Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor flagstones laten leggen:

Flagstones laten leggen

Onze oprit willen we graag met flagstones laten bestraten. Op het moment dat de vakman gaat starten in het grondwerk reeds gedaan. De Flagstones willen wij graag in het cement laten plaatsen. De Flagstones zullen wij zelf aanschaffen. De oprit is 150 m2 groot.
Onze klant uit Beek en Donk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor flagstones laten leggen uit heel Nederland:

Flagstones in de tuin laten leggen

Reeds wordt alles voorbereid door mijzelf. Wat moet er nog gebeuren straks. Juist afschot creëren en vlakken van de ondergrond. En het bestraten en voegen met flagstones. De flagstones worden door mij geleverd. Tuin bereikbaar via brede poort en gaat in totaal om ongeveer 10 tot 15 M2. Ben voornamelijk benieuwd naar de tijd die hieraan ongeveer verwacht wordt te werken en welke kosten het met zich meebrengt.

Flagstone terras aanleggen

Ik wil een terras aan laten leggen van Flagstones en zou graag een prijsindicatie ontvangen van zowel de fundering als het leggen van de stenen zelf. Het is voor mijn achtertuin die goed bereikbaar is en leeg. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Flagstones en keramische tegels leggen

In de achtertuin ligt 17 m2 keramische tegels van 60 x 60 cm. Deze stenen liggen tussen 2 bankirai terrassen. Deze tegels wil ik graag laten verplaatsen naar de voortuin. De voortuin is 3,5 x 5,4 = 19 m2 In de achtertuin wil ik flagstones laten leggen. In de voortuin liggen nu koppelstones. Die zijn dikker dan de keramische stenen, dus daar zal de grond wat opgehoogd moeten worden. De flagstones wil ik graag in zand cement gelegd hebben en gevoegd. De koppelstones zal ik zelf verwijderen. Voor de werkzaamheden graag een gespecificeerde offerte. De flagstones, ik denk aan yellow brasil, mogen ook geleverd worden mits de kwaliteit en prijs vergelijkbaar is met mijn huidige keuze.

Flagstones leggen in voortuin

Ik wil graag flagstones in de voortuin laten leggen. Oppervlakte is 5,4 x 3,5 = 19 m2. De flagstones wil ik graag gevoegd hebben. Ik kan de flagstones (yellow Brasil) zelf aanschaffen maar mogen ook geleverd worden door de opdrachtnemer, mits het de juiste flagstones en kleur zijn. Op dit moment liggen er koppel stones in de tuin. Die moeten ook verwijderd worden. De koppel stones liggen op zand. Graag een gespecificeerde offerte.

Flagstones in de tuin laten leggen

Ik wil flagstones in de tuin laten leggen. Het gedeelte waar ik de flagstones wil laten leggen is 4,5 bij 6 meter. De ondergrond is nu aarde. De tuin is wel al leeg maar moet wel geëgaliseerd worden. De stenen meeleveren. Wat kost het om het om te laten egaliseren, stenen te laten leveren en het leggen? Graag een offerte hiervoor. De tuin is alleen via het huis bereikbaar of via een binnenhofje maar die heeft geen bredere deur dan het huis. En kunt u het binnen nu en een maand uitvoeren? Anders wanneer wel?

Flagstones laten aanleggen

Ik wil 20 m2 flagstones leggen in de achtertuin. Het gaat alleen om een stuk bij de poort en een stuk in de tuin. De tuin is makkelijk bereikbaar.

Terras aanleggen met flagstones

Wij willen in onze tuin een ovalen terras laten aanleggen van ongeveer 18 m² met flagstones. De ovalen ruimte is al uitgegraven, aangevuld met zand en aangetrild. We ontvangen graag uw advies voor het leggen van de flagstones in een flexibele mortel, zodat de flagstones bij vorst niet los komen te liggen. We ontvangen graag uw offerte met daarin een aparte post voor de levering van de flagstones.

Flagstones leggen

Wij hebben ongeveer 75 m² aan flagstones die in de tuin gelegd moeten worden in zand. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Terras van Flagstones aanleggen

Wij willen in onze achtertuin een terras aan laten leggen van flagstones. Het gaat om 15 vierkante meter. De grond moet 15 cm worden opgehoogd.

Flagstones in de tuin laten leggen

Graag zou ik willen weten of jullie ook flagstones kunnen leggen met een cement ondervloer. En wat zouden hiervoor de kosten zijn bij een terras van ca. 20 m2

Partners

Partners van Casius