Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor 100m2 aan keramische stenen leggen:

100m2 aan keramische stenen leggen

In onze nieuwe tuin moeten 100m2 keramische tegels van 2cm dik gelegd worden. De tegels hebben we reeds in ons bezit. Dit mag gebeuren ergens tussen medio augustus tot eind van het jaar. Dit moet volgens mij in cement gelegd worden. Wij zorgen dat de huidige tuin leeg is.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 100m2 aan keramische stenen leggen uit heel Nederland:

Keramische tegels 3 cm dik voor tuin leggen

Ik wil in mijn achtertuin keramische tegels van 3cm dik laten leggen. een groot gedeelte, 100m2, komt in de plaats van de bestaande tegels en 25m2 is nieuw. Totaal dus 125m2. Haal zelf de huidige tegels eruit.

Tuin opnieuw aanleggen en ontwerp maken

Ik heb een nieuwe woning gekocht en wil graag de tuin opnieuw laten aanleggen, een moderne tuin. De tuin ligt aan een soort sloot en heeft een oppervlakte van ongeveer 100m2. Wij willen graag de tuin op 1 hoogte met een verlaging naar het water dat je daar ook met een paar stoelen kan zitten. Verder willen wij keramische tuintegels (bijvoorbeeld van Hornbach kan ook). Er hoeft geen schutting te worden geplaatst. Ten slotte willen wij een kleine overkapping. Graag ontvang ik van een offerte. Zie ook de bijgevoegde foto, het betreft de achtertuin van perceel 4553.

Tegelzetter voor het betegelen van nieuwbouwwoning met vloerverwarming, 3 woonlagen.

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht in Hoofddorp en zoeken een tegelzetter die onze eengezinswoning wil betegelen die uit drie woonlagen bestaat. We krijgen overal vloerverwarming en vloerverkoeling bij de oplevering en er wordt gebruik gemaakt van een warmtepomp in plaats van een cv ketel. De vloer wordt opgeleverd met vloerverwarming/verkoeling in een 7cm zandcementvloer. De ruimtes; toiletten, badkamer, en de meterkast hoeven niet betegeld te worden. Uiteraard ook de trap hoeft niet betegeld te worden. Wij willen graag op de begane grond vloertegels met afmeting 75x75cm, en op de eerste en tweede verdieping keramische parkettegels van 120x30cm gelegd hebben. De begane grond oppervlakte is ongeveer 56m2 wat betegeld moet worden en de bovenverdiepingen samen ongeveer 100m2. In totaal gaat het om een oppervlakte van ongeveer 160m2. We willen graag een vrijblijvende offerte voor het betegelen van mijn huis inclusief overige materialen? Hoe lang doet u over de werkzaamheden? Wij verzorgen zelf de tegels. Met vriendelijke groet,

Nieuwe woning bouwen

In de omgeving Utrecht willen wij een huis laten bouwen. Het dak zal een oppervlakte hebben van circa 100m2. De goothoogte +- 6m. Wij willen graag een mooie, donkere keramische dakpan voor het dak gebruiken. Niet heel groot, maar met het oog op de prijs ook niet te klein. Voor het leggen hiervan zijn wij opzoek naar een dakdekker die zowel isolatie als de dakpan kan doen. Materiaal hebben wij zelf niet tot onze beschikking. Wij zijn op zoek naar een offerte die duidelijk uiteenzet de kosten aan arbeid en materiaal. Daarnaast zouden wij graag een indicatie hebben van het aantal verwachte arbeidsdagen. Het huis wordt naar verwachting in september gebouwd. I.v.m. nachtdiensten graag contact per email. Vriendelijke groet,

Dakpannen vervangen

Ongeveer 100m2 dakpannen vervangen. Keramische pannen. Wat gaat dat ongeveer kosten.

Keramische vloer leggen +/- 100m2

Voor mijn nieuwe huis ben ik opzoek naar een vakman die mijn tegelvloer ter grootte van 100 m2 perfect kan leggen met tegels van 60 x 60 cm. Ook dient de vloer afgewerkt te worden met stenen plint. Keramische tegels leveren we zelf aan. We zoeken een vakman die heel precies werkt. De klus zal in januari 2012 uitgevoerd dienen te worden.

Het leggen van keramische vloertegels in ...

Het leggen van keramische vloertegels in hal woonkamer keuken toilet en badkamer, ongeveer 100m2. Wandtegelen van toilet en 2 badkamers, ongeveer 53m2.