Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor flagstones laten leggen:

Flagstones laten leggen

Onze oprit willen we graag met flagstones laten bestraten. Op het moment dat de vakman gaat starten in het grondwerk reeds gedaan. De Flagstones willen wij graag in het cement laten plaatsen. De Flagstones zullen wij zelf aanschaffen. De oprit is 150 m2 groot.
Onze klant uit Beek en Donk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor flagstones laten leggen uit heel Nederland:

Flagstones en gras leggen

De achtertuin is ongeveer 80 m2. Het gras, de beplanting, 2 boomstronken, bamboe en een looppad dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er 60 m2 flagstones en 20 m2 gras gelegd moeten worden. De tuin heeft en achterom en is via een brandgang bereikbaar.

Terras bestraten

Ik wil graag mijn bestrating laten doen door een stratenmaker met ervaring in het leggen van flagstones. Kunt u mij een opgave doen wat dit kost per m2. Het gaat om een terras van 20 m2.

Kavala flagstones leggen

In totaal gaat het om ongeveer 130m² aan flagstones die zouden moeten gelegd worden (40m² in veranda, 60m² als terras en 30m² aan paden allen grenzend aan een huis, dus 6% mogelijk). Het gaat hem enkel over het leggen van de kavala flagstones. De ondergrond zal reeds voorbereid zijn (stabilisé). De flagstones kan ik zelf in bulk bestellen aan 23,8€/m². Cement en beige voegsel (bvb. Ardex GK) kan ikzelf voorzien, maar mag ook voorzien worden door de tegelzetter. De werken worden bij voorkeur uitgevoerd gedurende de 2e helft van juni / 1e helft van juli. Ervaring met het leggen van flagstones is een pluspunt (referentie, indien mogelijk).

Flagstones in de tuin laten leggen

Ik wil in mijn achtertuin een terras laten aanleggen met flagstones en tevens achterin de tuin een klein stuk naast de schuur. De tuin is 5 x 9 meter, met achterin een schuur. In totaal wil ik ongeveer 20 vierkante meter flagstones terras (met een grote van ongeveer 18 vierkante meter en de andere van ongeveer 2 vierkante meter). Alles los gelegd zodat er wat gras en kruipgroen tussen kan groeien. Daarnaast wil ik ook de voortuin met flagstones, die echter niet open, maar gelegd in cement. Voortuin is ongeveer 5 x 2 meter. Beide tuinen zijn nog "kaal" (nieuwbouwwoning).

Flagstones in de tuin laten leggen

Reeds wordt alles voorbereid door mijzelf. Wat moet er nog gebeuren straks. Juist afschot creëren en vlakken van de ondergrond. En het bestraten en voegen met flagstones. De flagstones worden door mij geleverd. Tuin bereikbaar via brede poort en gaat in totaal om ongeveer 10 tot 15 M2. Ben voornamelijk benieuwd naar de tijd die hieraan ongeveer verwacht wordt te werken en welke kosten het met zich meebrengt.

Flagstone terras aanleggen

Ik wil een terras aan laten leggen van Flagstones en zou graag een prijsindicatie ontvangen van zowel de fundering als het leggen van de stenen zelf. Het is voor mijn achtertuin die goed bereikbaar is en leeg. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Flagstones en keramische tegels leggen

In de achtertuin ligt 17 m2 keramische tegels van 60 x 60 cm. Deze stenen liggen tussen 2 bankirai terrassen. Deze tegels wil ik graag laten verplaatsen naar de voortuin. De voortuin is 3,5 x 5,4 = 19 m2 In de achtertuin wil ik flagstones laten leggen. In de voortuin liggen nu koppelstones. Die zijn dikker dan de keramische stenen, dus daar zal de grond wat opgehoogd moeten worden. De flagstones wil ik graag in zand cement gelegd hebben en gevoegd. De koppelstones zal ik zelf verwijderen. Voor de werkzaamheden graag een gespecificeerde offerte. De flagstones, ik denk aan yellow brasil, mogen ook geleverd worden mits de kwaliteit en prijs vergelijkbaar is met mijn huidige keuze.

Flagstones leggen in voortuin

Ik wil graag flagstones in de voortuin laten leggen. Oppervlakte is 5,4 x 3,5 = 19 m2. De flagstones wil ik graag gevoegd hebben. Ik kan de flagstones (yellow Brasil) zelf aanschaffen maar mogen ook geleverd worden door de opdrachtnemer, mits het de juiste flagstones en kleur zijn. Op dit moment liggen er koppel stones in de tuin. Die moeten ook verwijderd worden. De koppel stones liggen op zand. Graag een gespecificeerde offerte.

Flagstones in de tuin laten leggen

Ik wil flagstones in de tuin laten leggen. Het gedeelte waar ik de flagstones wil laten leggen is 4,5 bij 6 meter. De ondergrond is nu aarde. De tuin is wel al leeg maar moet wel geëgaliseerd worden. De stenen meeleveren. Wat kost het om het om te laten egaliseren, stenen te laten leveren en het leggen? Graag een offerte hiervoor. De tuin is alleen via het huis bereikbaar of via een binnenhofje maar die heeft geen bredere deur dan het huis. En kunt u het binnen nu en een maand uitvoeren? Anders wanneer wel?

Flagstones laten aanleggen

Ik wil 20 m2 flagstones leggen in de achtertuin. Het gaat alleen om een stuk bij de poort en een stuk in de tuin. De tuin is makkelijk bereikbaar.

Partners

Partners van Casius