Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Bavel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Bavel heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Bavel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Bavel of directe omgeving.

103 klanten uit Bavel bevelen een bij Casius in Bavel aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Bavel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 250 m2 bestrating en 300 m2 oprit voorzien van split, bestraten 300m2 oprit, aanleg terras, fundering tuinhuisje en vlonders plaatsen, verzakte oprit bedrijfspand verharden tegen zwaar gewicht (200 m2), sierbestrating nieuwe tuin aanleggen, bedrijfsoprit herbestraten en ophogen, vlonders leggen, oprit bestraten, herbestraten van erfverharding (600 m2), bestraten sleufsilo, de bestrating in een tuin renoveren, composiet vlonders leggen, ophogen en herstellen brandgang achter tuinen, terras leggen met beton klinkers (180 m2), parkeerplaats van 320 m2 egaliseren na verwijderen grind en bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Bavel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Bavel:

Het leggen van een houten terras onder een overkapping

Ik zoek een hovenier die een houten terras kan aanleggen onder een overkapping. Het gaat om een aan te leggen terras onder een nieuw te bouwen overkapping in de achtertuin. De oppervlakte is 6 bij 4,5 m. Huidige bedekking is gras. De grondwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd alsmede het leggen van de padoek houten vloer. Graag ook het advies over de gewenste ondergrond voor het beste resultaat.

Oprit vervangen

Ik heb momenteel oprit van dolomiet. Ik wil dat dit afgegraven wordt en daarna gedeeltelijk vervangen door nieuw dolomiet en gedeeltelijk door kasseien in waaier-vorm (waaronder de carport). Liefst geen zand tussen de kasseien maar beton/cement zodat onkruid vorming geen issue meer is. Weet als leek niet wat de mogelijkheden zijn. Het gaat om 50 m2. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²

Nieuw houten terras realiseren

Het betreft een houten vlonder (veranda terras) grenzend aan de woning. Deze vlonder is te zien vanuit de gehele (achterzijde) woning. Het is belangrijk dat het een sterke houtsoort is, die lang meegaat en mooi blijft. De oppervlakte is 38 m2, ca 14 meter breed. Op de vlonder, die vanuit de woonkamer en eetkamer te bereiken is via openslaande deuren, komt o.a. een grote eettafel met stoelen te staan.

Terras en oprit vervangen

Terras achter en oprit vervangen bestaande uit 35 m2 keramische tegel en 85 m2 livorno inclusief afvoer huidige bestrating . Zand moet misschien een beetje toegevoegd worden

Terrasuitbreiding in de voortuin

Ik wil de bestaande oprit in mijn voortuin uitbreiden over een oppervlakte van ongeveer 6-7 m2, 1.80 x 3.40 meter. Hiervoor moet de bestaande plantenbak worden uitgegraven en de planten verwijderd, vervolgens opgevuld en de terrasstenen gelegd. De stenen heb ik reeds besteld, overige materialen nog niet, graag advies. Graag ook meenemen van zand/afval uit plantenbak.

Volledig bestraten van de tuin

Ik zou graag willen weten wat het ongeveer gaat kosten om de huidige tuin te ontdoen van de bestrating en gras en hem opnieuw volledig te bestraten met een strakke tegel. De tuin is ongeveer 60 m2, met daarop een berging van 2,50 x 3,75 meter. De tuin is via een achterom bereikbaar. Er zijn foto's beschikbaar.

Bestrating in de tuin opnieuw leggen

Het trottoir en de tuintegels liggen scheef/zijn verzakt en moeten opnieuw gelegd worden. Het gaat om 60 m2. Bestrating eruit halen, egaliseren en bestrating terug leggen.