Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terrasbestrating leggen:

Terrasbestrating leggen

In de achtertuin en oprit circa 120 m2 liefst niet op zand, maar op split of grit of slakken (Duitse principe).
Onze klant uit Plasmolen (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrasbestrating leggen uit heel Nederland:

Terrasbestrating aanleggen

Het laten leggen van ongeveer 100 m2 aan terrastegels in en rondom een tuinhuis. Het tuinhuis is ongeveer 8*6 meter en heeft in het tuinhuis een binnenruimte. Tegeldikte kan in overleg, e.e.a. afhankelijk van mogelijkheden. Belangrijk vind ik dat het recht ligt, niet verschuift en voor het buitengedeelte geen gras en onkruid vat krijgt op de voegen. Locatie is goed bereikbaar voor groot gereedschap/apparatuur.

Terrasbestrating aanleggen

Ik wil graag in de achtertuin een deel laten bestraten. Het gaat om een tuin van 8 bij 5 meter waarvan 25 vierkante meter bestraat dient te worden. Wij zullen er zelf voor zorgen dat de ruimte leeg is, maar voor dat de stenen gelegd worden moet het ongeveer 8 centimeter worden opgehoogd. Graag een begroting voor zowel het leggen van stenen als tegels aangezien wij nog niet hebben besloten wat het gaat worden.

Terrasbestrating leveren en leggen

Leveren en leggen bestrating nieuw terras van ongeveer 80 vierkante meter. Tegels kleur antraciet of zwart, 20x30x4. Betonzand / gemetselde omranding zijn voorbereid. Tegels aanschaffen in overleg.

Terrasbestrating leggen

Terras aanleggen met betontegels 50 x 50 x 2 cm. Tegels al in huis. Bestaand terras, hoekje heb ik leeggemaakt, oude tegels er uit gehaald. Ongeveer 16 m2. Er moet nog zand bij, zeker nog een kuub.

Terrasbestrating leggen

Het leggen van een terras in de achtertuin. Deze is makkelijk te bereiken via een gangpad. Het niveau moet iets opgehoogd worden. De voorkeur gaat uit naar oude waaltjes of een vierkante trommelsteen. Het gaat om zo'n 11 m². Offerte inclusief ophoogzand en stenen.

Terrasbestrating leggen

Terras achter woonhuis bestraten, stenen en tegels aanwezig. Alles moet door woonhuis naar achteren gebracht worden incl. wit zand e.d. Er moet nog ca. 5 m3 zwarte grond afgevoerd door huis. Ca. 40 m2 rechttoe rechtaan. Ontwerp aanwezig. Op korte termijn uitvoeren.

Terrasbestrating

Stoeptegels eruit en dan tegels leggen van 60 bij 60. Ongeveer 50 vierkante meter. Tegels leveren we zelf aan.

overnieuw leggen van terrasbestrating in ...

overnieuw leggen van terrasbestrating in de tuin