Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Venlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Venlo heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Venlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Venlo of directe omgeving.

435 klanten uit Venlo bevelen een bij Casius in Venlo aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Venlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: plaatsen stelconplaten, gepolymeerd beton storten, dakterras aanleggen en dak verstevigen, opnieuw bestraten 21 aaneengesloten parkeerplaatsen, dakterras realiseren, oprit en meter naast en 1,5 meter achter schuur, vlonderdelen vervangen, betonvloer met namaakvoegen storten in de tuin, ophogen terras en looppaden, tuin bestraten met perken, uitbreiding parkeerplaats, betegelen speelveld hondenopvang, opritten bestraten, terras rondom zwembad bestraten, voortuin laten betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Venlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Venlo:

Gebruikte klinkers laten leggen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het leggen van gebruikte klinkers plus de ondergrond klaarmaken voor een parkeerplaats van ongeveer 150 m2.

Oprit en tuin bestraten

Wij zoeken een stratenmaker die aan de voor- zij- en achterzijde van de woning de tuin kan bestraten. Het gaat om het compleet aanleggen, uitgraven, juiste zand/steen aanbrengen, aantrillen en stenen plaatsen. Het gaat om ongeveer 100 m2.

Achtertuin bestraten

Ik wil mijn achtertuin circa 13m2 gelegd hebben met ophogen. Terrastegel is 60x60x3.5 tuin circa 2. 60 x 4,80 Heb geen zand of wat, moet ook mee genomen worden in de prijs.

Terras met keramische tegels aanleggen

We willen graag met keramische tegeles een terras leggen van beton op beton. Dit moet wellicht nog enigszins opgehoogd en geëgaliseerd worden. Het gaat om 19 m2. De tuin is goed bereikbaar.

Betegelen van de tuin

Alles uitgegraven. Er moet alleen nog zand in en aangetrild worden. 35 m2. Tuin is goed toegankelijk.

Voortuin en oprit bestraten

Het laten leggen van bestrating in de voortuin en garage oprit, ongeveer 25 m2. Op dit moment hebben wij een tuin met bloemen, dit zal eerst verwijderd moeten worden en geëgaliseerd. Vervolgens bestraten. Materialen voor de vakman. Goed bereikbaar.

Tegels verwijderen van het balkon

Het werk is op een balkon van 3 hoog. Er moeten tegels verwijderd worden, deze liggen in cement boven drainage tegels. Ik wil vervolgens composietplanken laten leggen op het balkon. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 20 m2.

Terras en pad opnieuw bestraten

Ik wil de oude tegels laten verwijderen en een nieuw terras aanleggen en ook een pad aanleggen. Het gaat om ongeveer 20 m2.

Tuintegels leggen

Ik wil graag in juli 2018 tegels in mijn tuin laten leggen. Het gaat om 50 stuks van 60 x 40 cm, met uitsparingen voor een kleine plastieken vijvertje. 2 kleine plekken in de tuin schuin laten leggen om met de rolstoel erop te komen. In de kleine berging binnen ook tegels laten zetten. Alle tegels heb ik al.

Vervangen van vlonder vloer

Het huidige dakterras van zo'n 20 m2 is voorzien van een oude vergane vlonder vloer welke vervangen moet worden. Toegankelijk via binnendoor. Graag een complete offerte inclusief materialen en manuren.

Terras geheel bestraten

Gehele achtertuin bestraten met grote tegels van 100 x 100 cm inclusief voorbereiding gele zand ed. De totale oppervlakte is 56 m2 dus een totaal offerte gewenst

Oprit laten beklinkeren

Ik wil voor mijn huis een oprit laten leggen met betonklinkers. De oppervlakte is ongeveer 55 m2. Werkzaamheden bestaan uit: verwijderen oude oprit (betonklinkers) ongeveer 25 m2, uitgraven van de oprit, verwijderen van enkele boomwortels, aanbrengen van opsluitbanden, aanbrengen gebroken puin en vulzand en leggen van nieuwe klinkers.

Bestrating vervangen

Bestaande klinkers ophalen en afvoeren. Bestrating betonplaten 60 x 30 x 4 cm leggen (kleur is al bepaald) inclusief ophogen 2 cm. Oppervlakte circa 50 m2. Graag in overleg de materialen aanschaffen.

Achtertuin betegelen

Mijn achtertuin van 50 m² ligt 'braak' en ik wil de tuin graag laten betegelen met stoeptegels van 30 x 30 cm. Ik denk dat er al voldoende zand ligt. Ik ontvang graag uw offerte. Er mag een aparte post worden opgenomen voor het leveren van de tegels. Ik stel uw bezoek op prijs.

Oprit laten beklinkeren

Oprit leggen met H klinkers zonder facet. Band aan de zijkant van de oprit 10x20x100 ongeveer 9 m. Rekening houden met het verwijderen van boomwortels. Oppervlak max. 60 m2. Ik heb hier nog ongeveer 10 m2 nieuwe klinkers. Op ongeveer de helft van de oprit liggen nu betonklinkers die moeten worden verwijderd

Sierbestrating leggen

Circa 65 m2 sierbestrating leggen. Gele zand reeds aanwezig maar moet nog afgereden worden. Tegel formaat 50 x 50 cm.

Achtertuin aanleggen

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in mijn achtertuin. Het gaat om een deel van de achtertuin is 4.20 bij 3.20 meter en moet volledig bestraat worden met tegels van 40 bij 120 cm. Ook de weg naar de deur van 5.80 meter. De rest van de tuin moet gras gelegd worden.

Tegels in de achtertuin leggen

Ik wil de bestrating laten vervangen in mijn achtertuin. De oude tegels en grond verwijderen, afvoeren, nieuwe gele grond storten en de nieuwe tegels leggen. Het betreft een achtertuin van 44m2 en de tegels zijn 60x60 cm. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Terras in de achtertuin laten maken

Het aanleggen van een terras in de achtertuin van ongeveer 50 m². Iets meer dan de helft is al terras, het andere gedeelte is aarde.

Verzakte oprit renoveren

Wij hebben bij onze woning een oprit van 12 x 4,5 meter, totaal dus 54 m². De oprit is bestraat met klinkers en behoorlijk verzakt. Wij laten de stenen graag verwijderen, de oprit ophogen en daarna dezelfde klinkers omgelegd weer plaatsen. De oprit moet op afschot naar een bestaande put worden gelegd. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Bestrating laten vervangen

Ik wil graag de huidige bestrating van de oprit laten vervangen voor grote tegels van 60 x 60 centimeter. Wij gaan bij de Gamma kijken voor de aanschaf van de nieuwe tegels. Wellicht dat de oprit ook geëgaliseerd moet worden.

55m2 flagstones leggen

Wij willen ons terras en 2 paden bestraten met relatief kleine flagstones. We kunnen de flagstones kopen voor 850 euro en willen graag weten wat we moeten tellen voor de loonkosten, cement en indien nodig zand. Om kosten te besparen willen mijn partner en ik beide meehelpen tijdens het leggen. We hebben geen ervaring.

Divers straatwerk

Het gaat om het herbestraten (met nieuwe stenen) van ongeveer 90 m2. De oude stenen laat ik graag afvoeren en er zijn nog geen nieuwe stenen. Daarnaast ongeveer 8 m2 nieuwe oprit maken, dus met fundering. Als laatste moet er een bestaand pad verlengt en verbreed worden. Is ongeveer 8 m2, huidige pad bestaat uit gebakken waaltjes. Zie foto. Wij denken er aan om het geheel met gebakken waaltjes te laten doen.

Terras aanleggen

Terras leggen van 6.06 x 2.5 meter van terrastegels in cement inclusief grondwerk en afwerking.

Tuin laten bestraten

Bestraten van 45 m2 tuin. Oude bestrating is eruit en afgevoerd. Geel zand aanwezig. Tegels die erin komen zijn 60x20x6 (cm)