Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit, binnenplaats en tuinpad bestraten:

Oprit, binnenplaats en tuinpad bestraten

Totaal tussen de 550 en 600 m2. Op de schets is dit het rode gedeelte. In detail kunnen er afwijkingen zijn, dit is een schets!. Het product waar we naar op zoek zijn is gebakken klinkers (dik formaat/waal formaat) rood. Hetzij nieuw of gebruikt. aub mee-offreren. Grove grondwerk, inclusief opleveren op hoogte (laser) en gele zand word door ons zelf gedaan (op uw aanwijzigingen en hoogtes). Opname op locatie is na overleg mogelijk
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit, binnenplaats en tuinpad bestraten uit heel Nederland:

Betontegels op oprit en grind ernaast

De oprit is gelegd met stoeptegels. Dit begint te verzakken. Eronder ligt geel zand. U dient het een beetje op te hogen (dan wel egaliseren). In totaal is het 200 m2 ongeveer, inclusief de binnenplaats. De ondergrond van zand kan blijven. We willen nu graag een wat meer stoere uitstraling en willen dat bereiken met een betontegel. Naast de oprit dient er grind aangebracht te worden. Graag even komen kijken en overleggen. In overleg: Oude bestrating graag verwijderen en afvoeren. Heeft u foto 's van opritten?

Klimop verwijderen van de muur

Van mijn muren op de oprit moet de klimop verwijderd worden evenals aan de binnenplaats. In totaal gaat het om ongeveer 15 m2. Muuroppervlak met matige begroeiing. Ook moet het afgevoerd of versnipperd worden.

Boerenerf bestraten

Oprit, binnenplaats en rond de stallen. Plm. 700 m2 erfverharding. Ik wil graag een grove prijsopgave van u krijgen ivm de aankoop van een pand in Tinte. Het erf is zeer ouderwets, een deel grindpad en de rest is... gras!? het grindpad, circa 60 m2 mag ook opgewaardeerd worden met wit grind. Voor de erfverharding zoeken we een betaalbare grijze klinker. Graag een indicatie met een gemiddelde prijs.