Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Bergen op Zoom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Bergen op Zoom heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Bergen op Zoom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Bergen op Zoom of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Bergen op Zoom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: een verhoogd dakterras aanleggen, dakterras aanleggen op plat dak, zij- en achterpad ophogen, het bestraten van een achtertuin met betonstenen, oprit ophogen en opnieuw bestraten, oprit bestraten, sierbestrating leggen in de achtertuin, betontegels 100x100 leggen, terras en oprit aanleggen, dakterras met balustrade en vlonderplanken aanleggen, oude tegels eruit nieuwe erin, keramische tegels plaatsen, verwilderde tuin opnieuw bestraten, het betegelen van de achtertuin, grote tegels zetten achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Bergen op Zoom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Bergen op Zoom:

Tuin tegelen op betonnen vloer

Ik zoek een tegelzetter die 42 m2 aan tegels kan plaatsen/lijmen op een betonnen ondergrond. Dit werk moet plaatsvinden in de achtertuin. De tegels zijn reeds aanwezig.

Voortuin aanleggen

We willen een deel van de voortuin bestraten, het gaat om het aanleggen van het pad naar de voordeur met grote tegels en bandjes, ongeveer 3 m2. Daarnaast willen we in de voortuin 2 grote bloembakken laten maken, van ongeveer 40 x 50 x 50 cm en een bloembak rechts van ongeveer 40 x 300 x 40 cm. De tuin moet wel wat afgegraven en geëgaliseerd worden, er ligt te veel zand in. Ik hoop dat jullie ons ongeveer een indicatie kunnen geven van de prijs. De totale tuin is 20 m2.

Voor- en achtertuin betegelen

Ik wil mijn voor- en achtertuin laten betegelen met tegels van 40 bij 60 cm. Het grootste gedeelte van de tuin moet betegeld worden. Ik heb al wat tegels die gebruikt kunnen worden voor de voortuin. Ik heb een achterom. Het oppervlak is totaal 40-50 m2.

Terras ophogen en opnieuw leggen

Ik heb een terras van grindtegels van 6 meter x 2,80 meter onder een overkapping die ik ongeveer 12 cm wil ophogen de grindtegels moeten weer terug gelegd worden, aan 1 kant van 2,80 meter. Er zijn opsluitbanden nodig in verband met de bestaande schutting, aan de andere zijde staat een muur, het terras grenst aan de woningen aan de tuin kant staat een opstaande betonnen sierrand die voldoende hoog is het aansluitende pad moet aflopend aangepast worden.

Houten borders door betonnen borders vervangen

Houten borders verwijderen en vervangen door betonnen stapelblokken (60 x 15 x15) zwart, gelegen in een cement-bed. Totale lengte van de borders bedraagt ca 60 meter en deze zitten ca. 20 cm in de grond. De hoogte varieert van 20cm (2 lagen) tot 40cm (3 lagen).

Bestraten rondom het huis

Ongeveer 380 m2. Betonlklinkers. Ongeveer 15 cm ophogen. Worteldoek plaatsen. Voorjaar 2019

Achtertuin bestraten met keramische tegels

Ik wil de achtertuin laten bestraten met keramische tegels 60 x 60 x 2 cm dik. Hierbij moet de oppervlak opgehoogd en/of geëgaliseerd worden met stabilisatiezand en moet er ook cement gebruikt worden voor vastigheid. Enige advies hierin is welkom.

Oprit bestraten

Bestaande ondergrond = 20 cm puingranulaat en 5 cm ophoogzand.. Oprit bestraten (incl. Sluitband +/- 15 meter) van +/- 42 m2 met betontegelbetontegels van 50×25×6.

Tuin betegelen

De voortuin en achtertuin laten bestraten. Het gaat om een tuin van totaal 16 bij 6 meter. Ook moet de tuin worden geëgaliseerd. Ik heb een achteringang.

Bestrating vervangen

Verwijderen van 28 m2 gewassen grindtegels en afvoeren. Opnieuw zand leveren en aanbrengen. Leveren van 28 m2 grijze betontegels 30 x 30 x 6 cm met facet en laten leggen. Uiteraard met aantrillen. Graag offerte van deze klus all in.

Terras aanleggen

Ik zoek een partij die een terras aan kan leggen van 40 m2. Wellicht moet de tuin nog afgegraven/opgevuld/geëgaliseerd worden. Wat de stenen betreft wil ik dezelfde als op de foto.

Tuin bij een chalet bestraten

Ik heb een chalet gekocht en wil de gehele tuin rondom het chalet laten bestraten. Met grote antraciet kleur tegels die niet verkleuren of glad worden van 60 x 60 cm of 80 x 80 cm. Nu is het half bestraat en half gras en heg (laurier) moet er ook uit komt gevlochten hekwerk. Ik heb geen idee over het aantal vierkante meters. Chalet 132, goed toegankelijk voor de vakman.

Terras aanleggen van composiet

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Composiet terras op composiet onderliggers, gedragen op rubbers, aanleggen. Afmeting: 70 m2 op een appartement op de 1ste verdieping. Ik kan wel regelen dat het materiaal goed aankomt op de eerste verdieping.

Bestrating leggen in voortuin

Ik wil de voortuin bestraten van 40 m2. 16 m2 Waaltjes moeten komen en 23 m2 aan tegels. Ook moeten er 2 bakken beplanting komen.

Achtertuin met tuintegels aanleggen

Ik wil 47,5 m2 laten betegelen. Het gaat om de achtertuin die met tuintegels betegeld moeten worden. Het gaat om grote tegels. Ik heb een achterom.

Terras aanleggen in achtertuin

Ik wil in de achtertuin een terras aangelegd hebben van 8 bij 4 meter met een inhoud van 32 m2 met harde stenen van 60 x 60 x 4 cm, ook moet het worden opgehoogd en geëgaliseerd. De bedoeling is dat hier een overkapping op wordt geplaatst.

Tuin laten bestraten

25 m2 bestraten met stenen van 60 x 60 x 4 cm. Stenen muurtje verlijmen 3 hoog met stenen van 38 x 9 x 9.18 meter in totaal.

Buitentegels leggen

Het leggen van de oprit, terras, pad naar veranda, pad onder een raam, pad naar de achterzijde. Ongeveer 100 vierkante meter. Tegels 30/60 cm schaffen we zelf aan. Er moet nog geëgaliseerd worden met 10 en 15 cm zand, dit zand wil ik graag in overleg met de vakman aanschaffen.

Terras in de voortuin uitbreiden

In onze voortuin zouden we het terras graag uitbreiden. Het zijn twee oppervlaktes. Hiervoor dient het te worden opgehoogd en te worden bestraat met betontegels van 30 x 30 cm. Er zullen enkele afsluitbanden moeten worden aangelegd en worteldoek en dergelijke. In totaal ongeveer 10 m2. Indien mogelijk graag vóór 28 april gerealiseerd. Geen voorwerk nodig. Materialen in overleg.

Tuin egaliseren en straten

Het is een tuin van ongeveer 25 vierkante meter, die momenteel best ongelijk is. Aangezien het een huis is dat verhuurd wordt wil ik graag een zo voordelig mogelijke totaal-oplossing. Dat wil zeggen egaliseren en daarna betegelen met zo voordelig mogelijke tegels.

Terras aanleggen

Ik wil straatwerk in mijn achtertuin laten doen. Moet iets verhoogd worden, ongeveer 10 cm. Terras 3 x 5 meter geen zaag werk het is recht toe recht aan. Tegels 60 x 60 cm. Zand kan via achterkant worden aan gevoerd. Er liggen nu straattegel 30 x 30 cm. De tegels moet ik nog bestellen.

Bestrating tuin en plaatsen opsluitbanden

Straatwerk aanbrengen in tuin. Oude bestrating incl. 2 m2 gazon + oude schommel afvoeren. Geheel egaliseren. Aanbrengen nieuwe bestrating met betontegels 60 X 40 afmeting. Aan de zijkanten 1 bloemperken aanleggen dmv opsluitbanden (afmeting 150 cm X 30cm)

Tuin volledig laten bestraten

Ik wil graag mijn achtertuin volledig laten bestraten. De oude tegels en planten dienen te worden verwijderd en de tuin opgehoogd met zand. De afmeting van de tuin is 6 meter 8 meter. De tuin is bereikbaar via een achterom en wij zullen de nieuwe tegels zelf aanschaffen.

Bestrating herstellen

Op mijn patio/plaatsje buiten is van bakstenen een plantenbak gemaakt die verlijmd is. Van dezelfde bakstenen is ook het plaatsje gelegd. De afmeting van de bak is ongeveer 100 x 500 x 30 cm. Ik wil de plantenbak verwijderd hebben en met de stenen het plaatsje verder vol leggen op de plaats van de bak en de rest van het plaatsje ook egaal gelegd hebben. Er dient ongeveer 1,5 kuub grond worden afgevoerd. Er is een foto beschikbaar.

Tuin laten bestraten

Ik wil graag mijn tuin laten bestraten. Het gaat om een tuin van ongeveer 70 m2. De tuin bestaat deels uit bestrating, deels uit gras (15m2) en een schuur. De schuur zal ik zelf verwijderen. Vervolgens moet het gras en de huidige bestrating worden verwijderd, zand storten en de nieuwe tegels van 30 bij 20 cm plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.