Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Noord-Brabant.

549 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: natuurstenen platen in de voortuin leggen, het leggen van twee terrassen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, rondom een zwembad bestrating leggen met betontegels, sierbestrating leggen, nieuw dakterras aanleggen, bestraten terras + looppad achtertuin, vlonderterras vervangen, keramische tegels leggen op zand zonder voeg, bestraten van 400m2 aan parkeerplaats, sierbestrating leggen, het vervangen van het tuinpad en terras, tegels weghalen en grasmatten leggen, afgraven nieuwbouw tuin en opvullen met zand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Noord-Brabant:

dinsdag 31 maart 2020

Rondom een zwembad bestrating leggen met betontegels

Ik zoek een stratenmaker die bestrating kan leggen in mijn achtertuin. Het gaat om de aanleg van een terras rond zwembad met reeds gekochte betontegels van 50 bij 50 bij 4 cm op een totale oppervlakte van 110 m2. De ondergrond is gereed om betegeld te worden.
zondag 29 maart 2020

Bestraten terras + looppad achtertuin

Wij zouden circa 33 m2 in de achtertuin van onze hoekwoning willen bestraten (terras + looppad). Momenteel is op de gewenste positie reeds puingranulaat aangebracht en aangetrild, en zal hier binnenkort door deze hovenier straatzand worden aangebracht te voorbereiding. Er is nu puingranulaat aangebracht tot aan de rand van de tuin, waarbij op 2 plekken inmiddels hekwerk met hedera is gezet. De hedera is nu aangeplant bovenop de puingranulaat, wat natuurlijk onwenselijk is. We wensen aan deze 2 randen van de tuin daarom het puin te laten vervangen met tuinaarde met ongeveer 50 cm afstand van het hekwerk (circa 2 m2 totaal). Daarnaast willen we het terras en de looppaden bestraten We willen daarbij graag 3 opties vergelijken, en zijn daarom benieuwd naar de arbeidskosten voor deze opties: Optie 1: terras en looppaden bestraat met abbeystones bovenop straatzand Optie 2: terras en looppaden bestraten met terrastegel bovenop straatzand Optie 3: terras en looppaden bestraten met flagstones in zand-cement of vergelijkbare basis, de straatzand is dan niet nodig. Gezien het straatzand pas binnenkort zal worden aangebracht, hebben we nu nog de mogelijkheid om dat te annuleren (in het geval van optie 3).
donderdag 26 maart 2020

De heraanleg van een dubbele oprit

Ik ben op zoek naar een all-in prijs voor de heraanleg van een dubbele oprit met een totaaloppervlakte van 55m2. De stenen zijn goed en kunnen worden hergebruikt. De ondergrond dient her en der te worden opgehoogd en geëgaliseerd te worden. De oprit is vrij toegankelijk.
donderdag 26 maart 2020

Herstraten achterplaats

Ik wil mijn tuin (80 m2) laten herbestraten. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
woensdag 25 maart 2020

Terrastegels leggen achtertuin

Grote betonnen tegels die zijn zo gelegd zijn dat er geen onkruid meer tussen groeit. We hebben ook nog geen tegels. Het gaat om twee keer 20 m2, dus min totaal 40 m2.
woensdag 11 maart 2020

Bestrating leggen

Mijn tuin is 6 x 8,5 meter. Wil graag nieuwe bestrating, mag een gebruikte partij zijn, wel netjes, anders goedkoopste beton tegels, oude ook graag meenemen. Er liggen nu betontegels, oude, maar ook van allerlei kleuren door elkaar. De boel is netjes geëgaliseerd.
zondag 8 maart 2020

Bestrating terras

Betreft 15 m2 leggen voor een terras, tegels zijn 60 x 60 en 1 cm dik. Deze tegels liggen nl al in mijn woonkamer en wil deze graag doorleggen naar buiten. Er ligt nu geel zand maar er moet mogelijk iets bij. De nieuwe tegels verzorg ik zelf.
woensdag 4 maart 2020

Bestrating van achtertuin

6 m2 van achertuin bestraten met tuintegels. Nieuw bouw. Graag materiaal door de vakman geregeld.
woensdag 4 maart 2020

Oprit bestraten en plaatsen infiltratiekrat

Het huis word op dit moment gebouwd en ik wil graag een oprit hebben, deze mag bestraat worden graag met stenen. Het gaat om 70 m2. De tuin is ongeveer 30 m2 dit wil ik ook graag laten bestraten. Verder zou ik graag willen dat er een infiltratiekrat word gelegd als dit mogelijk is.
zondag 1 maart 2020

Tegels van terras vervangen

Het gaat over een terras van 8 m2 in een appartement. Er liggen nu betontegels en wij overwegen een nieuw terras. Alles moet verwijderd en afgevoerd worden en daarna moeten er nieuwe tegels in komen. Wat zijn de mogelijkheden zodat bij regen het water ook afgevoerd kan worden? Ik hoor het graag.
zondag 1 maart 2020

Oprit herbestraten

Graag zou ik mijn oprit laten herbestraten. De oude bestrating kan ik zelf verwijderen, ook ben ik van plan zelf voor nieuwe (hergebruikte) klinkers te zorgen. Wel zal er nog wat extra wit zand aangebracht moeten worden. De oprit is ca 35 m2, daarnaast wil ik nog wat extra bestrating in mijn voortuin laten leggen (ca 7 m2). De boom op de foto is inmiddels verwijderd.
maandag 24 februari 2020

Betontegels in de achtertuin laten leggen (110 m2)

Ik wil tuinterras laten betegelen met donkergrijze betontegels van 60X60 met randen, gelegd in zand met cement. Totale oppervlakte te betegelen is 110 m2
vrijdag 21 februari 2020

Sierbestrating nieuwe tuin aanleggen

Ik zoek een stratenmaker voor het aanleggen van 230 m2 bestrating. Het gaat om paden, een oprit en terrassen. Dit moet gemaakt worden met tegels en klinkers. Er is een tuinontwerp aanwezig. Misschien moet de tuin nog worden afgegraven/opgehoogd/geëgaliseerd worden, maar dat bespreek ik graag met de vakman. De benodigde tegels/klinkers zijn nog niet aanwezig.
donderdag 20 februari 2020

Het realiseren van een nieuw terras

Ons terras aan de achterzijde van de woning ligt een kleine meter boven maaiveld. Het is in slechte staat en we willen deze vernieuwen en wat vergroten. We hebben beton in ons hoofd, maar ook grote betontegels zijn mooi. Het tuinontwerp met de betonnen keerwanden vinden we erg mooi. Het huidige oppervlakte is 30m2, Het zou de bedoeling worden om ongeveer 40m2 aan terras te realiseren
vrijdag 14 februari 2020

Bestraten 300m2 oprit

Ik wil een oprit laten bestraten: 300 m2 klinkers handmatig schoonmaken(zit veel zwarte grond op). 130 m1 banden stellen 300 m2 puinbed en zandbed maken (puin en zand zijn aanwezig) 300 m2 bestraten haakverband excl. knipwerk brekerzand, puin, klinkers en een grote en kleine trilplaat zijn aanwezig evenals een soort strakvlak van ±4 m1 breed.
zondag 9 februari 2020

Terras en oprit leggen

Het laten leggen van een terras 8x4 met 60x60 tegels Oprit met 40x40 waar een auto op moet kunnen Paadjes om het huis +/-25 M2 (tegels nog onbekend, 50x50 of kleiner. Nieuwbouw, alles is uitgegraven en zand ligt erin
zaterdag 8 februari 2020

Tegels vervangen in voortuin

Ik zoek iemand voor het leggen van tegels in mijn voortuin. Oppervlakte is in totaal ongeveer 22,5 m2 Oude tegels verwijderen en nieuwe leggen! Afvoeren is niet nodig.
dinsdag 4 februari 2020

Terras bestraten en eventueel een deel van de tuin

Het betreft het bestraten van 20 m2 terrastegels binnen een overkapping 60 x 60 x 4 (3 cm beton,1c m keramische laag) met flexibele voegmortel. Eventueel de rest van de tuin bestraten met 60 x 60 beton tegels +-30 m2 met een strook (of 2 stroken) grind. Ik kan zelf de tuin voorbereiden, het zal op zijn minst helemaal leeggehaald zijn en eventueel al afgevuld met geel zand. De vakman mag in de offerte al het benodigde materiaal aanbieden.
dinsdag 4 februari 2020

Oprit opnieuw bestraten en uitbreiden

Het opnieuw bestraten van de oprit +/- 40 m2 en uitbreiding oprit met +/- 43 m2. Huidige ondergrond oprit is gedeeltelijk zwarte grond. De 43 m2 uitbreiding is nu gazon. Leggen met klinkers in elleboogverband. Deze klus dient vóór eind mei gerealiseerd te zijn.
zondag 2 februari 2020

Terras betegelen met keramische tegels

Ik wil het terras van ons appartement betegelen met keramische tegels (op tegeldragers). Oppervlakte terras is 52 m². Voor de helft liggen er nu standaard betontegels, deze moeten verwijderd en afgevoerd worden. Prijs van de keramische tegels zou ik graag apart op de offerte willen hebben. Ik bevind me nog in de oriënterende fase. Het is op vier hoog, maar wel bereikbaar met een lift.
zondag 2 februari 2020

Bestraten sleufsilo

Ik wil graag 200 m2 gebakken klinkers in een sleufsilo laten leggen. Er ligt momenteel geen bestrating. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
zondag 2 februari 2020

Oprit ophogen en opnieuw bestraten

Onze oprit voor de garage opnieuw bestraten. Is nu verzakt door auto. Ophogen en stenen eventueel opnieuw leggen. Of nieuwe stenen leggen. Ligt eraan hoeveel dat scheelt in prijs. Oprit is zo'n 9 meter lang en 3 meter breed. (schatting) zou graag horen wat we ongeveer kwijt zijn.
dinsdag 28 januari 2020

Sierbestrating (tegels) aanbrengen

Het laten leggen van achter en zijtuin achter/naast hoekwoning Ca. 80 m2 tegels 60x60x4 Ca 15m2 waaltjes rondom tegels Opgesloten door ca 50 opsluitbandjes 5x15x100 Ca. 4 m3 ophoog zand benodigd Tuin wordt leeg opgeleverd en werkzaamheden beginnen dus met zandbed aanbrengen
dinsdag 28 januari 2020

Dakterras maken

Plat dak is voorzien van nieuw dakleer. Ik wil hier een terras / vluchtweg van maken met draintegels. Plat dak is toegankelijk via een deur. De oppervlakte bedraagt ongeveer 28 m².
zondag 26 januari 2020

Oprit laten bestraten

Onze oprit is helaas opengebroken omdat er leidingen in de grond moesten. De oude oprit heeft een basis van puin met daaroverheen een laag asfalt met kiezels erdoor. We zijn nu aan het zoeken naar een nieuwe (half)verharding voor onze oprit. Aangezien het een flinke oppervlakte is, zijn we op zoek naar budgetvriendelijke oplossingen. Ik heb een foto toegevoegd (ik kan er nog meer sturen). Het is een oprit met een bocht er in. Beide stukken zijn ongeveer 30 meter lang. Het ene deel is 5/6 meter breed het andere deel 4 meter. Aan het brede deel zit een stuk border vast. Deze border mag weg (dan wordt de breedte van dat stuk ruim 6 meter). Er staan daar 4 oude perenbomen. Een halfverharding kan om deze bomen heen gelegd worden neem ik aan? Ik ben heel benieuwd naar de kosten om dit aan te laten leggen. Is in totaal 300 m2.

Partners

Partners van Casius