Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit laten beklinkeren:

Oprit laten beklinkeren

Oprit leggen met H klinkers zonder facet. Band aan de zijkant van de oprit 10x20x100 ongeveer 9 m. Rekening houden met het verwijderen van boomwortels. Oppervlak max. 60 m2. Ik heb hier nog ongeveer 10 m2 nieuwe klinkers. Op ongeveer de helft van de oprit liggen nu betonklinkers die moeten worden verwijderd
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit laten beklinkeren uit heel Nederland:

Oprit opnieuw laten beklinkeren

De oprit is 80 m2 en ik wil deze opnieuw laten leggen. Gelieve via de mail de offerte sturen als dat mogelijk is.

Gehele oprit herbestraten

110 m2 oprit beton weghalen en gehele oprit beklinkeren

Aanleggen nieuw terras, looppaden en oprit

Aanleggen van een nieuw terras, looppaden en beklinkeren bij de achterdeur. Ook de oprit moet nog beklinkerd worden. Klinkers in overleg - eventueel leveren. Gaat om ongeveer 90 m2 in totaal.

Oprit bestraten met klinkers

Ligt nu split op de oprit. Hiervan moet 10-20 cm vanaf. Daarna aanvullen met zand en beklinkeren met waalformaat 20x5x8 cobblestones antraciet. Tevens 15 opsluitbanden 6x20x100 zwart plaatsen. Oprit is 3 meter breed bij 10.45 meter. De cobblestones moeten ook geleverd worden.

Nieuwe tuin aanleggen. Voor het huis en ...

Nieuwe tuin aanleggen. Voor het huis en achter het huis. Onderhoudsvriendelijk dit door middel van bestrating. Oprit beklinkeren. Oppervlakte totaal is ongeveer 200 m2.