Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit laten beklinkeren:

Oprit laten beklinkeren

Ik wil voor mijn huis een oprit laten leggen met betonklinkers. De oppervlakte is ongeveer 55 m2. Werkzaamheden bestaan uit: verwijderen oude oprit (betonklinkers) ongeveer 25 m2, uitgraven van de oprit, verwijderen van enkele boomwortels, aanbrengen van opsluitbanden, aanbrengen gebroken puin en vulzand en leggen van nieuwe klinkers.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit laten beklinkeren uit heel Nederland:

Oprit aanleggen

Ik wil een oprit van ongeveer 15 m² (4.70 bij 3.20 meter) beklinkeren. Er ligt nu grind. Ik wil dat het grind ook wordt afgevoerd.

Oprit beklinkeren

Het gaat om het laten beklinkeren van een oprit van circa 120 m2. Er ligt al een laag, aangetrilde, gebroken puin. De afmeting van de klinker zullen ongeveer 20 bij 7 cm gaan worden

Oprit beklinkeren

Ik wil mijn voortuin beklinkeren. Deze is 7 bij 14 meter en moet compleet gedaan worden. De voortuin is voor de helft gevuld met gras en voor de helft met zand en dat moet dus afgevraagd en opnieuw opgevuld worden. Afvoeren mag door de vakman gedaan worden.

Oprit laten beklinkeren

Oprit leggen met H klinkers zonder facet. Band aan de zijkant van de oprit 10x20x100 ongeveer 9 m. Rekening houden met het verwijderen van boomwortels. Oppervlak max. 60 m2. Ik heb hier nog ongeveer 10 m2 nieuwe klinkers. Op ongeveer de helft van de oprit liggen nu betonklinkers die moeten worden verwijderd

Oprit opnieuw laten beklinkeren

De oprit is 80 m2 en ik wil deze opnieuw laten leggen. Gelieve via de mail de offerte sturen als dat mogelijk is.

Gehele oprit herbestraten

110 m2 oprit beton weghalen en gehele oprit beklinkeren

Aanleggen nieuw terras, looppaden en oprit

Aanleggen van een nieuw terras, looppaden en beklinkeren bij de achterdeur. Ook de oprit moet nog beklinkerd worden. Klinkers in overleg - eventueel leveren. Gaat om ongeveer 90 m2 in totaal.

Oprit bestraten met klinkers

Ligt nu split op de oprit. Hiervan moet 10-20 cm vanaf. Daarna aanvullen met zand en beklinkeren met waalformaat 20x5x8 cobblestones antraciet. Tevens 15 opsluitbanden 6x20x100 zwart plaatsen. Oprit is 3 meter breed bij 10.45 meter. De cobblestones moeten ook geleverd worden.

Nieuwe tuin aanleggen. Voor het huis en ...

Nieuwe tuin aanleggen. Voor het huis en achter het huis. Onderhoudsvriendelijk dit door middel van bestrating. Oprit beklinkeren. Oppervlakte totaal is ongeveer 200 m2.