Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Baarle Nassau te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Baarle Nassau heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Baarle Nassau u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Baarle Nassau of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Baarle Nassau bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, een tuinpad asfalteren, bestraten oprit en tuin, erfbestrating aanleggen in een weide, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, verwijderen van grindwerk en leggen klinkers voor grote parkeerplaats, vlonders op balkon leggen, bestrating parkeerplekken, stoeptegels extra leggen, betegelen tuin, dakterras aanleggen, bestrating vervangen, bestrating patiotuin met schellevis tegels aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Baarle Nassau staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Baarle Nassau:

Verwijderen van grindwerk en leggen klinkers voor grote parkeerplaats

Ik wil een parkeerplaats van 200 m2 laten leggen. Eerst grind verwijderen, dan grondwerk: hoogte is nu juist, maar er moet puin onder (denk 10 cm?) en wit zand (8 cm?) en daarna met klinkers bestraten. Grind laat ik graag afvoeren.

Betontegels in de achtertuin laten leggen (110 m2)

Ik wil tuinterras laten betegelen met donkergrijze betontegels van 60X60 met randen, gelegd in zand met cement. Totale oppervlakte te betegelen is 110 m2

Betontegels in de achtertuin laten leggen

Achtertuin laten leggen. Grond moet wel egaal gemaakt worden met zand. Gaat om ongeveer 45 m2. Goed toegankelijke achtertuin.

Tuin met nieuwe bestrating bestraten

Ik wil graag mijn tuin met nieuwe bestrating laten bestraten en een deel herbestraten.aan de slootkant moet opnieuw een beschoeiing komen. Bestrating totaal: 120 m2 Waarvan nieuwe bestrating: 75 m2 Herbestrating: 45 m2 Grind rondom een grote vijver: 75 m2 Ik woon net over de grens en wil vakbedrijven uit Nederland.

Straten van terrassen en paden

Het betegelen van ons fiets terras van ongeveer 8 x 5 meter met een grijze betontegel. Het aanleggen van een aantal paden in de tuin met betontegel van ongeveer 30 m2 en het betegelen van 3 terrassen met een andere tegel, een kleinere met wat verschillende kleuren van ongeveer 40 m2 Er ligt nu gras en zand en het oude houten vlonderterras, wat wij er zelf uithalen.

Sierbestrating aanleggen in de achtertuin

Ik wil graag sierbestrating laten leggen in mijn achtertuin, het gaat hierbij om een stuk van ca. 14 m2. Ik heb zelf het gras eruit gehaald maar dit moet nog wel worden aangevuld met aarde en dan bestraten met tegels.

Achtertuin bestraten

Het gaat om minimaal 50 m2 bestraten in onze achtertuin daar ligt nu gras dus alles moet er nog uit etc Ik ben slecht bereikbaar het zou fijn zijn als jullie daarom via mail kunnen antwoorden bij voorbaat Er is een foto beschikbaar.

Oprit ophogen en herstraten

Graag laten wij de oprit ophogen en herstraten. De oprit is ongeveer 15 meter lang en 3.5 meter breed.

bestraten

leggen van klinkers op oprit en verlengde daarvan.heb zelf de stenen.moet wel even bekeken worden of ondergrond goed is en eventueel aangepast worden.