Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor achtertuin betegelen:

Achtertuin betegelen

Mijn achtertuin van 50 m² ligt 'braak' en ik wil de tuin graag laten betegelen met stoeptegels van 30 x 30 cm. Ik denk dat er al voldoende zand ligt. Ik ontvang graag uw offerte. Er mag een aparte post worden opgenomen voor het leveren van de tegels. Ik stel uw bezoek op prijs.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achtertuin betegelen uit heel Nederland:

Betegelen achtertuin

Ophogen en betegelen (60x40 tegels)

Ophogen én nieuwe tegels voor én achtertuin in spijkenisse én schuttingen zsm

De achtertuin is 27m2 ophogen én betegelen

Achtertuin betegelen

Ik wil in het achterste gedeelte van mijn achtertuin opnieuw de stoeptegels laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van 6x3=18m2. De oude tegels moeten worden weggehaald en opnieuw gelegd worden zodat het er weer netjes uitziet. Ben benieuwd hoeveel dat gaat kosten, de materialen zoals zand en gereedschap koop ik zelf.

Achtertuin betegelen

Wij willen de achter tuin gedeeltelijk betegeld hebben de tuin is compleet 14 bij 5,5 meter op de foto is te zien hoe we het willen hebben namelijk met een stukje kunst gras er in die 4 bij 3 meter moet worden en de rest zou betegeld moeten worden met tegels van 60x60 cm de tuin is dan leeg en al geegaliseert ik hoor graag wat de kosten voor het leggen van de tegels en eventueel met de prijs van de tegels erbij tegels soort antriciet beton gr max meij

Terras en voortuin bestraten

Ik wil mijn terras in de achtertuin bestraten. Is voorbereid, enkel het aantrillen en betegelen moet gedaan worden. Het gaat om ongeveer 36 m2 met 30 x 60 stenen betegelen. Ik wil ook de voortuin van 10 m2 bestraten met klinkers.

Voor-, zij- en achtertuin onderhanden nemen

Gaat om 90 m² tuin (schatting). Project omschrijving: in de achtertuin plus een deel van de zijtuin wil ik graag het gras vervangen en kunstgras aan laten leggen. In de achtertuin een strook aanleggen waarop BBQ en stoelen kunnen staan. Ander deel van de zijtuin plus voortuin betegelen en verhoogde borderbakken aanleggen waarin beplanting kan worden gedaan. Tevens LED verlichting in de borderbakken aanbrengen. Achtertuin heeft een achterom.

Achtertuin laten betegelen

Tuin laten betegelen in de achtertuin. De achtertuin is 50 m2. Er ligt wel al zand.

Achtertuin betegelen

Ik wil de achtertuin ophogen en/of egaliseren en betegelen. De achtertuin is 8 bij 2,5 meter.

Achtertuin betegelen

In de achtertuin van onze nieuwbouwwoning wil ik graag tegels laten plaatsen. De oppervlakte is 59 m2 en de grond is al vernieuwd. Dit zal nog wel geëgaliseerd moeten worden en de tegels gelegd. De oppervlakte is 59 m2 en de tuin is goed bereikbaar.

Tuin egaliseren, bestraten en kunstgras leggen

Bij onze nieuwbouwwoning is een voor en achtertuin. Achtertuin is 26m2. Het zou gaan om egaliseren en bestraten van Ca. 19m2 en de rest kunstgras. De voortuin gaat om 12m2 betegelen en egaliseren.

Partners

Partners van Casius