Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor gebruikte klinkers laten leggen:

Gebruikte klinkers laten leggen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het leggen van gebruikte klinkers plus de ondergrond klaarmaken voor een parkeerplaats van ongeveer 150 m2.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gebruikte klinkers laten leggen uit heel Nederland:

Achtertuin bestraten en terras van gebruikte materialen plaatsen

Ik zoek een hovenier/stratenmaker die een aantal klussen kan doen in mijn achtertuin. Ik wil graag mijn tuin laten bestraten en een houten terras aan laten leggen. In onze tuin liggen klinkers, deze zijn er inmiddels allemaal uit. Het gaat om 28 m2 aan bestrating. Verder willen we ons 12 m2 houten terras verplaatsen in de achtertuin. We hebben onze tuin over hoop moeten halen door herstel rioleringswerkzaamheden. Dit heeft er voor gezorgd dat we nu de mogelijkheid hebben om onze tuin te herschikken. Het gaat om werk in de achtertuin van een tussenwoning. Wellicht moet voor de bestrating de aarde nog wel geëgaliseerd worden.

Straatwerk aan de oprit

We zouden graag offerte ontvangen voor uitbreiden van onze huidige klinker oprit. Deze willen we uitbreiden met ongeveer 15 m2 met ook wellicht straatklinkers weer? Is mede afhankelijk van de prijs en of gebruikte klinkers wellicht een optie zijn? Ook willen we graag prijs indicatie voor ophalen, zijn wat verzakt, van huidige klinkers op oprit ongeveer 17 m2. Voor het stuk oprit wat we erbij willen moet er grond worden afgegraven en afgevoerd en zal er uiteraard weer zand in moeten en beton bandjes er langs. De bielsen voer ik zelf af eerst en in midden van tuin grind en betonbanden haal ik ook zelf weg evenals de nog aanwezige struiken.

Nieuw terras aanbrengen en gehele tuin bestraten

Het gaat om het opnieuw bestraten van onze voor- en achtertuin. Inclusief het weghalen van het oude terras en plaatsen van een damwand voor het nieuwe terras. Van de in totaal 125 m2 willen we ongeveer 110 m2 met (gebruikte) klinkers bestraten. De overige 15 m2 met tegels. Wij zorgen zelf voor het aanschaffen van de klinkers en tegels. Het komt voor ons goed uit als dit in maart kan worden uitgevoerd.

Klein grasperk vervangen door klinkerbestrating

Ik heb in mijn achtertuin een grasperk van ongeveer 15 m² en wil dat laten vervangen door klinkerbestrating. Dat mogen best gebruikte klinkers zijn. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarbij dan graag uw prijsindicatie.

Leegruimen, egaliseren en bestraten

Ik wil het achterste deel van de tuin (50 m2) laten leeghalen (op twee grote bomen na), egaliseren en bestraten. Liefst met de goedkoopste tegels, gebruikte klinkers zijn prima. De tuin is lastig te bereiken, daarvoor misschien even komen kijken.

Bestrating in achtertuin wijzigen

Ik wil de bestrating in mijn achtertuin graag laten opknappen. De oude bestrating moet eruit en er moet wat zand worden aangevoerd. Daarna wil ik er nieuwe bestrating in patroon laten aanleggen met gebruikmaking van de oude tegels en gebruikte klinkers die ik al voorhanden heb. Het gaat om een terras en een toegang naar de poort, in totaal ongeveer 25 m². Ik stel een bezoek op prijs, zodat het werk even besproken kan worden. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Industriegrond bestraten

Ik ontvang graag een offerte voor het bestraten van 1600 m2 ruwe grond. Graag een offerte met nieuwe en gebruikte stenen. Het gaat om donkergrijze klinkers. De grond is eventueel te bezichtigen. Het moet schuin aflopen (1 kant op).

Plein bestraten met klinkers

Ik wil graag het plein voor ons bestraat hebben. Het is 900 m2 en dit laat ik graag bestraten met gebruikte klinkers. Er ligt nu gras, daaronder ligt geel zand. Het omleggen kunnen we eventueel zelf doen.

Van bosgrond industriebestrating maken

Industriebestrating met gebruikte klinkers verzorgen: Het oppervlak is 18 x 3 meter. Dat is nu bosgrond: bewerken tot geschikt terrein. De bestrating dient bereikbaar/berijdbaar te zijn met een heftruck van 2000 kg. Het liefst met gebruikte klinkers werken, indien u die kan verzorgen. De werkplek is vrij toegankelijk.

Lange inrit aanleggen

Gaarne offerte voor de aanleg van een lange, rechte inrit van 110 meter lang x 3 meter breed. A) Klinkers: goedkope gebruikte betonklinkers toepassen waarvan 120 m2 ter plaatse beschikbaar is in bestaand straatje. B) Kraan: bestaande weg is met puin verhard. Deze met 20 cm afgraven en grond langs de weg dumpen. C) Zand: circa 30 m3 zand opbrengen Arbeid: bestraten, vlakken, trillen (BTW tarief 6%). Geen banden toepassen, geen extra puin gebruiken. Prijsopgave per item en prijzen all in.