Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestaande oprit vervangen met stevige ondergrond:

Bestaande oprit vervangen met stevige ondergrond

Ongeveer 135 m2 herbestraten. Inclusief stevige ondergrond die niet meer verzakt. Bestaande tegels/ stenen evt. afvoeren. In overleg biedt de vakman de nieuwe tegels aan. Locatie is goed toegankelijk.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande oprit vervangen met stevige ondergrond uit heel Nederland:

Betonvloer realiseren

Wij zijn benieuwd wat de kosten zijn om de nu betegelde garagevloer le laten vervangen naar een betonvloer. De vloer is ongeveer 30 m2. Verwijderen tegels en evt uitgraven doen we zelf. De garage staat plm 20 meter van de straat en is bereikbaar via oprit.

Asbest buis verwijderen

Ik heb een asbest rioolbuis van ongeveer 5 meter, en deze wil ik verwijderen en vervangen door PVC. Buis ligt goed toegankelijk in de tuin maar wel onder een oprit (plusminus 2 meter breed) van gestort beton door. Buis ligt op een diepte van ongeveer 60 cm en de PVC buis moet tweezijdig worden aangesloten. Een kant op bestaand PVC en aan de andere kant op de put van de gemeente.

Verzakte riolering herstellen

Onze riolering vanuit het huis naar de afvoerput van de gemeente is helaas op meerdere plaatsen verzakt. De lengte tot aan de put is ongeveer 25 a 30 meter. Riolering loopt in zijn geheel onder de tuin en oprit en schutting door. De riolering ligt diep dus er zal naw een kleine graafmachine aan te pas komen. Hopelijk hoeft de riolering niet te worden vervangen alleen wellicht op sommige plaatsen of in zijn geheel weer beter gelegd moeten worden. Dit is dmv camera in riool geconstateerd door erkend bedrijf en aan ons verteld. Hoe bepaalde aansluitingen eruit zien is niet bekend. Riool is al lang geleden gelegd vanuit huis naar afvoerput en daarna niet meer in beeld geweest.

Tuinpoort van oprit herstellen/ opnieuw plaatsen, inclusief frame en planken

Vorige week met de storm is het hele hek van mijn oprit met 2 openslaande deuren kapot gewaaid, dit is al de 2e keer. Planken zijn scheefgetrokken, slot is eruit. Ik denk dat de deuren 1,5 m per stuk zijn, dus in totaal een doorsnee van 3 m. Het frame is rond de 1.80 m van ik denk aluminium, dit ga ik nog controleren, en met hardhouten planken. Graag wil ik de hardhouten deuren, inclusief hardhouten planken en aluminium frame vervangen. Er zijn een aantal planken die hergebruikt kunnen worden. De oprit zit in de achtertuin. Graag de materiaal kosten apart benoemen op de offerte.

Oprit vervangen

Ik wil een oude oprit met oude stenen laten vervangen. Oppervlakte is al gauw 80 m2. Offerte inclusief verwijderen, afvoeren, leveren nieuwe tegels en leggen.

Grind van de oprit vervangen door beton

We hebben een oprit met grind. Deze willen we vervangen door beton. Het is een stuk van ongeveer 6 x 5 meter.

Tuin herstraten

De gehele bestrating rondom het huis moet vervangen worden. Grond eventueel aangevuld. Oprit is ongeveer 51 m2, hier dikker tegels. Overige bestrating is ongeveer 120 M2, hier moet voor ongeveer 20 M2 grond vervangen worden door zand, overige stukken eventueel aangevuld. Tegels zijn 60*60 cm.

Oprit grind en terras achter nieuwe tegels

Mijn oprit voor het huis en terras achter de woning zijn momenteel bestraat met klinkers. Ik overweeg de oprit te vervangen door grind (boerengrind, niet te grof, niet te fijn), dat past bij mijn boerderij-type-woning (Wolfskap). Oprit met pad langs woning is ongeveer 60 m2. Terras achter de woning is ongeveer 80 m2. Ik zou hier graag grotere tegels willen laten leggen. Op dit moment is het ondoenlijk met alle onkruid in de vele voegen tussen de klinkers. Ik denk aan 60x60 tegels in een grijstint of 60x40 iets in die richting. Ik kan zelf de oude betegeling verwijderen eventueel. Zou graag een offerte ontvangen. Mogelijk is het noodzakelijk te kijken hoe de betegeling terras achterzijde het beste gelegd kan worden.

Herbestraten oprit

Vervangen huidige klinker bestrating oprit (22 meter lang 2.80 breed) en deel voortuin in ongeveer 24 vierkante meter. Uitvoering in overleg

Pannendak van buitenaf isoleren en pannen vervangen

In verband met oriëntatie verduurzaming woning wil ik onderzoeken wat de mogelijkheden en kosten zijn voor isolatie van mijn dak inclusief plaatsing nieuwe pannen. De oude moeten afgevoerd worden. Dit ter voorbereiding op plaatsing zonnepanelen later. Het dak is ongeveer 4,5 x 10 meter. Aan een kant zit een dakkapel met raam en aan de andere kant zijn twee dakramen. Er is nu geen isolatie. Ik wil het van buitenaf geïsoleerd hebben. Aan de ene kant staat het huis tegen een andere woning en aan de andere kant is de oprit. Een steiger plaatsen is aan drie kanten mogelijk. Graag wil ik advies over het soort isolatie, het moet wel in aanmerking komen voor de subsidieregeling.

Partners

Partners van Casius