Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor beton oprit realiseren:

Beton oprit realiseren

Beton oprit realiseren in de voortuin, deze is vanaf de straat bereikbaar. Het gaat om 90m2. De huidige oprit is van klinkers en tuingrond. Gewenste levering in het voorjaar.
Onze klant uit Sittard (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton oprit realiseren uit heel Nederland:

500 a 600 m2 bestraten

Sleuteloverdracht is 01-09-2020 maar ik zou wel graag alvast een inschatting willen voor onderstaande werkzaamheden; Bestraten van 500 of 600 m2, alles recht toe en recht aan. Zie bijlage, het gaat om de grijze delen, waarbij de oprit (links onder) 100 m2 is en wij niet zeker weten of we die willen bestraten. Delen: 1 - Inrit tot aan paardenbak 2 - rijgedeelte voor schuren langs (dwars op inrit) 3 - parkeerplaats voor 4 - Parkeerplaats achter 5 - Klein stukje bij paardenbak Vrijwel alles is nu beton (10 cm met wapening), dat zal worden verwijderd, als u dat ook aan kan bieden, dan graag, het gaat om 350 m2, de rest is gras dat nog moet worden geegaliseerd.

Beton klinkers laten leggen

Aanleggen van bestrating bestaande oprit richting achtertuin. Gaat om oppervlakte van 27m2. Stenen zullen aanwezig zijn. Oppervlakte is vrij vlak, maar dient waarschijnlijk wel aangetrilt te worden.

Oprit ophogen en herbestraten

Verzakkingen gezamenlijke oprit herstellen. Afmetingen 6 x 14,25 meter. Bestaande beton klinkers hergebruiken.

Bestrating ophogen

Terras en oprit ophogen en opnieuw bestraten De globale afmetingen: Oprit 40 m2 : beton tegels 40 x 60 mag anders, tenminste 10cm ophogen Terras en paden 50 M2: 40x 40 wildverband, diverse afmetingen, natuursteen, graag behouden, ophogen en weer rechtleggen ( verzakt en veel naden)

Oprit en terras bestraten

Ik ben op zoek naar een stratenmaker voor het laten leggen van een oprit (geschikt voor een zware auto 1750 Kg.) en terras welke in elkaar overgaan. Het betreft een nieuwbouw woning. Een beton look vinden wij mooi. Het gaat om 221 m2. Graag ontvang ik uw vrijblijvende offerte.

Oprit vervangen en beton storten

Wij willen graag een gedeelde oprit laten vernieuwen, het gaat om 60 m2. De huidige ondergrond moet er nog uit gehaald worden en waarschijnlijk opgehoogd. Ons idee gaat uit naar gegoten beton met coating in antraciet grijs. We delen de oprit met de buren.

Oprit bestraten

Oprit bestrating met betonklinkers. Ligt momenteel oude betont tegels. Oppervlakte ongeveer 20 m2. Worden oude beton tegels dan ook meegenomen?

Het aanleggen van een grote oprit in beton

Ik zoek een stratenmaker voor het leveren en bestraten van 600 m2 aan klinkers (kinderkopjes) in beton. Het gaat om de voorbereiding, materiaal en bestraten.

Oprit/terras/pad aanleggen in printbeton in Helmond

Ik wil de oprit, terras en een pad van terras naar de schuur in printbeton laten aanleggen (bewapend) bij een in aanbouw zijnde nieuwbouwwoning in Helmond. In totaal beslaat het een oppervlakte van ongeveer 70/80 m2. Bij voorkeur wordt de kleurstof in de betonmixer gemengd voor een door en door kleuring (duurzamer?). Om na de storting het patroon in het beton te stempelen (motief nog niet bekend). Graag ontvang ik een uitgebreide offerte waarin alle werkzaamheden afzonderlijk worden weergegeven.

Aanleggen oprit

Ik zou graag een oprit willen laten aanleggen van ongeveer 33 m2 (ongeveer 10.7 x 3) bij een nieuwbouwhuis. Er ligt momenteel niks, gewone grond. Het moet nog worden geëgaliseerd met zand. We twijfelen nog of er beton of kiezelstenen moeten komen. Goed bereikbaar vanaf de straatkant.

Partners

Partners van Casius