorten
Onze klant uit Best (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuintegels aanleggen uit heel Nederland:

Tuin aanleggen

Tuin 12 x 6 meter bestraten. Het laten leggen van tuintegels in de achtertuin, bloem/plantenbakken van steen gemetseld of opsluitbanden. En een nieuwe tuindeur ophangen en in de voortuin opsluitbanden voor de hedera's plaatsen.

Bestraten pad en terras

Bestaand terras ophogen en bestraten met tuintegels 50 x 50 cm Paden aanleggen met klinkers, waarin 2 trappen moeten worden aangelegd Totaal ongeveer 125 m2. Dijktuin met hoogteverschillen. Wij halen grindtegels weg.

Tuin bestraten en tuinkamer monteren

Aanleggen van 120 m2 tuintegels van 60 x 60 cm Monteren van een tuinkamer van 6 x 3,50 meter met aan de voorkant 4 glazen schuifdeuren. De tuinkamer word aan het huis gemonteerd.

60x60 tuintegels laten aanleggen

Graag willen we een idee hebben wet de kosten ongeveer zijn voor onze achtertuin deze is 7500mm breed en loopt in een punt af de diepte is 9000mm bij de foto heb ik de tuin de tegels zitten we nog is

Achtertuin bestraten

Ls, graag zou ik de achtertuin van mijn aanstaande woning willen laten bestraten. Gaat om ongeveer 30m2. Ik zou grote tuintegels willen laten aanleggen en geen kleine klinkers. Per m2 voor de tegels wil ik max 20 euro uittrekken. Kunt u mij een offerte doen toekomen (mag ruim gerekend worden) voor het aanleggen van de bestrating in de gehele tuin met tegels die max 20 euro per m2 kosten.

Keramische tuintegels leggen in een mortelbed

Ik wil bij mijn woning graag een nieuw terras laten aanleggen van 21 m² keramische tegels. Het gaat om 'keramische parkettegels' van 30 x 120 cm. De ondergrond moet eerst met 7 cm zand worden opgehoogd en aangetrild. Daarna moet er ongeveer 7 cm drainagemortel op waar de keramische tegels in moeten worden gelegd en vervolgens gevoegd. Ik heb de tegels hier al geleverd gekregen. Ik ontvang graag uw offerte.

Tuinaanleg bij een chalet

Ik wil graag een tuin laten aanleggen bij mijn nieuwe kavel waar een chalet op staat. Kenmerken kavel: - 15 meter breed en 25 meter diep; - Gelegen op camping de schatberg te Sevenum ( Limburg Nederland); - Er staan een chalet op van 4.80 meter x 12.80 meter. Wensen tuin: - +/- 75 m2 tuintegels leggen. Aankoop tegels in overleg; - Gras leggen +/- 200 m2; - Looppad van entree naar betegelde stuk; - Parkeerplaats met grind op kavel realsieren. - Afkadering parkeerpkaats door middel van lage bossage realiseren. - Entreehekje van parkeervak naar de kavel toe In de bijlage een foto met impressie van hetgeen hierboven omschreven.. Bvd.

Bestrating bij de caravan aanleggen

Tuinaanleg stacaravan ongeveer 9,5 meter diep en 5 meter breed ophogen en egaliseren tuintegels 60 bij 60 betonlook plaatsen tot aan de voorzijde van de caravan geen schutting nodig en oude gras eruit halen in verband met bestraten (andere bestrating mag voorgesteld worden 50 bij 50 bijvoorbeeld of grotere tegels).

Sierbestrating en tuintegels aanleggen

Ik wil de bestrating in mijn tuin gaan verwijderen en afvoeren. Daarna moet de tuin worden opgehoogd en moet er een rechthoekig terras, tuinpaden en rechthoekige bestrating worden gelegd naar een ontwerp. Ik zal zelf bij Gamma tegels van 60 x 60 en 30 x 60 cm kopen, in totaal 66 m². Ik wil de paden zo veel mogelijk met hele tegels laten leggen. Ik kan het ontwerp aan u mailen en ontvang daarna graag uw offerte.

Betonnen bestrating aanleggen

Het laten leggen van bestrating van betonnen tuintegels, 20 m2. Er ligt nu gras in.

Partners

Partners van Casius