Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Schinnen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Schinnen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Schinnen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Schinnen of directe omgeving.

18 klanten uit Schinnen bevelen een bij Casius in Schinnen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 7,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Schinnen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: verharding aanleggen, rondom een chalet bestraten, oprit en terras bestraten, houten terras op palen realiseren, terrassen aanleggen voor CPO project, oprit bestraten, stukjes tuin bestraten, tuintegels leggen, aanleggen van 24 parkeerplaatsen en verwijderen van omgekapte bomen, bestrating opnieuw leggen, tuin bestraten, dakterras monteren, aanleggen voorerf, betegelen bestaand dakterras, oprit aanleggen met betonklinkers en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Schinnen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Schinnen:

Terras met stoeptegels aanleggen

Ik wil een nieuw terras aanleggen van ongeveer 3 x 7.50 meter. Stoeptegels heb ik al in voorraad. Ik wil ook zelf zand kopen.

Terras aanleggen met nieuwe klinkers

Het bestraten van 160 m2 met betonklinkers (MBI Geocolor excellent) inclusief circa 70 meter opsluitband. Circa 60 m2 is reeds bestraat, hier alleen nieuwe betonklinkers. De rest is niet bestraat en moet ook ontgraven worden. De grond kan op eigen perceel verwerkt worden. Er zitten deels nog wortels van struiken in die er uit moeten. Voor circa 60 m2 moet er ook een fundament van korrelmix onder in verband met de toekomstige plaatsing van een tuinhuis. De terrasvlakken in elleboogverband, paden en cirkel in strekverband. Een minigraver kan via een talud in de tuin komen. De materialen kunnen met kraan van een vrachtwagen bovenop het talud geplaatst worden.

Terrasbestrating leveren en leggen

Leveren en leggen bestrating nieuw terras van ongeveer 80 vierkante meter. Tegels kleur antraciet of zwart, 20x30x4. Betonzand / gemetselde omranding zijn voorbereid. Tegels aanschaffen in overleg.

Tegels van bestaand terras recht leggen!

Betreft ongeveer 80m2 (4x20m)de tegels oppakken en hergebruiken. Opvullen en aanstampen en weer terug leggen in het zelfde motief. Opvulzand zal door de stratenmaker geleverd worden,tegen betaling natuurlijk. Het project is vrij toegangkelijk en kan gezien worden.