Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Noord-Brabant.

533 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: een verhoogd dakterras aanleggen, dakterras aanleggen op plat dak, zij- en achterpad ophogen, het bestraten van een achtertuin met betonstenen, oprit ophogen en opnieuw bestraten, oprit bestraten, sierbestrating leggen in de achtertuin, betontegels 100x100 leggen, terras en oprit aanleggen, dakterras met balustrade en vlonderplanken aanleggen, oude tegels eruit nieuwe erin, keramische tegels plaatsen, verwilderde tuin opnieuw bestraten, het betegelen van de achtertuin, grote tegels zetten achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Noord-Brabant:

maandag 10 juni 2019

Uitgraven afvoeren opvullen en bestraten

Er moet ongeveer 25 vierkante meter tuin worden uitgegraven, afgevoerd en opgevuld worden. Daarna bestraten.
maandag 10 juni 2019

Grote tegels zetten achter tuin

Ik heb een tuin van 79 m2 en er ligt nu helft steen en helft gras. Er moeten grote lichtgrijze tegels gezet worden, en ik ben op zoek naar iemand die dit voor mij kan doen. Graag een offerte.
donderdag 6 juni 2019

Oprit en voortuin bestraten

Ik zoek een stratenmaker die 30 m2 aan 60 bij 60 cm tegels kan plaatsen in mijn tuin. Het gaat om de oprit en de voortuin. De bestaande tegels verwijderen we zelf en de nieuwe tegels schaffen we ook zelf aan. Wellicht gaat het ook om ophogen en egaliseren, maar dat bespreek ik graag met de stratenmaker.
woensdag 5 juni 2019

Oprit met betontegels bestraten

Ik zoek een stratenmaker die mijn oprit kan voorzien van nieuwe (beton) tegels. Het gaat om het verwijderen van 20 m2 aan bestrating, het ophogen en egaliseren met zand en opnieuw bestraten van die 20 m2. De oprit is zeer goed bereikbaar.
woensdag 5 juni 2019

Bestrating realiseren in de achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die mijn gehele achtertuin kan bestraten. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels (willen we wel houden) en het afgraven, ophogen met zand en egaliseren van de tuin. Vervolgens moet ongeveer 60 m2 bestraat worden. De achtertuin is bereikbaar via de poort. De nieuwe tegels zijn nog niet aanwezig.
dinsdag 4 juni 2019

Tuin volledig bestraten

Het betreft een verwaarloosde tuin die volledig herbestraat moet worden. In totaal circa 150 m2. Er ligt een bult zand op welke ook afgevoerd moet worden. Het doel is de tuin zo onderhoudsarm mogelijk te maken met een beperkt budget. Er kunnen eventueel gebruikte tegels toegepast worden. Het moet wel een geheel zijn natuurlijk.
dinsdag 4 juni 2019

Achtertuin bestraten

5 delen: 1pad 47 m2 klinker 1 x 20 m2 tegelwerk (hardsteen) in mortel met omlijning van klinkers in tuinhuis 1 20 m2 tegelwerk (hardsteen) in mortel met omlijning van klinkers onder pergola 1 parkeerplaats 45 m2 (20x30) met klinker omlijning grind 35 m2 tegels en klinkers aanwezig. geen randen aanwezig zie tekeningen voor verdere details
zaterdag 1 juni 2019

Oprit opnieuw aanleggen

We willen de oprit opnieuw aanleggen door middel van een onderhoudsvriendelijke optie. Zoals betonstenen of volledig beton laten storten. Naast mijn idee laat ik mij ook graag adviseren. Er moeten namelijk ook auto's op geparkeerd worden. Het gaat om gemiddeld 25 m2. Momenteel bestaat de oprit uit klinkertjes met mos ertussen en ander onkruid. Het verwijderen van de huidige situatie graag apart in de offerte vermelden.
zaterdag 1 juni 2019

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van sierbestrating in de voortuin. De tuin is 23.5 m2 en er ligt momenteel oude tegels in. Ik zorg er voor dat de oude tegels te verwijderd worden.
dinsdag 28 mei 2019

Terras aanleggen

Ik wil graag een offerte voor het aanleggen van een terras in achtertuin. 3 x 4 meter. Grond afgraven en afvoeren. Betonnen, antraciet stoeptegels 30 x30 cm leggen.
dinsdag 28 mei 2019

Een verzakt terras strak leggen

Ik zoek een stratenmaker die een bestaand terras in mijn achtertuin opnieuw kan leggen in verband met verzakking. Het gaat om 18 m2 wat opnieuw geëgaliseerd moet worden en misschien ook worden opgehoogd. Eventueel kan het terras ook opnieuw gelegd worden met nieuwe Toscaanse tegels. Dit bespreek ik graag met de stratenmaker. De tuin is goed bereikbaar.
maandag 27 mei 2019

Het bestraten van een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die onze achtertuin kan bestraten. Wij willen onze tuin graag laten bestraten met tegels van 60 bij 60 cm. Er hoeft geen ingewikkeld patroon in, alleen een vierkant van 4 x 4 motieftegels. Onze tuin is ongeveer 40 m2 groot. ligt al zand wat alleen geëgaliseerd moet worden. De tuin is bereikbaar per achterom. De tegels zijn reeds aanwezig.
zondag 26 mei 2019

Bestrating aanleggen

Wij wonen sinds 1 jaar in en nieuwbouw woning waarbij nu de voortuin aan de beurt is. Er dient een oprit worden gemaakt en 2 loop paden, totaal ongeveer 30 m2. Er zal een laag grond afgegraven moeten worden en afgevoerd, Zand gestort en daarna bestraat.
zaterdag 25 mei 2019

Terras aanleggen

Ik wil een terras met tegels aanleggen in achtertuin. Circa 35m2. Inclusief opsluitbanden. Tuin via poort, hoekhuis, bereikbaar. Ik zal voor de tegels zorgen. Graag een offerte.
donderdag 23 mei 2019

Garage oprit bestraten en opvullen

Ik ben op zoek naar iemand die de garage oprit op kan vullen met zand, en dit kan bestraten. Garage oprit 45 m2 Grotere vlakken tegels, zonder patroon Afgraving gebeurt met afvoer We zoeken stratenmaker met wat zand, alleen dit is nodig.
zondag 19 mei 2019

Tuin bestraten met klinkers

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die 18 m² kan bestraten in mijn achtertuin. Ondergrond dient nog een beetje opgehoogd en geëgaliseerd te worden. Qua tegels dachten wij aan klinkers, hierover laten wij ons graag informeren.
donderdag 16 mei 2019

Tuintegels leggen

We willen graag de tuin laten betegelen (+- 33m2). We zullen hem zelf ophogen maar de vakman moet het wel egaliseren. Een klein deel wordt kunstgras. Hier mag de grond ook worden voorbereid. Aandachtspunt: Inclusief leggen van afwatering. Aandachtspunt 2: We hadden keramieke tegels gekozen van de Praxis maar deze zijn niet leverbaar waarschijnlijk. Mocht dit wel lukken moeten deze wel in een speciale onderlaag vanwege de dikte van de tegel. Anders gaan we voor speciale keramiek tegels van 3 cm dik welke wel in zand kunnen. We zouden het graag binnen een paar weken laten doen maar hebben geen harde deadline omdat we ook tegels nog moeten bestellen.
donderdag 16 mei 2019

Tuintegels leggen

Graag zou ik door jullie een klein gedeelte van mijn tuin met tegels willen laten leggen. Momenteel ligt er zand. Het stukje wat betegeld moet worden is 5 m2.
woensdag 15 mei 2019

Oprit aanleggen

Oprit + pad naar de voor deur, totaal rond de 30 m2. Liefst in Belgisch kassei.
vrijdag 10 mei 2019

Achterplaats opnieuw leggen

Ik wil graag 41 vierkante meter betontegels 60x40 opnieuw bestraten in nieuw verband met telkens twee klinkers ertussen + 17 meter opsluitbanden bij borders aanleggen.
donderdag 9 mei 2019

Terras bestraten

Ondergrond is zwarte grond en erg ongelijk. Egaliseren met straatzand, bestrating leggen en invegen. Oppervlakte is +- 40 m2.
woensdag 8 mei 2019

Bestratingsklus in kruipruimte splitlevel woning

Wij hebben een huis gekocht met een kelder/kruipruimte (180 cm hoog) die via luik/deur toegankelijk is. Dus je hoeft geen trap te lopen. In deze ruimte ligt schoon zand en daarop willen bij betontegels van 30 x 30 x 4,5 cm. De tegels mogen gebruikte zijn, maar dan moeten ze wel redelijk fris zijn. Nieuwe tegels is ook prima. Eventueel is er nog zand nodig, maar dat kunnen we niet beoordelen. Het gaat om 31 m2. We krijgen de sleutel op 24 juni en voor 12 juli moeten de tegels erin liggen. De ruimte is goed/makkelijk toegankelijk. De tegels en het eventueel het zand moeten door een gang van 5 meter naar binnen worden gebracht. Wij zoeken een uitvoerder die ook de tegels en zand verzorgt en restanten afvoert.
dinsdag 7 mei 2019

De achtertuin bestraten en een plantenbak plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn tuin kan renoveren. Het gaat om een achtertuin van 50 m2. Er ligt al zand in de achtertuin dit moet alleen nog geëgaliseerd worden. Daarnaast wil ik een soort van stenen bakken waar beplanting in kan komen. De achtertuin is bereikbaar per achterom.
dinsdag 7 mei 2019

Bestraten achtertuin nieuwbouwwoning

Het betreft het bestraten van de achtertuin van een nieuwbouwwoning. Uitvoerdatum is afhankelijk van de levering tegels, dus in overleg. Zand en worteldoek wil ik best zelf aanschaffen en laten leveren maar kan wat mij betreft ook via uw bedrijf. De tegels zijn 60 x 60 x 4 cm. Er is geen ontwerp nodig. Eventueel enkele tegels niet leggen wat fungeert als perkje is het plan. De tuin is 35 m2 groot en is via een achterom bereikbaar.
zondag 5 mei 2019

Terras aanleggen met composiet planken

Ik ben op zoek naar iemand voor het leggen van composiet planken in houtkleur het liefst glad, dus zonder de ribbelkant boven. 16 m2 . De planken in 1 lengte.

Partners

Partners van Casius