Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Noord-Brabant.

570 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Noord-Brabant:

vrijdag 10 juli 2020

Klein stuk bestrating opnieuw leggen

Ik zoek een stratenmaker die ongeveer 100 tot 150 tegels terug kan plaatsen. Eventueel moet de ondergrond nog geëgaliseerd worden. Dit bevindt zich naast de woning.
woensdag 8 juli 2020

Oprit bestraten

Oprit bestraten met lange klinkers +-/ 25m2. Opsluitbanden tussen de straat en oprit recht leggen. De oude tegels zijn er al uit. Het afgraven zal nog wel moeten gebeuren, 2-5cm afgraven en egaliseren. De tegels heb ik al uitgezocht.
dinsdag 7 juli 2020

Garagepad aanleggen

Ik zou graag ons garagepad in zijn geheel laten bestraten met klinkers. Eerst moet het grind en de grijze tegels eruit en afgevoerd worden. alleen de grindrand langs het huis moet blijven (zie foto). De lengte van het pad is 14,4 m en de breedte wordt ongeveer 2,75 m. Waarschijnlijk moet het eerst nog opgehoogd worden met zand. Ik heb de klinkers nog niet aangeschaft.
zondag 5 juli 2020

Tuin betegelen

Het gaat om tegels leggen in de voortuin. Er liggen nu straat tegels waar het onkruid steeds doorheen komt. Ik wil het graag onderhouds- vriendelijk, dus geen onkruid meer. Ik denk ongeveer 20 a 25 vierkante meter.
donderdag 2 juli 2020

Vervangen van huidige (oude) kiezel oprit

Op zoek naar vervanging van de huidige (oude) kiezel oprit. Huidige afwatering is niet geweldig en er zit veel grond tussen de kiezels. Het gaat om een oprit van bijna 100m2 die we graag met een waterdoorlatende bestrating willen bedekken.
dinsdag 30 juni 2020

Tegels leggen

Ik wil graag tegels van 60x60x4 cm en 30x60x4 cm laten leggen op terras 5x4.2 meter en terrasje bij schuur van 3.3x3 meter en tuinpad tussen deze terrasjes van 7x0.6 meter. Tevens wil ik ca 22 opsluitbanden laten plaatsen. Ook wil ik graag strook zand verdichten en egaliseren tbv kunstgras van ca 7x4 meter. Al het materiaal regel ik zelf, het gaat puur om de uitvoering.
zondag 28 juni 2020

Oprit ophogen en herbestraten

Verzakkingen gezamenlijke oprit herstellen. Afmetingen 6 x 14,25 meter. Bestaande beton klinkers hergebruiken.
zondag 28 juni 2020

Herbestraten tuin

Bestaande bestrating tuin 80m2 verwijderen. Opnieuw betegelen tegels 60x60cm. Aanleggen van 2 bloembakken 120x420cm met 3 laagsstapelblokken. Het geheel afsluiten met afsluitbanden. Het hoeft niet opgehoogd te worden.
zaterdag 27 juni 2020

Tuin betegelen

Ik wil graag de buiten plaats laten betegelen. De oude tegels dienen ook afgevoerd te worden. Nieuwe tegels hebben de afmeting 80x40x4. Zo'n 25m2. Zie foto, tegels ga ik zelf aanschaffen
vrijdag 26 juni 2020

Terras vernieuwen

Betreft leggen van sierbestrating/terras. ik heb zelf klinkers die erin gelegd moeten worden, het gaat om 30 m2. Er liggen nu grindtegels (22m2) en een stuk gras (8m2) die er nog uit moeten en afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar en de ondergrond moet nog iets opgehoogd worden met zand.
vrijdag 26 juni 2020

Bestrating oprit

Ik zou graag mijn oprit met parkeerhavens willen laten bestraten. Het gaat om 160 m2. We halen de huidige bestrating er zelf uit en het hoeft waarschijnlijk niet opgehoogd te worden. We willen graag klooster stenen van 15 cm x 20 cm.
vrijdag 26 juni 2020

Achter- en voortuin bestraten

Ik zou graag mijn voor- en achtertuin willen laten bestraten, beide zijn 30 m2 en goed bereikbaar. De huidige bestrating moet er nog uitgehaald worden en afgevoerd. Ik denk dat het niet meer echt opgehoogd moet worden met zand. Ik wil graag een betonnen onderlaag met keramiek tegels eroverheen. Graag tegels includeren in de offerte.
donderdag 25 juni 2020

Printvloer leggen

Ik wil graag een 400 m2 horeca vloer printvloer met stenen en hout laten leggen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
donderdag 25 juni 2020

Vervangen van bestrating

Door brand zijn mijn grindtegels beschadigd (gesmolten plastic). Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van dit stuk grindtegels (3x3m2) incl. tegels en arbeid en verwijderen huidige bestrating.
woensdag 24 juni 2020

Terrastegels leggen voortuin

Het laten leggen van 60x60 tegels in een voortuin van +/- 35 m2. Tegels zijn aanwezig. Tuin wordt van te voren leeg gehaald en ontworteld. Er ligt dan nog geen wit zand in, denk tussen 10-15cm nodig
dinsdag 23 juni 2020

Oprit opnieuw leggen

Het betreft het opnieuw bestraten van de hele oprit, inclusief waar nu nog een perkje naast de oprit is (Zie bijgevoegde foto's). De totale te bestraten oppervlakte wordt dan ongeveer 4,5m bij 5,5 meter. Het weghalen van het perkje zou ik graag ook door u willen laten uitvoeren, mits mogelijk.
dinsdag 23 juni 2020

Het laten her-bestraten van terrein achter appartementen

Ca. 65m2, liggen nu 30x30 tegels. Moeten 8 cm klinkers komen te liggen en een parkeer beugel/paaltje. Zoeken naar een efficiënte oplossing, evt. zelf tegels weghalen is geen probleem.
maandag 22 juni 2020

Oprit bestraten

Oprit opnieuw bestraten. Afmeting ca. 26m2. Betreft oprit voor garage en doorlopend naar voordeur en voor de ramen langs. Voorkeur voor stenen 20x30x6. Er liggen nu waaltjes welke moeten worden afgevoerd.
maandag 22 juni 2020

Kunststof vlonder op plat dak maken

Er is nieuwe dakdekking gelegd en nu willen we graag een kunststof vlonder er op laten leggen. Het gaat om circa. 18 m² en we willen ook advies over de te gebruiken materialen. Uitvoering in overleg maar liefst zo snel mogelijk. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²
zaterdag 20 juni 2020

Tuintegels op maat snijden

Ik heb 9 tuintegels die op maat moeten worden gesneden. Alleen rechte lijnen [tuintegels inkorten ]. Tuin is goed te bereiken . Evt zou ik ook langs kunnen komen ?
donderdag 18 juni 2020

Bestrating aanleggen

Het betreft de aanleg van bestrating (waaltjes) ivm het plaatsen van een tuinhuis. Het gaat om 30-35 m2.
donderdag 18 juni 2020

Bestrating leggen ten behoeve van blokhut

Ondergrond egaliseren en bestrating leggen met stoeptegels ten behoeve van blokhut met daaromheen wat sierbestrating. Er heeft gras gelegen, nu is dit leeg, er liggen her en der nog wel wat wortels van een boom. Al het materiaal heb ik al in huis, de totale bestrating zou ongeveer 13m2 worden en de de blokhut wordt ongeveer 3 x 2m.
donderdag 18 juni 2020

Sierbestrating leggen/poeren plaatsen

Werkzaamheden bestaan uit het voorbereidingen treffen voor het plaatsen van een tuinhuis het gaat om sierbestrating leggen en poeren plaatsen en afvoeren overige zand. Afmetingen/voorbeelden staan op de aangegeven foto.
dinsdag 16 juni 2020

Herbestraten oprit

Ik zou graag mijn oprit opnieuw willen laten bestraten. Het gaat om een oppervlakte van 32 m2. Ik zou de oude tegels Schellevis 50x50 graag willen hergebruiken. Waarschijnlijk moet de oprit nog worden opgehoogd met zand.
maandag 15 juni 2020

2 kleine stukjes in tuin bestraten

Graag zou ik 2 afzonderlijke kleine stukjes in mijn tuin laten bestraten. Een stukje van grofweg 2 x 3mtr en een van 1,3 x 2 mtr. Op eerste stuk liggen al 6 stoeptegels van 30x30 en rest is gras. Hier mogen zo’n zelfde gebruikte simpele (goedkope) stoeptegels oid komen-zie foto. Het 2e stukje is nog helemaal gras. Dat mag wat sierlijker zijn maar graag ook gebruikte tegels. Tenslotte vroeg ik me af of jullie stapstenen of flagstones oid hebben? Graag zou ik over een lengte van ongeveer een kleine 6mtr (met lichte buiging- dus 7 mtr) her en der met zulke stenen een pad maken. Er ligt nu gras, wat om de stenen heen blijft liggen. Hopelijk is het duidelijk zo, ik hoor het graag